Нощен скитник през форума минава - това е ЯНУАРСКА мама!

• 14 201
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Уф, аман вече от тая грипна епидемия  #2gunfire  Тука при нас в Русе и тази седмица са забранени детските консултации и чак другата ще ходим, ако от ХЕИ-то не решат нещо друго.

# 196
  • София
Вагинтола и аз го давам на гладно по 1 капка.

Галето Димова се бори с възпаленото пъпче на девойката и за това я няма... Уви, на антибиотик са. Но нещата са под контрол. Все пак се моля за тях, да отшумява бързо и мама да се успокои.  Praynig

Май всички имаме проблем с желанието да контролираме ситуацията...  ooooh! Мисля, че ако се отпуснем и приемем, че светът не е перфектен, нито пък ние, всичко ще се подреди... Но траябва да призная - по-лесно е да го кажеш и по-трудно да го приложиш...

Мдам! Много си права! Аз сега се опитвам да си правя самотерапия, че понякога нещата просто не са под мой контрол - кога ще ядем, кога ще серем и кога ще спим... Кога аз ще пусна прахосмукачка и кога точно ще си среша косата. Преди животът ми беше подреден и имах план за всичко. Сега се опитвам да се отуча от правенето на планове. Никой не е казал, че трябва да се спи само нощем и че не можеш да измиеш чиниите в 3 през нощта, докато чакаш да видиш диването дали ще заспи дълбоко или ще ревне отново. Само дето... само дето е по-лесно да го кажеш...

Галя, стискам всички палци пъпчето ви да се оправи и да нямате повече неприятни изживявания от здравословен характер!

# 197
  • София
На нас ни дадоха час за 22 чак. #Cussing out

# 198
  • София
На нас ни дадоха час за 22 чак. #Cussing out

За какво?

# 199
  • В офиса
Нимка, не пръхтим  Sunglasses Аз поне не пръхтя  Laughing
Хм, всъщност и пънчо не пръхти. Мноого ми е мълчалив той, чак притеснително. Ако не реве, най-многото да пусне нещо като въздишка, или от сорта на скуииииз, или по-скоро мяяяуу.
Вит Д-то с една лъжичка кърма муш. Заради причините, описани от кайрен. Тук ми минават едни мисли. В страни с много по-малко слънчеви дни, като Великобритания напр., вит. Д не изписват. От друга страна зима е, не висим чак толкова по градинките и не събират естествен. Free Soul, Dalala, вие давате ли?
Пробвах да нося малкия в слинг, ама много дълъг нещо. После го мерих 57.5 см излезе.  newsm78 Много голям бе. Половината бебешки гащеризони вече не му стават. И е над 4 кила вече. Ама то неговата лакомия граници няма. Гоним Ивонската и нейния шош. Аз давам къде едната, къде двете, както дойде. т.е. ако едната му стигне, чудесно, ама това много рядко става (май само нощем и сутрин) 

Аз чак сега разгледах снимките. Наистина Борис на Викс е уникален. Ако Стефанакиту беше девойка, веднага щях да си го заплюя за зет. И вярно много вървежни татковци. Пък и едни грижовни.

Щях да забравя да питам. Вашите бебоци имат ли мигли  newsm78 Щот' на моя едни плешиви и руси, все едно няма. А каката май си имаше. И плезят ли се? Малкия мноого се плези, имам чувството че езикът му е по-голям от устата и не се побира вътре.

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 11:50 от Тинкърбел

# 200
  • София
Със срам си признавам, че направих отстъпление от принципите си за конвенционалните препарати, щото коликите ни се преботиха с Хамомила и се завърнаха със страшна сила.............  Sick Сега започнах Инфакола... Да ги видим преФалените чужбински капки...  Cry

# 201
  • София
За прословутата ни консултация, на която вече 2 несеца не сме ходили. Rolling Eyes

# 202
Ние утре ставаме на 20 дена и педито настоява да ходим на първата консултация. Майка ми обаче вчера такава лекция ми изнесе, че имало още много грип и да не сме бързали, че чак взех да се чудя дали да не и звънна и да отложа часа  newsm78 Но пък да не изпуснем някоя ваксина, а и още не знам как върви с наддаването.  Thinking

