Отговори
# 105
Коя беше Фазилет? Жената на Халис?

# 106
👍
Болна, супер тъпа и завистлива! Затова не ѝ върви в живота!

# 107
Гледам, че бая са филмирани някои хора, четат запасния сценарий...
Какво да кажа, елате на себе си хахаха

# 108
Казах ви аз, че Пелин ще омота Кая, сега чакам да се върне и в Ялъто Joy
Няма отърване от тази Animal Fish
Да, ам Ялъто вече е на Хатуч! Как и Кая ще изхвърчи с парцала Пелин! 😂😂😂

# 109
# 110
Океш не е ши твърде стар , за да бъде Емин?
За емин наистина не съм сигурна,но Фазилет аз главата си залагам че това е тя

Ако това е Фазилет значи тази жена е и майка на Акън. Излиза, че Акън и Орхан са братя, а Йокеш като брат на Фазилет е вуйчо на Орхан. Доста сложно, а според мен невъзможно.

# 111
Както казах, елате на себе си, момичета хахаха
Това са едни стари теории, ама много стари, които сега някои хора ги представят като свои. Аман бееее

Ако помислите малко върху хронологията, няма как да е истина тази бясна идея. Нейсе, не ми се занимава с глупости.
Сачмалък се лее в големи количества Close

# 112
Е те този ,енергичният вандал, счупи гардероба, по сценарий разбира се  Simple Smile Mask

А за Суна - има хора, които бутат живота и хора, които живота ги бута. Не знам защо не й се ядосвам, само ми е жал за нея.

# 113
Ама нали Фазилет е в гроба, как ще се появи с тоя синия чаршаф??😅😂

От разговора между Ифакат и гадателката останах с впечатлението, че Ифакат има пръст за смъртта на Фазилет Корхан, отровила или нещо подобно. Очаквам и с лелята нещо подобно. Ако наистина и преписаха имението после сигурно ще остане на Сейран и така.. 😃
ПелКай за трети сезон ли ги подготвят, няма отърване. 🤣 Вижте Бинур Кая ди написа сбогуването в Инстаграм и по живо по здраво си заминава, за сметка на поредния метресен сюжет. Ако следват думите на Гюлсерен, че Суна е първата, която посещава психолог, блатото към което се е запътила това и предвещава. 🙃
Халис ми е все така противен, както и лелята. Ферит какво и вика - "доведена бабо" cici babaanne. 🤣

Да ви питам, Сейран защо е толкова ядосана на Латиф, защо така му злобно разговаря с него?

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 00:01 от bellie_ellie

# 114

❤💙🩵🧿🩵💙❤

# 115
Малко стана мешана скара в това дизи ама нейсее 😂😂
Аз си ги гледам заради тях двамата 😍😍😍

# 116
Да ви зарадвам малко ,Афра щяла да става леля. Майката на Афра пусна пост Х ,че ще става баба. Предполагам става въпрос за братовчедка на Афра. Пък за запасания сценарий Еве, не знам на кого говориш ,аз нямам такъв ,предполагам просто. Просто Ифош днес отвори темата за жената на Халис и тази баба така забулена се пръкна днес

# 117
Най накрая, след като ви изчетох да се включа и аз с коментар.
От общото мнение виждам, че много ви е харесала серията.
На мене имаше моменти които ми харесаха, но общо взето епизода
беше някак си разхвърлян и непоследователен с отделните сцени.
А и това включване на метресата вече ми идва в повече. Що за елементарен
и ненужен способ на СЦ да предаде действия на Пелотка, за да се домогне до
ялъто и да продължи с гадостите, които се съмнявам, че вече ще й минат пред
живеещите там. Тя постигна пренебрежението на всички и едва ли номерът й
ще има успех.
Не ми хареса и не разбрах защо показаха и майката на Акън. С какви хора се
забърка Кязъм от там и семейството му.
Не знам за вас, но аз съвсем не съм очаквала сватбата на Халис и Хатидже.
Струва ми се, че тя поиска зестрата не толкова за себе си, колкото за внучките си,
за да бъдат сигурни в конака. Но Суна с глупавата си глава ще остане без нищо.
Май дълго стана, но има още какво да се коментира.
До утре в очакване на рейтинга. Дано е над очакванията ми.
Лека вечер от мен и спокойни сънища HeartHeartHeart

# 118
Асуман спа с Дорук (фитнес треньора). Той сложи скрита камера върху телевизора и записа... Според вас кога ще избухне тази бомба? Преди сватбата, след сватбата? В края на сезона? 😃

# 119
За мен тази забулената е просто майката на Акън , която е пострадала от Халис.  Заради нея и заради себе си  Йокеш отмъщаваше на Халис. Сега вече тази "чест" се пада на Акън. Само няма да се учудя , ако Акън се окаже син на Халис. Е тогава вече ще стане мазало.
Не мога да се зарадвам за Халис и Хатуч. По неговия път толкова хора е наранил , непростимо е . А тя  , затова че 40 години го е чакала - взема дома на  децата и внуците му. Ами не ми е ОК. Типично по  Кязъмовски. Меркантилност ! Да беше си поискала друг дом. Какво ще доказва с това - че Халис много я обича ли ?  То ако беше така , нямаше  да се сети за нея чак сега , когато друга няма да го погледне вече. И каква беше толкова любовната им история ?! Изпратил и шоколад и толкова. А кога и е подарил колието ? Сценаристите забравят много детайли , ама ние помним. Сега беше момента да разкрият цялата им история , не на час по лъжичка.

ПП  Това имение направо златно. Почти всички се борят за него.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 00:24 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт