АПРИЛки в девети месец влизат, бебчета започват да излизат. – ТЕМА 4

• 43 542
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честита да е Екатерина, много да ви радва! Чакаме да разказваш!

Ехх готина дата си е избрало детето Blush

# 586
Честита да е Екатерина! Да е много здравичка и много да ви радва!

# 587
  • София
Честити да са новите бебета в групата! И специално на теб, Delightful, защото беше в очакване като мен. Много хубаво име сте избрали. Пожелавам на Екатерина да е много здрава, спокойна и да хапва добре!

При нас кърменето върви с пълна сила. Първоначално правеше големи паузи от по 4-5 часа, аз се радвах, че мога да се наспя, но започнах да я будя на три часа за да се чисти от жълтеницата. Сега е с такъв 3-часов режим, сама се буди и дава сигнал, без драми или рев.

Този път сме много по-спокойни като родители, защото вече сме минали по този път вече, съответно и бебето е спокойно.

# 588
Delightful, браво на теб! Честита щерка и бързо възстановяване 👏🏻👏🏻🌹🥳🤗

xSmurfettex  “Сега е с такъв 3-часов режим, сама се буди и дава сигнал, без драми или рев”, браво и на вас двете 👏🏻👏🏻👏🏻

# 589
Честита Екатерина, жива и здрава Simple Smile
Момичета, чували ли сте за Нарине живи бактерии против колики?

# 590
  • Варна
Честита да е Екатерина!
Момичета, вчера позволих на малката да спи 6 часа следобяд, тъй като бяхме на фотосесия и накрая малко се поизнерви и умори. 7 часа не беше яла, съответно се нагълта като пате. След два часа дасох кърма от шише, 50мл. към 23:30. В 4 часа сутринта се събуди, хапна и след малко повърна. Взех я и след още малко време повърна доста голямо количество, направо "на фонтан". Днес 2 пъти още ми повръща, по-малко. Не успявам да я уригна, тя заспива на гърдата и после е невъзможно Sad
Имам ли някакъв повод за притеснение според вас?

# 591
Въпросче към вече родилите мами - има ли някоя от вас, която дни преди раждането да  е била като буре с барут. Вярно, че каката се държи потесаващо, ама и аз сама не мога да се трая, не знам защо така. Отделно нищо не ми е прави - ако мога да седя и да цикля в една точка, много би ме устройвало.

# 592
Въпросче към вече родилите мами - има ли някоя от вас, която дни преди раждането да  е била като буре с барут. Вярно, че каката се държи потесаващо, ама и аз сама не мога да се трая, не знам защо така. Отделно нищо не ми е прави - ако мога да седя и да цикля в една точка, много би ме устройвало.

Това са хормоните, на мен ми действат в обратната посока - успокояват ме до степен, в която близките не могат да ме познаят, защото по принцип съм нервачка. Успех, стискам палци, никой няма да ти се разсърди сега, изживей хормоналната буря както е най-добре за теб.

# 593
С каката бях така много спокойна, но сега нямам грам търпимост и нещата ескалират. Не мога да се владея, а съм по-голямата, по-умната УЖ 😂 Направо се разтрепервам, главата ми бъхти, хич не я искам такава тази хормонална буря 😂 Моля се вече да ходя да раждам, да си почина 2-3 дни след това 😀

Това са хормоните, на мен ми действат в обратната посока - успокояват ме до степен, в която близките не могат да ме познаят, защото по принцип съм нервачка. Успех, стискам палци, никой няма да ти се разсърди сега, изживей хормоналната буря както е най-добре за теб.

# 594

Аз бях едно към едно като теб. Отделно моята кака се държеше потресаващо, тя и сега продължава с ужасното поведение..

# 595
Колко време продължи при теб, моля те, дай ми надежда Simple Smile

Аз бях едно към едно като теб. Отделно моята кака се държеше потресаващо, тя и сега продължава с ужасното поведение..

# 596
И аз съм така вчера и днес особено .....не мога вече🔥 а имам две седмици до секцио....майка ми основно ме изнервя,иска да чистим аз нямам сили
...все намира кусури на всичко.....

# 597
Въпросче към вече родилите мами - има ли някоя от вас, която дни преди раждането да  е била като буре с барут. Вярно, че каката се държи потесаващо, ама и аз сама не мога да се трая, не знам защо така. Отделно нищо не ми е прави - ако мога да седя и да цикля в една точка, много би ме устройвало.

И мен едвам ме понасят вкъщи Joy не ми се мисли като родя какъв реванш ме чака Joy Предния път, таткото ми каза, че едвам ме е изтраял, ама сега съм наистина ужасна и аз не се понасям.
С малката ми помага свекървата и тя идва само да се гушка при мен, ако бяхме двете щеше да ме изнервя и мен.

Ще мине! Още малко… Аз от утре съм официално преносваща.

# 598
Таткото е изключително мил и разбиращ и той е единствения, който не ме дразни, но малката госпожица....малеее
Въпросче към вече родилите мами - има ли някоя от вас, която дни преди раждането да  е била като буре с барут. Вярно, че каката се държи потесаващо, ама и аз сама не мога да се трая, не знам защо така. Отделно нищо не ми е прави - ако мога да седя и да цикля в една точка, много би ме устройвало.

И мен едвам ме понасят вкъщи Joy не ми се мисли като родя какъв реванш ме чака Joy Предния път, таткото ми каза, че едвам ме е изтраял, ама сега съм наистина ужасна и аз не се понасям.
С малката ми помага свекървата и тя идва само да се гушка при мен, ако бяхме двете щеше да ме изнервя и мен.

# 599
Представям си, мойта също е дразнителче и си признавам, че ако не беше бабата не знам как щях да я изтърпя също. Ноо ще имам шанса да разбера след като си тръгне Joy

Усещат хормони, промените, че сме изнервени. И при тях е някакъв стрес. Ами после Close не ми се мисли просто и с този коклюш… имах намерение да ходи на ясла, сега мисля, че отпада този вариант категорично. Сили и търпение Heart

Таткото е изключително мил и разбиращ и той е единствения, който не ме дразни, но малката госпожица....малеее

Общи условия

Активация на акаунт