Отговори
# 645
Джули, споделям мнението ти за Кая, но че е намерил внимание при Пелин... Жената го манипулира и той ще бъде наранен още веднъж и от нея. Дано е слушал внимателно какво му каза Ферит на изпроводяк. Да не вярва много на Пелин и че тя има нужда от дълго лечение. Стори ми се, че Кая се осъзна в онзи момент, дано не е било само за мига.
Иначе съм съгласна, че заслужава щастие и дано го намери.
Относно Суна исках да пиша, дори тръгнах да го правя, че се спрях. Жената е много зле, почти колкото Пелин.

# 646
Да, Еви, точно така. Пелин пързаля Кая и той се хвана за трохичките, които му подхвърля. Яд ме е за него.
На мястото на Пелин трябваше да е друго момиче, с което той да има шанс.
Суна да си троши главата. Много съм й набрала и аз Sunglasses

# 647
Трябваше да е друга, но нямаше как да остане Буче иначе. Без Пелин може, но без Буче не 😆😆 - очаквайте в трети сезон, Буче да се появи като двойничка на Пелин и да се завърти нова интрига 🤣😄
Сега сериозно.
Суна заслужава да бъде отхвърлена и да разбере собственната си глупост. За тази цел обаче ни трябват силни и смели Абидин и Кая , вярно че Ферит е главният мъж , но не може да пишат всички останали като пълни п****.
Дори и Кая да замине на борда все още е Аби, той все още я обича и не може да я преживее..., а на кой мъж му е нужна жена гледаща само в чуждата паничка. Суна бързо забрави за любовта си към Аби, не ни показаха нейно обяснение към него защо се е стигнало до брак с Кая и , че той ще е в сърцето и ...
Като цяло не разбирам манията за власт над имението Корхан- видяхме, че нито са най- богатите , нито най силните в Истанбул...ами насочи се към друго имение 😆, разходи се по босфора и си заплюй!
Ифакат пък може и да ни изненада, Шехо ще й даде да властва над останалите жени в неговото имение.
За Кязъм не ми се и говори. Толкова противни думи наговори Есмето на Ферит, само и само да защити Кязъм, и сега какво ...да не би Зерин да е първата...или е поредната? Един мъж на място не остана. Всички изневеряват! Егати! Само Ферит ще се промени! Дали? Ами аз не вярвам. Ама не защото не харесвам Ферит и Сейран. Просто така е написан сценария. В цяла държава един верен няма, пък нашето момче - Рибарчето го натиснаха под пухлопака. Не ми харесва така. Наистина искам здраво стъпили мъже, силни властни, но обичащи и подкреоящи семейството си. Как пък няма един такъв модел в тоя филм?
Да, Еви, точно така. Пелин пързаля Кая и той се хвана за трохичките, които му подхвърля. Яд ме е за него.
На мястото на Пелин трябваше да е друго момиче, с което той да има шанс.
Суна да си троши главата. Много съм й набрала и аз Sunglasses

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 11:50 от Ela1

# 648
Суна заслужава да бъде отхвърлена и да разбере собственната си глупост. За тази цел обаче ни трябват силни и смели Абидин и Кая , вярно че Ферит е главният мъж , но не може да пишат всички останали като пълни п****.

Съгласна съм.
Но, в моите очи Абидин не е слаб. В, никакъв случай.
Просто вижда нещата, такива каквито са. Той не може да предложи на Суна, това което тя иска. Тя се омъжи два пъти пред очите му- веднъж насила, втори път по желание.
Това, което може да й предложи Абидин не съответства на, това което иска тя. Любов, доверие и уважение, срещу богатство, позиции и власт. Суна сама избра, накъде да наклони везната.
Безсмислено е да наливаш вода в спукано гърне Grinning
Това, което прилича на малодушие от негова страна, аз го възприемам като една от най- силните добродетели- смирението и приемането на това, което не можеш да промениш.
Сега свежда поглед и отваря вратите на жената, която обича и съпругът й.
Направо му свалям шапка на търпението и самоконтролът Grinning

# 649
Вчерашния фраг ще дойде днес, надявам се! 🤘

# 650
Дано наистина да го пуснат днес.🤞 Не знам как очакват да се вдигне рейтинга иначе. Днес попаднах и на този спойлер:
Скрит текст:
Вчера имаше снимки пред имението, споделяха се снимки и клипове и тук. Акън ще отвлече Сейран точно пред входа, а целта му ще е да примами Ферит. Имало е снимки и на това място:

# 651
Джулия , на Абидин му трябва сила да продължи, да отвори сърцето си за някой който гледа в него, а не в портфейла му. За жалост каквато и сила да има той, все още гледа в старата посока. Време е да тръшне не само вратата на колата, а и тази на сърцето си за Суна.

Съгласна съм.
Но, в моите очи Абидин не е слаб. В, никакъв случай.
Просто вижда нещата, такива каквито са. Той не може да предложи на Суна, това което тя иска. Тя се омъжи два пъти пред очите му- веднъж насила, втори път по желание.
Това, което може да й предложи Абидин не съответства на, това което иска тя. Любов, доверие и уважение, срещу богатство, позиции и власт. Суна сама избра, накъде да наклони везната.
Безсмислено е да наливаш вода в спукано гърне Grinning
Това, което прилича на малодушие от негова страна, аз го възприемам като една от най- силните добродетели- смирението и приемането на това, което не можеш да промениш.
Сега свежда поглед и отваря вратите на жената, която обича и съпругът й.
Направо му свалям шапка на търпението и самоконтролът Grinning

# 652
Акън е наметнал белия шал на вуйчо си, явно е поел щафетата Grinning
Ама е готин бе Heart Eyes

https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1775081795727347743?t= … KTDMK3hpp0TA&s=19https://

# 653
  • София
Дано Абидин се откаже от Суна. Ако в крайна сметка той се окаже някой незаконен наследник никак няма да е честно да я приеме обратно. Защото тя много ще се зарадва на такова развитие.

Скрит текст:
Май на гробищата снимали

Афра и Мерт са там.

Има сет и в имението.

Не е добре това с фраговете, явно много изостават със снимките.

# 654
Дано Абидин се откаже от Суна. Ако в крайна сметка той се окаже някой незаконен наследник никак няма да е честно да я приеме обратно. Защото тя много ще се зарадва на такова развитие.

Скрит текст:
Май на гробищата снимали

Афра и Мерт са там.

Има сет и в имението.

Нали казаха, че 65-ти еп. щял да свърши много тъжно. Но не се знае кой още ще умре..

# 655

Скрит текст:
Май на гробищата снимали

Афра и Мерт са там.

Има сет и в имението.

Скрит текст:
Уж Океш щял да бъде погребан там,снощи са снимали отвличане на Сейран ,да видим какво ще измайсторят,дето викаш не е добре това с фраговете,че така ги бавят

# 656
# 657
🙄🙄🙄

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 16:46 от Zvezdichka77

# 658
Оффф искаше ми се да е по-добър, но ще изчакам да го видя и с превод.
Нова снимка на Рамо:

# 659
Оффф искаше ми се да е по-добър, но ще изчакам да го видя и с превод.
Нова снимка на Рамо:

Оффф Рамооо 😍😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт