Отговори
# 660
Звездичка, Едже идва с такси, Сейран я посреща

# 661
Имам усещането,че Суна е в играта с отрязаната глава.Дано те съм права,но май Акън знае всичко,което се случва в ялъто

# 662
Много странно как Ферит не чува изстрелите и писаците на Сейран…

# 663
Звездичка, Едже идва с такси, Сейран я посреща
Извинявай, гледах само видеото, без превод. 😍🙏

# 664
  • София
Ферит не е точно до вратата и по-добре, че да не го гръмнат. Сигурно ще прибяга и ще види как колата заминава.
На мен ми харесва, раздвижиха нещата и то без намесата на да не казвам кой.

# 665
# 666
  • Яко в Матрицата...

Ф: Ако от тази минута нататък някой не ми се подчини, ще го изгоря!
А: Според мен, помисли за вероятността да е някой вътрешен...
Ф: Как ще ти се доверя, Аби?
С: Йоккеш Ага е умрял.
Г: Какво?!
Х: Случи се това, за което си мислих.
О: Стах убиец!
Х: Не са сложили главата заради теб, а заради мен. Тази, който го е сторил, ще направи много повече.
Х: Ти си мъжът и опората на този дом. Ако след теб има някой друг мъж, то това съм аз. Другите не ги смятай. Joy
С: И с това ще се справим.
Ф: Съпругата ми та съпругата ми… Heart
Е: Трябва да ти кажа нещо. Ще ти обясня очи в очи.
С: Едже щяла да дойде с такси дотук. Предполагам, че иска да ми остави нещо. Ще отида да видя и веднага се връщам. Става ли?
С: Едже!
Глас: Ела тук!
С: Пусни ме!Пусни ме! Пусни ме!

# 667
Reni, благодаря за превода.🌹

# 668
  • Яко в Матрицата...
Хареса ми, че Орхан изрече моите мисли. Вече е убиец. За съжаление...

Иначе фрагът не е лош. Феро ще се притеснява за Сейро. Хатуч взема нещата в свои ръце, но се доверява на нашето момче Simple Smile Дано серията да е интересна.

# 669
Като гледах Акън ми стана смешно….Защо са насинили Едже,та тя едва ли се е съпротивлявала…да не е бодигард…Чисто луди!

# 670
Благодаря за превода, Рени!
Акън се е настървил гледам и иска нещо да прави шах и мат на Корхан, ама няма да му се получи, то колко преди него опитаха ..

# 671
От фрага ми стана много любопитен разговора между Ферит и Аби, който ни загатнаха. Сцената на терасата също се надявам да е силна. И един паралел:

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 18:37 от Iv32

# 672
Здравейте, най после си освободих/имах гости/ и отново съм в темата.
Фрага е дошъл.
Благодаря Рени за превода. Дано този път епизода е добър.
Пак се започнаха неприятностите около Сейран. Как пък СЦ не и дадоха време да се зарадва на любовта си. На метресата и се случват чудеса - нито морето, нито моргата я съкрушиха. Напротив, от тях тя излезе по готова за нови подвизи и действия. Нея огън не я гори. Изпитанията са само за Сейран. Дълги раздели и малко радости са и отредили в сериала.

# 673
Ялъто пак е на върха! 🤘

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 18:53 от BELL-

# 674
Охооо фрага е дошъл   Hands Clap
Заслужаваше си определно чакането ,хареса ми  .Simple Smile
Рени  мерси за превода   Flowers Rose
Ферит и Сейран са такива сладурчета  Heart  обаче за съжаление нямат минутка спокойствие  Cry
А леля Хатуч си го обича Ферит колкото и да му се муси,.Тя щяла да е зад него  Simple Smile А така лелче давай,вземи нещата в свои ръце защото се видя ,че Халис през всичките тези години само е надробил една кофа с проблеми с които сега внука му ще трябва да се занимава.
Халис и Орхан абдикираха и сега всичко е отговорност на Ферит .Ще му трябват много сили да се справи  с неприятностите ,но  с такава всеотдайна любима като Сейран  и с желязна леля като Хатидже ще се справи с всичко. Hands Pray
Джули много хубав коментар за Кая ,наистина е удоволствие да те чете човек.  Hug
В началото не харесвах Кая ,защото пристигна ,за да унищожава и да вземем това което не е негово.Но с времето стана ясно ,че  е просто едно момче което се опитва да помогне на майка си и на края съвсем излезна от плановете които сам си направи .Мисля ,че или е влюбен в Суна или я харесва достатъчно много ,но тя го прегази  заради собствените си амбиции.Надявам се Кая да не се подхлъзне по Пелин и най-вече много ми се иска да остане в сериала и постепенно с Ферит да изградят приятелски и роднински отношения и да заеме своето място в семейството.
Суна ооооох Суна ,тя все повече затъва .Дано да няма общо нито с отрязаната глава нито с отвличането на Сейран.
Новината ,че Невра си заминава е супер.Айде нямаме нужда и от още една пишман актриса  Angry Да отива другаде да отваря тая огромна нейна паст ,ние тук си имаме красиво момиче с красива устичка и още по-прекрасна душа  Heart и не се нуждаем от разни там анаконди.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 19:28 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт