Мъжът ми ме напуска

• 24 422
  • 649
  •   1
Отговори
# 450
Всяка злобна жена, може би. Да съсипваш някой, защото представи си, си позволил да не те обича вече, е знак за личностни проблеми.
Приемаш и продължаваш, гледаш интереса на детето, това е.

# 451
Да мъжа трябва да плаща издръжка за детето си и тн
Но чак тя да го съсипе, да му вземе имота и прочие вече ми се вижда в повече.
То за това вече и бая мъже не искат  да се женят

# 452
Любовницата може да се е появила около бременността, но отношението му 100% се е променило много по-рано. Как това е останало незабелязано?

Мисля, че точно покрай проблемната бременност се е появила любовницата, и точно тогава се е променило отношението му. И  авторката   е написала  кога го е усетила. Явно човекът просто се е влюбил в любовницата и тогава всичко вкъщи е започнало да го дразни. Та, не е останало незабелязано, но защо не е изговорено, не знам.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 20:56 от Без цел

# 453
Абе никой не хваща любовник/ца докато е лудо влюбен и обичащ. За да срещнеш нов човек, трябва да си отворен вече за нов човек.
Чудя се колко време е имало сигнали за това, преди реално да се случи.

# 454
Елунария, успокой малко топката. По българските закони не можеш при развод да съсипеш някого финансово, освен ако всичко е на твое име от преди брака, или пък семейният бизнес е преобладаващо, или само твой. Това да не са ти американските филми, където сервитьорка получава стотици милиони долари за няколко години брак с някой милиардер или десетки хиляди месечна издръжка.
И не е вярно, че никой не си хваща любовник, ако всичко му е наред в брака, има си хора, при които се е в реда на нещата да обичат един човек, но да имат странични партньори. И моля те, престани с тези подмятания, и нездраво любопитство, какви били причините мъжът да си хване любовница, освен липсата на секс, и как вината била в авторката. Ти да не си любовница на някой женен мъж?

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 21:23 от Прекрасная Василиса

# 455
Не знам защо към мен се обръщаш, не са мои високопарните изказвания. Виж, намеренията и отношението към ситуацията все пак имат значение. Все едно мъж да каже на жена, че ако спре да го обича, ще я "смачка".

# 456
  • Далечният изток
Мъжът на авторката не му стиска да я напусне и я държи на кукичката, че може би не е загубено всичко и нещата ще се оправят.
Скрит текст:
Това с детето е чисто оправдание. Когато се разделяш с майката на детето си, не се разделяш и със самото дете.
А един мъж няма ли топките да реши сам за себе си какво иска и тъпче жената, с която е израснал и го е подкрепяла, не е мъж.
Разбирам я, създава семейство с любов и мисли, че ще остарее с този човек, докато в един момент я тряска по главата и всичко рухва. Не си е представяла такъв развой и е трудно осмислянето му.
Той я е възприел за домашна помощница и вече не вижда жената. Тя се е обезличила и отдала изцяло. Той знае, че когато и да и свирне, тя ще го чака, а точно там е голямата грешка.
Нито дума в този смисъл не прочетох из мненията на авторката. Напротив, и с думи, и с действия/бездействия е заявил, че не желае да е с нея. Това, че щял да се изнесе и да се разведе някой ден, е просто защото му е удобно това положение в момента, а не защото заблуждава нея. Тя се заблуждава сама.

# 457
"Някой ден" е много несериозно обещание, може да се отчете като несъществуващо.

# 458
Колко да е несериозно мъжът ти всяка вечер да бъде с любовницата си, да се прибира когато вече си заспала, да спи в друга стая, да не правите секс от много време, да те обижда и да ти казва, че иска развод и че иска спокойствие, тоест, че не може да те търпи, и че не му пука за теб? И това не е обещание, нито заплаха, а негов личен план за бъдещето - да се разведе.

# 459
Колко да е несериозно мъжът ти всяка вечер да бъде с любовницата си, да се прибира когато вече си заспала, да спи в друга стая, да не правите секс от много време, да те обижда и да ти казва, че иска развод и че иска спокойствие, тоест, че не може да те търпи, и че не му пука за теб? И това не е обещание, нито заплаха, а негов личен план за бъдещето - да се разведе.

Чудя се на любовницата … как търпи той да се връща при жена си…. Дори и без да правят секс

# 460
Това дали мъжът реално ще поиска развод сега или след една година авторката не трябва да я бърка. Отношенията им са развалени, доверието в мъжа е рухнало. Той си има любовница и си я е хванал във възможно най-лошия момент. Това показва само гонене на личен интерес и незаинтересованост и открито неуважение към семейството. И ако авторката има поне малко достойнство, ще го натири, а няма да чака любовчията да се "осъзнае". Защото мъжът може да остави тази любовница, но ще си хване друга.

# 461
Мисля, че се греши за любовницата. Според мен той я харесва от доста време, а може и от доста време да са заедно. Още преди бременността. Той не се е разделял с авторката, защото тя е гледала детето, вършела е всичко, не е имал причина. Когато обаче, се е наложило да поеме повече работа в дома се е озлобил. После авторката е била съсипана от загубата на детето и това вече съвсем е обърнало колата. Любовницата не го иска поради някаква причина. Той няма къде да отиде. В къщи поне го перат и му готвят. Прибира се късно за да не се занимава с домашните работи, да не му дудне авторката. Едва ли е всяка вечер с любовницата, според мен излиза съм или с приятели, просто за да не се прибира.

# 462
Това дали мъжът реално ще поиска развод сега или след една година авторката не трябва да я бърка. Отношенията им са развалени, доверието в мъжа е рухнало. Той си има любовница и си я е хванал във възможно най-лошия момент. Това показва само гонене на личен интерес и незаинтересованост и открито неуважение към семейството. И ако авторката има поне малко достойнство, ще го натири, а няма да чака любовчията да се "осъзнае". Защото мъжът може да остави тази любовница, но ще си хване друга.
Трябва да я бърка авторката за развода. Не е все тая дали ще го поиска сега, когато го очаква или след една година, когато се е поуспокоила и е решила, че бурята е преминала и ще си живуркат така без изяснени отношения. Сега е в стрес и може да и премине всичко на куп-обиди, любовница, развод и край. А след една година пак всичко наново. Тогава може от днес за утре да и връчат документите за развода и куфарите. И изобщо как се издържа година в очакване да те натирят?

# 463
Затова авторката да не чака, а да действа сега.

# 464
Затова авторката да не чака, а да действа сега.
Освен това съществува и малка вероятност мъжът да се стресне и да си осмисли приоритетите, макар и временно.

Общи условия

Активация на акаунт