Отговори
# 615
MisteryG🌷, твоите спойлери ми харесват, дано да се случат, защото аз чета само гадни. Ако следят истинската история, поне малко... Абидин и Суна трябва да са заедно, но ще видим.🙄

# 616
Да ви кажа, след Сейфер най-любим ми е чиче! Много го харесвам...Обаче...Много добър стана напоследък 🫣🤔 Дали забрави толкова бързо боя от Халис? Съмнявам се...Та дали Шехо не ги върти някакви игри сега с Ифакат...
Толкова съм щастлива, че окончателно изчистиха 19 еп.❤️❤️🥳🥳 И сцената беше много красива...Милия Ферит...Какво облекчение изпита.
И последно! Много се радвам,  че пак ще  се отвори темата за побоищата на Кязъм. Нещо много го избелиха напоследък...Да се види, че всичко има последствия 👿🤬

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 17:46 от Dichkata

# 617
Julia,изобщо не си досадна…Напротив!…Влизам в тази тема,за да чета точно такива коментари…подкрепени с много точни цитати,което означава,че сценаристите си вършат работата,като използват словото с отговорност и смисъл…

Снощи се зачетох в коментарите под постовете на Дизито в Инста…..Много хейт отнася Пелин….Аз също изпитвам подобно чувства към героинята й и към нея самата,като актриса,но се опитвам да бъда толерантна…Не зннам как се чувства Буче Бусе Кахраман,но този хейт не е нормален…Как ще успеят да я измъкнат от това положение е отговорност на мениджъри и сценаристи,защото според ме ситуацията е извън контрол…Ще трябва да измислят достоен край на този образ,за да може тази актриса да излезе от този хитов сериал с минимални щети…Хем публиката да е доволна,хем момичето ….Много трудна задача.

# 618
  • София
Мисля, че Сейран ще има проблем заради тези побои, вероятно ще е свързан с износване на бебето при бременност. Затова и не мисля, че Ферит ще има някакви такива проблеми, те ще са при нея.

Аз не съм търсила да чета много спойлери от както сериите започнаха да ми харесват Stuck Out Tongue Winking Eye Който е видял нещо интересно да качва Simple Smile

Мистери, ака как тази елитна мома няма да я дават повече, бе Smiling Imp

Еве, все още не знам защо толкова тежко приех нещата около тази кака, но заради нея не гледах няколко серии. Много ще се радвам да не я показват повече.

Ако имате предложения за анкета, може да ги споделяте. На мен единствено за кой е оставил главата ми идва на ум в момента, но може да се разбере от фраговете...

# 619
Чакам фрага с нетърпение. Sunglasses Дано е добър. Спойлерите, на които аз попаднах днес (може би ще повторя вече споделени от Вас, извинявам се предварително):
Скрит текст:
Невра излиза от сериала. Ще има инцидент с Акън. Нещо лошо ще се случи и с Пелин. Аби и Суна ще ги съберат в сезон 3, а Кая ще се върне в Лондон. Когато Ферит научи, че Сейран е била клоун, той ще се облече с такъв костюм. Попадна ми реплика към Казъм : "Дано ти изсъхнат / счупят ръцете и краката, защото си удрял Сейран", която се връзва с версията за трудна бременост, за която писахте.

# 620
Мистери, след фрага ще решиш за анкетата, има още малко време.
Аз гледам всички серии, както знаете, но след като видях онази зейнала паст, ходих да ми леят куршум Joy

Спойлер и от мен Hands Metal

Скрит текст:
Сейран ще постави Суна на мястото й (ще покаже къде й е мястото)
Иншаллах Grinning

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 15:25 от Еванджелин

# 621
Еванджелин, това не е истинският профил на Емрулах! 😜

# 622
Бел, усетих се и изтрих хахаха

за извинение Kissing Heart

# 623
Благодаря за спойлерите, момичета 🤗
Дано фрага днес ни покаже по-голямо раздвижване в очаквания епизод. Няма да си кривя душата, въпреки, че беше що годе хубав миналия епизод, ми беше и скучен. Гюнгер да даде повече power на мисълта си ..

# 624
Рамо от сета в Ялъто! ❤🔥

# 625
  • София
Има и клипче с Афра като пристига на сета днес. Дошла е 5 минути след Рамо Simple Smile

https://twitter.com/xezzzi/status/1774820407901581588

# 626
Значи след фрага искам да се усмихвам широко като Рамо. 😎😀

# 627
Големи дебати пак тези дни за АфРам, някакви фейк профили пак възбуждат фандома! Разделени , съединени, дрън дрън, не ги снимайте, снимайте ги и т.н.! Но като няма нови новини за АфРам  има наблюдателни фенове! ♾

# 628
MisteryG🌷, твоите спойлери ми харесват, дано да се случат, защото аз чета само гадни. Ако следят истинската история, поне малко... Абидин и Суна трябва да са заедно, но ще видим.🙄
няма да бъдат заедно Суна ще се омъжи нза Кая

# 629
  • София
няма да бъдат заедно Суна ще се омъжи нза Кая

Ще се разведат и пак ще се оженят, така ли?

И една снимка на Мерт от пристигането му в имението днес

Общи условия

Активация на акаунт