Дубай/Тема 17/

• 43 929
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ние кацнахме в 00:20 докато си вземем багажа, такси и стана 1:30 , но си ни настаниха. Имаше си човек на Рецепция.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 17:03 от tsvety_gd

# 586
  • тук-там
Здравейте,

Нашия полет е късен и пристигаме на летище Абу Даби в 00,30(документи,трансфер...), но така като гледам хотелите не настаняват след това време.
Някой може ли да ми каже от личен опит как да процедираме? Simple Smile

Хотела на летището приема по всяко време.

# 587
Здравейте,

Нашия полет е късен и пристигаме на летище Абу Даби в 00,30(документи,трансфер...), но така като гледам хотелите не настаняват след това време.
Някой може ли да ми каже от личен опит как да процедираме? Simple Smile
Просто като правите резервация в хотела питате дали ще могат да ви настанят толкова късно.И резервирате от предния ден ,т е ако пристигате примерно на 10ти в 2ч.през ноща,правите резервацията от 9ти!

# 588
А Уиз еър на кой терминал кацат?
Premier Inn Abu Dhabi Airport - Business Park е хотел в близост до летището и има денонощен трансфер до терминал А. Това дали ни върши работа?
Ако някой го е ползвал, може ли да сподели впечатления?

# 589
  • тук-там
А Уиз еър на кой терминал кацат?
Premier Inn Abu Dhabi Airport - Business Park е хотел в близост до летището и има денонощен трансфер до терминал А. Това дали ни върши работа?
Ако някой го е ползвал, може ли да сподели впечатления?

Премиер ин е в самото летище - дори не се излиза. Приемат по всяко време. Имат и закуска. Ние спим там с късния полет и на сутринта хващаме рейса - за Дубай, ако сме там или такси до хотела в Абу Даби..

# 590
# 591
Ние в момента сме тук,топло е по къси гащи и потници сме.Вечер тънко връхно.Имаме басейн на покрива на хотела.Водата е много топла в басейна,и правим плаж ,доста топло отгоре.А в морето е студена,пясъка хладен.
Леле, чак толкова топло- за потник и къси гащи? Ние сме там след седмица, мислех да тръгна с джинси... На сафари бяхте ли? Чудя се колко студено става и дали само едно тънко якенце ще стигне...

# 592
  • Бургас
Ние в момента сме тук,топло е по къси гащи и потници сме.Вечер тънко връхно.Имаме басейн на покрива на хотела.Водата е много топла в басейна,и правим плаж ,доста топло отгоре.А в морето е студена,пясъка хладен.
Леле, чак толкова топло- за потник и къси гащи? Ние сме там след седмица, мислех да тръгна с джинси... На сафари бяхте ли? Чудя се колко студено става и дали само едно тънко якенце ще стигне...
Следя едни руски девойки, които живеят там.Последната  седмица качват облечени с дебели горници, явно не е чак толкова топло.

# 593
  • София

Да,даже предната седмица е било 27 градуса, но рязко захладняло на 23.Това екскурзовод ни го каза.Вечер бяхме с много тънко лятно якенце.Това е от 14 до 18 януари.Но си беше топло,не горещо.Във молове ,таксита,метро навсякъде климатици и си беше хладно.

# 594
  • София...........
Привет
Всяка година сме в Дубай по едно и също време и си имаме специален повод за празнуване ... и винаги в наш любим ливански ресторант на втория етаж на Souk Al Bahar с гледка към фонтаните и Бурж.
Тази година ми се иска да сменим заведението и моля за идеи за ресторант с алкохол и хубава гледка към фонтаните???

Благодаря

# 595
  • София
Привет
Всяка година сме в Дубай по едно и също време и си имаме специален повод за празнуване ... и винаги в наш любим ливански ресторант на втория етаж на Souk Al Bahar с гледка към фонтаните и Бурж.
Тази година ми се иска да сменим заведението и моля за идеи за ресторант с алкохол и хубава гледка към фонтаните???

Благодаря
Сервират ли алкохол в ресторантите там? Едно време не можеше да се пие в ресторанта,освен ако не е към хотел.

# 596
  • София...........
Привет

Благодаря
Сервират ли алкохол в ресторантите там? Едно време не можеше да се пие в ресторанта,освен ако не е към хотел.

Винаги са сервирали и имат всякакъв алкохол...

# 597
  • на земята
Някой ако скоро се е качвал на колелото да сподели на място ли си взема билет или онлайн.
Да на място си взехме ,нямаше опашка.

# 598
  • София
Привет

Благодаря

Виждам ,че сте особено компетентен/а , да попитам : Колко време сте живели там?

# 599
  • София...........
Виждам ,че сте особено компетентен/а , да попитам : Колко време сте живели там?

Joy Необходимо ли е да съм живяла години, за да знам???
Щом вие сте ПО-Компетентна отговорете на въпроса ми ... Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт