АПРИЛки в девети месец влизат, бебчета започват да излизат. – ТЕМА 4

• 46 488
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Честито tufituri! Balloon Да е жив и здрав Александър!

На мен ми остават още три седмици точно. Надявам се да устискам и да не порасне бебето още много.

В коя седмица спряхте магнезиевите препарати?

# 316
Аз магнезий спрях един ден преди секциото.
До колкото знам той е с натрупване , така че ако си нормално раждане предполагам поне една, две седмици преди термина трябва да го спреш.

# 317
При мен е леко депресивно състоянието отново. Спичам нещо, наближава момента и ме хващат всякакви налудничеви мисли. Супер нетипично за мен. Дано в деня на секциото тези настроения ме напуснат. Усещам малкия колко е порастнал, просто усещам по голяма тежест вече.

# 318
  • София
Mimi, на 3г6м е. Притесняват ме вируси, но просто няма шанс да се оправя с двете деца. Ние имаме и останали 6 дни по домашни причини (като не броя другата седмица). Той вкъщи е неуправляем, никаква дисциплина няма колкото и да се опитваме, инатът е топ качество. Като е на градина поведението е коренно различно, а и донякъде мина вирусния сезон.

Магнезий трябваше да пия до влизането в болницата. За естествено знам, че АГ казват колко по-рано да се спре, но предполагам след 37гс.

# 319
На мен ми спряха магнезия още в 36-та седмица.

# 320
Аз спрях магнезия в 36та седмица, родих в 38+4.

# 321
Mimi, на 3г6м е. Притесняват ме вируси, но просто няма шанс да се оправя с двете деца. Ние имаме и останали 6 дни по домашни причини (като не броя другата седмица). Той вкъщи е неуправляем, никаква дисциплина няма колкото и да се опитваме, инатът е топ качество. Като е на градина поведението е коренно различно, а и донякъде мина вирусния сезон.

Магнезий трябваше да пия до влизането в болницата. За естествено знам, че АГ казват колко по-рано да се спре, но предполагам след 37гс.

Благодаря ви, че споделихте Blush

Мойта дъщеря е на 2.6г и е същата, на моменти е непоносима, не иска да се прибира, ляга, тръшка се навън, аз не мога да я вдигна, направо не знам,, обзема ме паника как ще се справя. Вкъщи само бели прави, рови, разхвърля, чупи Close Ината ѝ е жесток, а аз едвам издържам вече. За последния месец е ходила на ясла точно 4 дена заради сополи и хреми разни, а като ходи също е много по-спокойна. Аз имах намерение да седи вкъщи, за да не домъкне нещо от яслата, но мисля, че няма да я издържа дълго. Предполагам, че баба ѝ като си тръгне, ще я пратим. Стига да иска да ходи де, че ако не иска, ще е зор Confounded

# 322
Дойде време и аз да се похваля. Днес в 10:22 се роди Матей, 3640гр и 50см 🤞🏼 Планово секцио, но вчера като ме приемаха в болницата имаше и разкритие и леки контракции 😁 Стисках палци цяла нощ да си изчака плановото. Донесоха ми го за малко преди час да се гушнем и от утре като ме изведат от интензивното ще си остане при мен, да се гледкаме🥹🤍

# 323
Дойде време и аз да се похваля. Днес в 10:22 се роди Матей, 3640гр и 50см 🤞🏼 Планово секцио, но вчера като ме приемаха в болницата имаше и разкритие и леки контракции 😁 Стисках палци цяла нощ да си изчака плановото. Донесоха ми го за малко преди час да се гушнем и от утре като ме изведат от интензивното ще си остане при мен, да се гледкаме🥹🤍
Честит да е Матей Heart
Бъдете здрави и се гушкайте много!

# 324
Аз я спирам от април до  септември после ще мисля,не ми се рискува много й е паднал имунитета почти не е ходила зимата само като имам прегледи. ...и все ми носеше нещо

На моменти е нетърпима,но се сторяваме 😁поносимо е после ще видим.
4,3м разлика.

# 325

Честит да е Матей! Здрав и с много късмет! 💐

# 326
Честит Матей! Много здрав и послушен.
Аз пак с въпрос.... Ако досега не съм имала контракции и си дочакам плановото секцио, пак ли ни гледат за разкритие?

# 327
Аз я спирам от април до  септември после ще мисля,не ми се рискува много й е паднал имунитета почти не е ходила зимата само като имам прегледи. ...и все ми носеше нещо

На моменти е нетърпима,но се сторяваме 😁поносимо е после ще видим.
4,3м разлика.
Как я спирате за такъв голям период. При нас е много затегнато положението. На 4г. Е втора групичка. Нямаме право на повече от 10 отсъствия за годината по домашни причини. На личната все се моля за бележки. Повече от седмица без причина не ми дава. Единствено знам, че от 1юни до септември мога да спря от градината без да се моля за бележки.

# 328
Тя е първа група,просто е януари,няма проблеми 😁най много да правим изследвания септември.
Иначе като я водя на лл за някой сопол й се моля да не пише крайна дата и я задържам повече вкъщи😇

# 329
  • София
Винаги гледат за разкритие, за да знаят как да действат, ако има такова.

Ние иначе за лятото (след средата на юни) си го оставяме вкъщи баткото. ММ работи предимно хоум офис и сме планирали доста пътувания и няма да се задържаме особено дълго на едно място.
Дано увеличат отсъствията, че баткото от септември е задължителна. В училищата може 15 дни, а градина 10 дни. Не е особено ок така…

Общи условия

Активация на акаунт