Отговори
# 630
няма да бъдат заедно Суна ще се омъжи нза Кая

Ще се разведат и пак ще се оженят, така ли?

И една снимка на Мерт от пристигането му в имението днес

Да ,аз попаднах на спойлер че Абидин и Суна ще бъдат заедно в трети сезон ,Кая ще замине за Лондон,но не разбрах с Пелин или без. Днес дават финала  на първи сезон в български ефир ,мисля да го гледам

# 631
Мерт
https://x.com/fan_mrd_as/status/1774844922618618025?s=46

Не мога да разбера едно нещо 😁
Той дори не позира и пак е супер секси 😁🔥🔥🔥

# 632
Мерт по време на снимки 😎
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1774844922618618025?t=c-iH … kQwTfyauE_Mg&s=19

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 20:38 от Albena1_2_3

# 633
Не знам за вас, обаче аз сега се зачудих дали е възможно дъщерята на Шефика да е сложила главата

# 634
Какво стана с тоя фраг...нещо в последно време доста се бавят, а уж искат да върнат зрителите 😒

# 635
# 636
Залагам на Лятиф…Има някаква история там,която още не е разказана…От сватби нямаше време Шефика да даде  жокер.Плюс това Лятиф вече е малко излишен,защото Хатидже ще се грижи вече за Халис.

# 637
Оф тоя фраг не идва и не идва  Cry
Широкия панталон на Ферит от днес събра голямо фенско негодувание  Simple Smile  Ама верно ,че е като на дядо му  Simple Smile Хубаво е че момчето е симпатично та и панталона и белите чорапи се преглъщат по лесно Simple Smile
За главата в спалнята на Халис и Хатидже и според мен Латиф има най-много възможности да я сложи там или по скоро да пусне някой да я сложи.Латиф знае абсолютно всичко което се случва в имението ,той  е този който дава заповедите ,с най-много авторитет е и в някои моменти има едни такива много съмнителни физиономии или действия които могат да наведат на мисълта ,че или крие нещо или не е напълно лоялен на агата.
Но не изключвам и Ифакат да е виновна за този сюрприз.Ние се разконцентрирахме за миг като чухме за желанието и да име бебе  и позабравихме колко всъщност може да е лоша  и в добавка като прибавим ,че оня кукундрел баячката я съветва  нищо чудно да е помогнала за вкарване на отрязана животинска глава в имението.

# 638
Ще е от там, дето най- не очакваме.

# 639
Добро утро, момичета ☕
Да се постараят повече с аутфитите, на мен лично широкото не ми допада, нищо, че уж е на мода. Пак ни изпързаляха с фрага..да се стягат, че пак ще са наказани..
Кога свършва Рамазана някой знае ли? Спойлерът, който мернах тая сутрин:
Скрит текст:
Акън отвлича Сейран от имението и то много видно..

# 640
  • Пловдив
Добро утро!
Какво стана с фрага или беше първо априлска шега, а дано днес го пуснат, че не ми остана търпение.
Хубав ден Ви пожелавам с нашите гълъбчета!

# 641
Добро утро, момичета! 🫶 Голямо чакаме снощи!

MysteryG, до 9 април - на 10 април е празникът!

# 642
  • София
От вчера още един клип с АфРам

https://twitter.com/satrungirl/status/1775027740393287942?t=OgXV … XlCPmS26gZog&s=19

Даже в 23:30 си пуснах Йомер снощи, но явно са снимали нещо важно и ще чакаме днес Wink

# 643
Не ми харесват спойлерите около Кая.
Искам да остане.
Хайде, старото поколение разбрахме, че са бита карта почти всички, но от младите, само СейФер ли заслужават шанс за нормален живот, любов и семейство?
А, забравих. В някакъв момент ще наместят чакрите на Суна и тя ще вземе своя дял щастие, ако в края на краищата реши какво иска...

Никога не съм възприемала Кая като лош човек.
Да, дойде надъхан да се разправи с Корхан, но то при такава майка си е предизвикателство да останеш безпристрастен. От бунтарството му нищо не остана. Изключвам началните схватки с Ферит, през останалото време е сврян в някой ъгъл при семейните разправии, наблюдава и мълчи.
Уж, Суна да му бъде инструмент срещу Корхан, той се превърна в такъв в нейните ръце. Но аз помня съжалението в очите му, когато Кязъм я тормозеше. После й помогна и май, дори се влюби в нея. От тук насетне не правеше нищо друго освен да проси вниманието й, Накрая го откри в Пелин Grinning
Сериозно. Има ли мъже в тази история, които да не знаят, че манията на Пело е само една. До там ли го докара Суна, за да скочи при първата подхвърлена троха?!
Ето, защо много се изкефих, когато се прибра и поиска развод Sunglasses
Суна, трябва да разбере, че не може да държи на стендбай  хората около себе си и да ги активира, само когато има нужда от тях Sunglasses

Видях неудобството на Кая, когато Орхан изплиска легена на фирменото събрание. Което ми говори, че това не е неговия начин. Ферит го приема за част от семейството.
Защо не му се даде шанс да намери своето място и дом сред тях?
Накрая СейФер сами ли ще живеят, със старите муцуни Sad

# 644
  • Пловдив
Juliya, удоволствие е да те чете човек!
Благодаря за хубявите анализи, които правиш и споделяш тук!:Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт