ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 9

• 18 859
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Загадъчният Аполон се покри типично в стила му.. само най близките знаят нерде е.
Не е лесно да го уловиш и снимаш ,а когато се натъкнеш е истинска находка.
Риба и море да си в тоя живот да те погали , радва и Обожава.
Също и цигара да те запали и изгори с устни и мъжки ръце. Nature Fire Кълбото и вътрешният глас шепнат, че якънда ще се появи и изгрее на хоризонта.
    Ще се появи, Феми, няма как - в петък ще "цъфне" като Дахан в епизод 13.
     Още от сега прави прическа. Joy

# 616
За Дахан и екшъна е ясно за петъците.. искаме извън сериала и снимачната полощадка.  Да се сети за паролата поне пейзаж да сложи, като не ще себе си и лайкне нещо..

Милият как си оправя късото бритонче и се чуди как да го подреди.  За дрехи не е суетен за коса и прическа и преди
също е показвал Суетност и харесва косата си , особено като я пусне по дълга. Поддържа я и му я оформят, щото няма как за толкоз време да не е пораснала ,както и брадата на лицето.
Прическата се превърна в Хит също като легендата ”Гаддар” с пелерината и суитчърите. Хората охраняват на мероприятия  в стил Гаддар .
Това доказва, че за пореден път знае какво върши и желае и че говори и предава послания чрез геройте си и историята.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 00:31 от femmi2

# 617
# 618
    Благодаря ти, Диди! Страхотно видео зад кадър! Дано го пуснат и в YouTube, за да го гледаме на фона на музиката и да чуваме веселия смях и закачки между актьорите!

Цитат
Нека надникнем зад кулисите на снимачната площадка! Gaddar,  епизод 2 зад кулисите е тук!🎬🔥

# 619
    Благодаря ти, Диди! Страхотно видео зад кадър! Дано го пуснат и в YouTube, за да го гледаме на фона на музиката и да чуваме веселия смях и закачки между актьорите!

Цитат
Нека надникнем зад кулисите на снимачната площадка! Gaddar,  епизод 2 зад кулисите е тук!🎬🔥

Диди , Еми Благодаря!  Страхотно закачливо видео зад кулисите на Гаддар - Част 2 .
Ще го добавим и подредим и в новата темичка редом с другите видеа. Радвам се за готината атмосфера с екипа и колегите. Чачи, като се усмихне е истинско слънчице. Очичките и лицето, които светят и излъчват доброта. Като се бият почти не се докосват.. като гледаш е като истинско.  
Онзи, който го въртя, като въртележка у въздуха го бяха вързали с безопасно въже.  Изумена съм как за секунди влизат и излизат от образ и шегуват. Чачи ,като си закачи шлифера на пейката и после го дръпна... Сладурче.. Шемет.  

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 00:15 от femmi2

# 620

Ето го и видеото:

"Gaddar", Епизод 2, Зад кулисите 📸

# 621
Привееет! Hug Ина мен ми липсва "Гаддар" тази вечер. Свикнах и много се надявам да има и 2ри сезон.Hands Pray  Видеото зад кадър е много сладко. Личи си как работят с удоволствие и се забавляват. Heart Аз запълвах времето с един докторски сериал- "Kasaba Doktoru"(Хороший плохой доктор"), не знам градски ли селски доктор ли е, ама ми хареса началото. Участват Хазал Субашъ и Денис Джан Акташ. Но вчера излязоха "Птичките" 3ти сезон, та сега него гледам. Приятна вечер и весели почивни дни. Heart

# 622

Пипи, добре си уплътнила времето си. Аз пък тези дни използвам активно слънцето. Не мога да се завъртя вкъщи. Приятно гледане на "Птичките" 3ти сезон.
     А тук ще се върнем на последната сцена от "Gaddar".  

# 623

Пипи, добре си уплътнила времето си. Аз пък тези дни използвам активно слънцето. Не мога да се завъртя вкъщи. Приятно гледане на "Птичките" 3ти сезон.

