Здравейте, от известно време имам някаква тревожност, която не спира от както се е появила, постоянно си мисля най-лошото за абсолютно всяка ситуация в ежедневието ми, на тръни съм, че нещо лошо може да се случи, някакви болести ми минават през главата, абе ужасно е, чувствам се мноооого напрегната и като кълбо от нерви, раздразнителна съм… пия капки мента, глог и валериан, но те по-скоро ме отпускат за някакво време и това е. Има ли нещо по-леко, което мога да приемам пак от рода на мента, глог и валериан, не искам анти депресанти или такива силни хапчета, нещо лекичко и билково може би, но да премахне това чувство на тежест и тревожност….
Добре аз съм мъж на 32 години,от 9 годони съм с тревожност паник атаките вече са страшно рядко,но всеки ден е тревожност минал съм през всичко,което човек в това състояние може да си представи,физически и психически,хипохондрии всякакви,не съм пил нищо като хапчета,а и не ми се пият въпреки,че е страшно мъчение на моменти задушаване,страх от задух всичкинекстри!
АКО ИМА ХОРА КОИТО СА СЕ ОПРАВИЛИ БЕЗ АД И ТЕРАПИИ НЕКА ПИШАТ МОЛЯ!