Месинджър

• 6 042
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Успяхме някак, но идея нямам как, къде ли не пипахме, после още веднъж деинсталира, уж стана… засега

# 16
При мен е на моменти.

# 17

Как мога да си вляза във фейсбук и Месинджър? Не стана със забравена парола.

# 18
Здравейте. Имате ли идея дали, ако си сменя телефона и прехвърля цялата информация от него с приложение, ще ми се запази хронологията на чатовете и снимките, които са изпращани?

# 19
Не съм го правила, но не би трябвало да е проблем, информацията и чатовете се пазят в облака.

# 20
Специално за месинджър мисля, че от където и да влезеш всичко ти се запазва така ,че не се притеснявай . Ако имаш вайбър по скоро там всичко ще замине .

# 21
  • Пловдив
Би трябвало да си се запази всичко, защото аз до колкото знам те си имат място, където са техни облаци и всичко което пишеше те, пращате и обратно някой на вас пише и праща си се пази

# 22
Здравейте,имам подобен проблем днес деинсталирах месинджър и го инсталирах отново ,но след това като погледнах в чатът го нямаше, това което съм писала последно със всички ,които са в чатът ми.

# 23
Здравейте,имам подобен проблем днес деинсталирах месинджър и го инсталирах отново ,но след това като погледнах в чатът го нямаше, това което съм писала последно със всички ,които са в чатът ми.

И при мен беше така, но се оправи след време май. Не помня как се появиха. Постоянно ми изчезваха последните съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт