Дубай/Тема 17/

• 43 916
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • До морето
Кеш трябва за бакшиши, за таксита....На плажа на JBR също трябва кеш, ако искаш да си наемеш шезлонги и чадъри.

# 166
Благодаря Ви за отговорите за кеш-а Simple Smile идвам с друго запитване - сега ми казаха, че в джамията дрескода е строг (това окей), но аз ги попитах за наемане на Abaya за жените и съответно Kandura за мъжете на място, а те казаха, че не се предлагали дрехи вече, било преди Ковид-а. Моя приятелка ходи април месец и си наеха съответните дрехи, някой да е ходил скоро и да има информация?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:18 от SelfcareaddictZ

# 167
  • София
Не знам за наемане, всички си бяхме облечени просто с дълги поли или панталони, рокли...и по един голям шал...

# 168
  • София
Благодаря Ви за отговорите за кеш-а Simple Smile идвам с друго запитване - сега ми казаха от Дари тур, че в джамията дрескода е строг (това окей), но аз ги попитах за наемане на Abaya за жените и съответно Kandura за мъжете на място, а те казаха, че не се предлагали дрехи вече, било преди Ковид-а. Моя приятелка ходи април месец и си наеха съответните дрехи, някой да е ходил скоро и да има информация?

Купуват се на място, струват около 40-50 лева. В подлеза пред джамията има много магазинчета. задължително шал за косата, ако сте се подготвили с дълги ръкави и панталони.

# 169
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, контактите в Дубай от кой тип са - като в Англия или като в USA?

# 170
Като английските са.

# 171
  • До морето
Но в много хотели има и европейски или пък дават адаптери на рецепция.

# 172
  • София
Аз бях накупила адаптори, но не ни се наложи да ги ползваме.

# 173
Здравейте, контактите в Дубай от кой тип са - като в Англия или като в USA?
Англ стандарт .

# 174
Pegasus са пуснали билети София-Истанбул-Дубай за 110 лв. еднопосочен билет, който желае да пътува в следващите два месеца може да се възползва.

Аз ще пътувам с Wizzair през Абу Даби за трети път

# 175
Pegasus са пуснали билети София-Истанбул-Дубай за 110 лв. еднопосочен билет, който желае да пътува в следващите два месеца може да се възползва.

Влязох в сайта им, но не виждам такива цени. За кои дати става въпрос?

# 176

Влязох в сайта им, но не виждам такива цени. За кои дати става въпрос?

# 177
Тъй като не намерих тема за Оман, някой ходил ли е от Дубай към Оман самостоятелно или организирано? И как стоят нещата с плажуването по хотелите там?

# 178
Никъде в темата  не открих отговор на следния въпрос: С какво приложение говорите с България,защото разбрах, че вайбър,ватсап и месенджър са заглушени в Дубай.

# 179
  • София
Аз не помня да са ми били заглушени.

Общи условия

Активация на акаунт