АПРИЛки в девети месец влизат, бебчета започват да излизат. – ТЕМА 4

• 46 518
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Други като мен има ли? Аз от 1 седмица съм с 2 см. разкритие. Какво ли не правя разходки, упражнения, танци, изчакване на стълби. Ее контракции няма. Единствената болка е в кръста и влагалището. В понеделник съм на преглед и най-вероятно ще го предизвикат раждането. А с първото ми раждане - на единия ден бях с 1см разкритие и на следвашия ден бях родила

Ами термина ми е днес, а днес почти мина. Много се надявах и по-рано да излезе госпожицата уви й е много удобно. И аз не спирам с разходките, поне кучето е доволно. Като цяло се чувствам благодарна, че физически съм добре, но ми се иска вече да се случват нещата колкото и да ме е страх 😅

# 301
Други като мен има ли? Аз от 1 седмица съм с 2 см. разкритие. Какво ли не правя разходки, упражнения, танци, изчакване на стълби. Ее контракции няма. Единствената болка е в кръста и влагалището. В понеделник съм на преглед и най-вероятно ще го предизвикат раждането. А с първото ми раждане - на единия ден бях с 1см разкритие и на следвашия ден бях родила

И аз съм в същото положение. При мен и тапата падна във вторник, но все още нищо.

# 302
Добро утро Blush Към родилите мами - моля споделете как реагираха / се държат сега по-големите дечица на бебетата Blush

# 303
  • София
Допълвам предишния въпрос с още един - ще кърмите ли пред по-голямото дете?

# 304
Нашата кака (на 2г и 10м) много се радва на бебето! Постоянно иска да я милва и гушка, пее ѝ песнички като се разплаче и определено смятам ,че ѝ е доста интересно. Говорили сме как бебето се храни и кърмя пред нея .
Но разбира се има промяна в държанието. Много повече се сърди и тръшка за всякакви глупости, повече вика и не се съобразява изобщо....със сигурност минават много и различни емоции през нея .

# 305
  • София
У нас каката е почти на 3 години и въпреки опасенията ми за апокалипсис, засега нещата вървят много добре. Няма ревност, грижовна и мила е, помага ми, съобразява се. Голям ентусиаст е да ми подава нов памперс, кърпа, шишенцето със спирт когато мия брат ѝ, да бута количката, да му "чете" приказки (разгръща страниците и рецитира книжки, които е наизустила). Понякога, когато е напрегнато и ѝ правим забележки от изнервеност, забелязвам, че се натъжава и се старая да контролирам поведението си в тези моменти. Стремим се да има и разнообразна програма - зоопарк, библиотека, различни паркове и площадки. Кърмя пред нея и за моя изненада не ревнува, въпреки че самата нея я кърмех до средата на бременността с малкия.
Не мога обаче да се справя с готвенето - не ми остава време и докато преди да родя всеки ден ѝ осигурявах домашно приготвена храна, сега го правя един-два пъти в седмицата. Останалите дни допълвам менюто ѝ със салати, спагети, варени броколи, таратор, разни сухи неща. Надявам се скоро да вляза в ритъм в това отношение.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 10:12 от hatred

# 306
Дами , да се похваля и аз .
На 5 април се появи нашият младеж Александър, 53 см , 3,680 гр.
Планирано секцио.
Второ за мен.
Днес съм доста по-добре и се движа с мерак напред -назад из отделението.

# 307
Дами , да се похваля и аз .
На 5 април се появи нашият младеж Александър, 53 см , 3,680 гр.
Планирано секцио.
Второ за мен.
Днес съм доста по-добре и се движа с мерак напред -назад из отделението.
Честито бебче във вашето семейство People Angel
Много здраве, радости и спокойствие да има около вас!

# 308
Ехаа май вече станаха двайсетина бебенца.
Да е жив и здрав Александър Simple Smile

# 309
Честити бебета, да са живи и здрави ❤ На тези от нас, които още ни предстои - дръжте се 💪Моите притиснати нерви са по-добре слава богу, мога да спя вече😊Голяма радост ми е.
Имам още седмица по принцип . Коремът ми видимо е сляза надолу и се надявам юнака да подрани малко, че вече доста си тежи. Вървя точно като пингвин, на моменти губя баланс , та без таткото не си подавам носа навън.
Чакащите мами как сте?😊😊😊

# 310

И аз си продължавам така. Следобедите имам някакви контракции последните дни, но след това спират и нищо не се случва. Утре съм на преглед и очаквам да искат да предизвикваме вторник или сряда. Много ми се искаше да го избегнем това, обаче нито вървенето, нито фурмите и другите неща помогнаха. 😃

На новите мами честито! ❤

# 311
  • София
Честит да е Александър! Да расте щастлив, а на мама бързо възстановяване!

Аз кърмя и цедя пред баткото. Точно веднъж пита какво правя и повече не отрази. Приема го за нещо нормално.
Иначе с малката се държи добре, носи памперси, иска да я храни и помага. Постоянно й показва играчки. Засега положението бива като цяло. Търси си я постоянно. Очаквам повече нерви да има като стане тя по-активна. Другата седмица мислим също да остане вкъщи и се връща в ритъм и на градина.

# 312
На колко е баткото,не се ли притеснявате да го пуснете да не донесе нещо и да се зарази бебето😰

# 313
С предишната бременност бях 2 седмици с 2 см. разкритие и с паднала тапа. Никой не ми е споменал дори за предизвикване, родих 2 дни след термин. Не мисля, че само по себе си разкритието иска намеса, защото доколкото знам, има жени, които са с някакво разкритие още от 4-5 месец.

# 314
Терминът ми беше на 2 април, затова казвам, че може би ще предизвикат раждане.

С предишната бременност бях 2 седмици с 2 см. разкритие и с паднала тапа. Никой не ми е споменал дори за предизвикване, родих 2 дни след термин. Не мисля, че само по себе си разкритието иска намеса, защото доколкото знам, има жени, които са с някакво разкритие още от 4-5 месец.

Общи условия

Активация на акаунт