# 203
Здравейте!
И ние издаваме всякакви звуци - и в сънно и в будно състояние. Днес сме на консултация, да видим как сме наддали. На везната вкъщи излиза, че сме качили 800 г. Дано да съвпада Simple Smile
Малката ламичка сега спи и аз отивам да си мия зъбите най-накрая, че ме е почнал от 8.00 часа.
И на мен ми гостува свекито и то не бяха лигавения не бяха нареждания. Хвана го да го гушка и не го пусна, в резултат на което Марти се изпоти и се изрина, понеже жената беше с пуловерче, въпреки пролетните температури. Побеснях!!! И си го изкарах на мъжо... много съм лоша ...

# 204

Щях да забравя да питам. Вашите бебоци имат ли мигли  newsm78 Щот' на моя едни плешиви и руси, все едно няма. А каката май си имаше. И плезят ли се? Малкия мноого се плези, имам чувството че езикът му е по-голям от устата и не се побира вътре.

Ели има много дълги мигли, на баща си се е метнала. Плези се много, понякога й викам " професор Вучков"

# 205
  • София
Уф, айде да поставя един въпрос, който отдавна ме гложди - вие кога и колко често сменяте пампи? newsm78 Защото аз ги сменям преди ядене... обаче ако яденето ни е през 1 час, не го сменям. Освен ако не е наакан. Също така и нощем като легнем в 11-12 и ако се събуди в 2-3 пак не го сменям (но при слагането на пампата съм нанесла обилно количество крем). После на следващото ставане го сменям и мия дупе с вода. Ама не знам дали не бъркам.
А как процедирате с кърпичките и миенето? Аз наакано дупе мия, а напишано - както дойде. Понякога чипам, понякога само с кърпичка минавам.

Абе хем мина вече месец, хем още се чувствам несигурна по този дупарев въпрос и все се чудя дали не бъркам и няма ли да се подсече от моето нехайство? newsm78

# 206
Любо има руси миглички, скоро се видяха Grinning Вежди не се виждат, пак са руси, а косата му е като русо пухче и май я сменя.

# 207
И Тоти има светли мифли,но дългички  Mr. Green А веждите му са светли и не особено забележими. SickПамперса и аз му го сменям преди ядене,но понякога се налага и след това ,че става едно мазалоооо  ooooh! Снощи му смених един,измих го и тъкмо му слагам втория и почна пак да ака.Изчаках го , измих го ,сложих му чист памперс и след 2 мин. го чух пак да почва ... След като се наяде му смених посраните гащи и го гълдупнах да спи.

# 208
За миглите- нашите са дълги и гъсти.Бяха по-тъмни, но изсветляха.
За памперсите - сменям преди всяко хранене, което ще рече на всеки 3 часа (включително и през нощта). Дупето го мия като има аки, в противен случай само с мокра кърпичка минавам. Кремче на дупето слагам при всяко сменяване. Една приятелка ме посъветва да слагам пудра, но това не го правя.

# 209
  • Willebroek, Belgium
здравейте мами Hug
аз май много рядко се вклю4вам,но то с мойта кукла нямам много време а и сестра ми сега са ни на гости от българия и знаете как е Mr. Green
ние си имаме едни дълги руси4ки мигли и пак от татко си ги е взела,а от мама нищо Sad
Вит.Д не давам понеже доктора каза 4е нямало смисъл ама незнам.сестра ми ми донесе от Бг Деавит и се 4уя дали да не давам на своя глава.вие как ги давате тези капки и по колко.преди ядене или след newsm78и смесвате ли ги с мляко.
Ним аз сменям памперси преди всяко хранене което е през три 4аса.(мъжа ми казва 4е Емили имала 4асовник на дупето си)ина4е тя има навика да ака по време на ядене,но не всеки път,така 4е понякога сменям и след ядене Grinningдупе мия само когато е наакана.незнам дали не греша newsm78
Споделяйте и при вас как е  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт