Дубай/Тема 17/

• 44 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Вагоните за жени са в розово-лилав цвят, по самото място за изчакване за качване в метрото пише. Такситата може и в кеш, и с карта. Simple Smile Ние ползвахме 2 пъти и платихме кеш.

Благодаря. Търся код за букинг, че ще буквам хотел, а цените са ужасни Laughing

# 211
Доня Роса, как се познават кои вагони са за жени?  Ние ще сме декември и ще е лудница, така предполагам. Да те питам в такситата кеш ли плащахте или с карта?
Както е написала и Self вагоните за дами са в розов цвят, не можеш да ги сбъркаш. Още като отидеш на спирката да чакаш метрото ще видиш къде се застава, за да се качиш в този вагон. Както писах ние с дъщеря ми се качваме в този вагон, а мъжът ми и синът ми в съседния, за да имаме все пак визуална връзка.
Таксита плащаме с карта, по принцип всичко предпочитаме там да плащаме с карта, ползваме Револют предимно. Носим си и малко кеш, за всеки случай.

# 212
Здравейте отново,

аз ще пътувам другия месец за трети път и тоя път реших да заведа нашите като изненада. Букнах си Airbnb за 4 нощувки на Марината с гледка на топ цена. Имате ли представа придвижването с градски дали е удобно от там? И на кои места да ги заведа? Запазил съм Буржа, Sky Views и сафари.

Впрочем препоръчвам ви заведението Level 43 Sky Lounge. И двата пъти, които бях там, го посетих и гледката беше ослепителна. Не е и толкова скъпо.
Също така очаквам предложения за заведение с гледка на което сте били.

# 213
А и междудругото да подкрепя плащането с Револют - ние си обменихме дирхами тук да имаме кеш  - 500 дирхама бяха 250 лв. а ако трябва да платиш с Револют взима много по-добър курс, за пример при 498 дирхама ми е взело 239.31 лв.

# 214
Някой да е буквал сафари от Абу Даби? Или да знае коя фирма е сигурна?

# 215
Вагоните за жени са в розово-лилав цвят, по самото място за изчакване за качване в метрото пише. Такситата може и в кеш, и с карта. Simple Smile Ние ползвахме 2 пъти и платихме кеш.

Благодаря. Търся код за букинг, че ще буквам хотел, а цените са ужасни Laughing

Каква е офертата с тия кодове там? Аз знам само за кешбека от 10%, някаква отделна отстъпка ли има с тях?
Аз съм ниво 3 иначе, имам по-големи отстъпки. Мога да услужа на някого с резервиране.

# 216
  • София
Кодовете от Букинг не важат за настоящата резервация, а за кешбек, който може да приложите при следващата.

# 217
Кодовете от Букинг не важат за настоящата резервация, а за кешбек, който може да приложите при следващата.

Да, така е. Но като ваучер ли ги връщат или в пари?

# 218
  • София
От 5 години не сме ходили в Дубай и имам един въпрос, дано не е писано скоро за него.
Промениха ли почивните дни в ОАЕ? По-рано бяха петък и събота. Сега както в останалия свят събота и неделя ли са почивни?

# 219
Да, вече и при тях са събота и неделя почивни.

# 220
  • София
Да, така е. Но като ваучер ли ги връщат или в пари?
Като пари в профила ти в секция Портфейл.

# 221
И малко в страни, някой има ли наблюдения дали е забелязвал черен петък в края на ноември за цените на самолетни билети до Дубаи с уиз. Планирам края на януари пътуване.
И втори въпрос, приблизителна цена на човек за автобуса от Абудаби летище до Дубай. За да преценя дали опция Букурещ- Дубай или Букурещ- АбуДаби / винаги по- изгодна/ ми е по ок за 4 билета.
Благодаря

# 222
И малко в страни, някой има ли наблюдения дали е забелязвал черен петък в края на ноември за цените на самолетни билети до Дубаи с уиз. Планирам края на януари пътуване.
И втори въпрос, приблизителна цена на човек за автобуса от Абудаби летище до Дубай. За да преценя дали опция Букурещ- Дубай или Букурещ- АбуДаби / винаги по- изгодна/ ми е по ок за 4 билета.
Благодаря

Може да съчетаеш отиването да е през Абу Даби (тъй като е сутрешен полет, доколкото видях) и връщането да е през Дубай (късен полет), така ще имаш почти цял ден допълнителен за екскурзия.

# 223
Благодаря

Не знам има ли директен автобус от летището на Абу Даби до Дубай, но има автобус от Централната автогара на Абу Даби до Дубай за 25 AED. Билета от летището на Абу Даби до централната автогара е 3 AED. Ние също летим до Абу Даби.

# 224
Все още ли билетите за Airport shuttle bus-а от летището в Абу Даби до Дубай се заплащат само в брой?

Посетилите шоуто La Perle by Dragone биха ли споделили в коя зона/ред са били и как е била гледката към сцената. Колебаем се между билети на някои от по-първите редове или някъде по-високо. В Tripadvisor четох, че най-отпред пръска от водата на сцената.

Общи условия

Активация на акаунт