Тука при нас в Русе и тази седмица са забранени детските консултации и чак другата ще ходим, ако от ХЕИ-то не решат нещо друго. 
Мисля, че ако се отпуснем и приемем, че светът не е перфектен, нито пък ние, всичко ще се подреди... Но траябва да призная - по-лесно е да го кажеш и по-трудно да го приложиш...
Аз поне не пръхтя
Много голям бе. Половината бебешки гащеризони вече не му стават. И е над 4 кила вече. Ама то неговата лакомия граници няма. Гоним Ивонската и нейния шош. Аз давам къде едната, къде двете, както дойде. т.е. ако едната му стигне, чудесно, ама това много рядко става (май само нощем и сутрин)
Щот' на моя едни плешиви и руси, все едно няма. А каката май си имаше. И плезят ли се? Малкия мноого се плези, имам чувството че езикът му е по-голям от устата и не се побира вътре.
Но пък да не изпуснем някоя ваксина, а и още не знам как върви с наддаването.
Щот' на моя едни плешиви и руси, все едно няма. А каката май си имаше. И плезят ли се? Малкия мноого се плези, имам чувството че езикът му е по-голям от устата и не се побира вътре.
Защото аз ги сменям преди ядене... обаче ако яденето ни е през 1 час, не го сменям. Освен ако не е наакан. Също така и нощем като легнем в 11-12 и ако се събуди в 2-3 пак не го сменям (но при слагането на пампата съм нанесла обилно количество крем). После на следващото ставане го сменям и мия дупе с вода. Ама не знам дали не бъркам.
Памперса и аз му го сменям преди ядене,но понякога се налага и след това ,че става едно мазалоооо
Снощи му смених един,измих го и тъкмо му слагам втория и почна пак да ака.Изчаках го , измих го ,сложих му чист памперс и след 2 мин. го чух пак да почва ... След като се наяде му смених посраните гащи и го гълдупнах да спи. 

и смесвате ли ги с мляко.
дупе мия само когато е наакана.незнам дали не греша 

Препоръчани теми