Ооооо Емка, аз изобщо не пренебрегвам слънцето. Работата ми в по голямата част е на слънце, та този месец ми идва в повече + пролетната умора. Но вечер и почивайки си гледам сериали. Hug

# 624
Най-после да видим и Чачо как празнува.
Цитат
🆕#CagatayUlusoy с приятели в хотел Bebek в Истанбул
 #EnginAykanat #IsmailFiliz

Ооооо Емка, аз изобщо не пренебрегвам слънцето. Работата ми в по голямата част е на слънце, та този месец ми идва в повече + пролетната умора. Но вечер и почивайки си гледам сериали. Hug
    Пипи, ти си добре, ходиш на работа, а аз съм волна и свободна пенсионерка, работеща върху себе си. Не се оплаквам, но и не мога да свикна с по-ограничените социални контакти. Затова се опитвам да поддържам форма, излизайки с приятели.
     Свикнах сериали да гледам само през нощта, а сутрин да си поспивам до по-късно.
     Да сложа още веднъж нашия красив темерут.
     Ейй, кълбото на Феми работи безотказно. Не я подведе и този път. Видяхме Чачо!

# 625
Хубав и слънчев уикенд ви желая.

Ухаааа , ще го черпим вълшебното  кълбо. От разстояние от Босфора усети парфюма и вибрацийте. Много ни е готино ,небрежно елегантно и усмихнато темерутчето ни. Heart Eyes Двамата с  Исмаил Филиз са се облекли в еднакви цветове и стил.  Празнува със старите си верни приятели и мениджър. Обстановката е луксозна.  

# 626
# 627
Здравейте, дами!

Вчера нямаше епизод, но изненадата с видеото зад кадър беше добро попадение. Допада ми ведрата обстановка на снимачната площадка. Усеща се атмосферата и настроението на екипа. Трудят се неуморно, но умеят и да се шегуват. Веселите моменти съпътстват снимачния процес, а това прави работата по-лека и приятна.

Скрит текст:

И отново да сложа новата фотка с Чачо. Да са живи и здрави приятелите му, че да видим и ние как прекарва свободното си време нашият красив темерут.

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!
Пожелавам ви наситен с положителни емоции уикенд!

# 628

Бусе не я следя. Дано са истина слуховете за партньорство с Арас, когото много харесвам като присъствие и игра. Талантлив актьор е и умее да владее публиката.

Здравейтее😉😊
Надявам се всички сте добре и в добро настроение. Още седмица и ще ни върнат сериала😆

Това, което се говори обаче за мен са неприятни новини. Чакам проекта на Арас с горямо нетърпение, защото ми е един от любимците. Но не си представях точно нея като част от продукцията. Дано не я гласят за главна, че направо ще ми е мъка на гледам. Надявам се това са само слухове и изберат един добър каст за този сериал.

Предполагам в понеделник ще пуснат фраг. Аз така и предполагах, няма да е тая седмица🤷‍♀️

Приятен и слънчев уикенд на всички ви😊🌺🌹🌼

# 629

Радвам се че  е щастлив и има добри и верни приятели  .. акрадаши ,  амиго на които да разчита и забавлява. 
И те могат също да разчитат на Чачо. Никога не се звездеел и да иска да изпъкне . Когато разпитваха в репортажа Чаатай бей за  Мустафа Мерт Коч, той го похвали, че  е много добър творец и певец , а той просто свири за хоби , релакс и забавление.

Енгин бей какви са тия неприлични жестове Joy или си е пийнал или така му е щукнало..
Рускините се шегуват, че  е  хулиган JoyJoy Фотото е направено и споделено  от Нурана Багиева - съпругата на Исмаил Филиз . Другият с тях е Мали Шимшек има бизнес  с  чай и напитки в Америка иТурция .
Много е възможно с Чачо да са съдружници в това . Отдавна се говори и пише затова .  Мислех, че е  в Чаннакале .. ако е бил там се е върнал . От другата нова седмица свършва почивката и отново на снимачната площадка .

Ето още от снощната вечер и обстановка . Ех , как искам някой да сподели как звездата на вечерта пее и свири..

От архива през годините  Чаатай и Исмаил Филиз и Нурана

2011 г . на лятна ваканция

2021 год. на РД на дъщеричката му . Те са  и съседи в Зекаракьой. Исмаил купи отдавна къщата в която живееше Хазалка и избухна пожара .

2018 г  на галата на ''Протектор'', като специални гости

Октомври 2022 г. В заведението на аркадаша Гьонгюров Smile

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 14:35 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт