Дубай/Тема 17/

• 44 016
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Честита Нова Година!

Здравейте,  ние сме в Дубай - всичко до момента върви по програма, обаче нещо не можем да си изберем компания за  вечерен круиз по Марината , така че моля да споделите кои сте ползвали и сте доволни. Благодаря  ви.

От сайта get you guide или Rayna tour. Ползвала съм и на двете фирми и бяха подобни. Вторите бяха по-евтини...

# 511
Може ли да ме ориентирате как е най- добре да стигна от Абу Даби до Дубай с обществен транспорт. Благодаря предварително!

# 512
  • София
От Abu Dabi bus station  се взима автобус

# 513
Какво мислите за пътуване с Grabo?

# 514
Grabo не са туруоператор, екскурзиите се предлагат от съответния туроператор.

# 515
Може ли да ме ориентирате как е най- добре да стигна от Абу Даби до Дубай с обществен транспорт. Благодаря предварително!

Погледнете предните страници, писала съм подробно по този въпрос...

# 516
  • София
Здравейте!Колко струват билетите за бурж халифа?

# 517
  • София
Ние взехме Sunrise 124, 125 + breakfast за 159 дирхама, което е около 80лв.на човек

# 518
  • София
Ние взехме Sunrise 124, 125 + breakfast за 159 дирхама, което е около 80лв.на човек

Писах ви на лично. 😊

# 519
Здравейте,
Как се понася относително дългото пътуване със самолетп до Абу Даби и после трансфер до Дубай ( около 7-8 часа сигурно се събират) от по- възрастен ( около 70 г. човек). Имате ли наблюдения?
Билетите с флай дубай ми се виждат скъпички.

# 520
  • Бургас
Здравейте,
Как се понася относително дългото пътуване със самолетп до Абу Даби и после трансфер до Дубай ( около 7-8 часа сигурно се събират) от по- възрастен ( около 70 г. човек). Имате ли наблюдения?
Може би така както и за вас. Не е много комфортно, но доста в тази възрастова група има пътуващи.

# 521
Здравейте,

И за младите е изморително, не знам за тая възраст. То зависи дали човека пътува често и дали е свикнал на такива обстоятелства. Wizzair не са най-комфортните самолети за такъв дълъг полет, няма храна, не можеш да спиш от шума, ако е нощен полет е кошмар, ако има и закъснение на полета, още по-зле. Но пък за цената им, правим компромиси...Grinning

# 522
  • София
Ние нощувахме в Абу Даби, даже 2 дена останахме там, но при следващо пътуване вероятно ще направим трансфер до Дубай или ще спим само първата нощ в Абу Даби и на другия ден с автобуса.

# 523
Здравейте,
Аз съм пътувала с човек на тази възраст, ами даже по-добре от мен го понесе пътя по този маршрут. Всичко си зависи от конкретния човек, дали е в добра физическа форма, дали пътува на по-дълги разстояния. Две неща, които може да помогнат донякъде - например да си  вземете места до пътека/ първи ред/ авариен изход, може да се по обтегнете, да станете да се разтъпчете малко. Също ако на летището има опция да се мине на смарт гейтс, по-бързо става, на опашките за имиграционен контрол със служители са много бавни и мудни и се губи повече време.

# 524
Много Ви благодаря.
А пътувалите с флай дубай, намират ли разлика?
Смятат ли, че си заслужава?
Защото и те са нискатарифна.

Общи условия

Активация на акаунт