Отговори
# 195
Нагиш и той е в тренда 😂

# 196
Относно Наги

# 197
# 198
Здравейте 🌺
За новата тема 🌸
Сцените на АфРам /СейФер бяха изключително красиви ,смешни и разтоварщи ,а какви смехове имат и двамата-заразни 😂Танца ,за мен си беше АфРамски.Пълен синхрон ,движения и мимики бяха еднакви 😍.Трябва да го патентоват 😝

Пелин ,меко казано принизяване на образа й тотално .Въпреки че рейтинга достигна 5 “благодарение  “на Пелин ,сценария отвори нова история ,за нея ,която вече превърна геройнята Пелин в статут  на лека жена .
Не вярвам,че ще рискуват ,да напишат Ферит отново да е спасява .Дано не греша.
Все си мисля ,че щом толкова искаха,да задържат Пелин,защо не написаха разкаяние ,след загубата на невинното бебе.Пелин осъзнала греховете си.Плащайки високата цена,от загубата на най -скъпото ,за една жена и майка /детето .Напълно съкрушена и променена.Сертар можеше да иска отмъщение (макар и неправ ) ,а Пелин да не е съгласна ,да предупреди Сейран и Ферит .Да се извини ,за всичко ,разкайваща се ,станала Човек .Излизайки от сериала с някакво достойнство .Колкото и пари да получи ,колкото и дълго да остане ,това няма ,да промени факта ,че е най-критикуваната актриса в соц.мрежи  ,по отношение на актьорската й игра .Уви ,ще гледаме още от злобната ,завистлива  и манипулативна Пелин / пълна деградация.
Ифакат ,за какво се бори тази бедна душица 🙄Снахата останала вдовица ,няма деца ,а в същото време иска да управлява семейство ,без да има кръвна връзка с тях.Така наречената й борба ,ми се вижда безсмислена.
Хареса ми ,че най-накрая написаха нещо и за Асуман ,време беше да е извадят от почти едногодишният зимен сън .Набързо и нея е прехвърлиха в отбор 🐍.
Суна ,още не мога разбера ,как се превърна в такава подла сестра .Беше много влюбена в Аби ,после се омъжи за Кая ,макар и от интерес ,си преспиваха ,като мъж и жена и от един разговор с врачката ,взе да мечтае за Ферит 😏твърде сюрреалистично .Ферит много добре й го каза,че тя не е Сейран .Съмнявам се обаче ,тя да го е разбрала и да се откаже от лошите си намерения.
И аз чакам ,да отворят темата ,за клоуна и балона .Искам да видя фейса на Ферит ,когато разбере ,че Сейран е била клоуна .Няма да учудя,ако сега извъртят нещата ,че Ферит уж е знаел .Чакаме и появата на Невра ,в някой от следващите епизоди .Два пъти е снимаха в имението , така и не излъчиха нищо .Всъщност допада ми така да правят и с Пелин ,да ги снимат и после ,да не ги показват в епизодите😂би било чудесно😉

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 21:24 от Maria_Marinova

# 199
  • София
И натам ли са толкова малко интимните сцени ?

За това, което дават по бтв ли става въпрос? Че там май всичко са изрязали... Дали наистина се доплаща за тези сцени?
Чудя се ако планът на рибата е да се върне в имението как ще я приемат. Не виждам това да е възможно, въпреки че все пак Онур си я бута, може да я съжалят.

# 200
И натам ли са толкова малко интимните сцени ?

За това, което дават по бтв ли става въпрос? Че там май всичко са изрязали... Дали наистина се доплаща за тези сцени?
Чудя се ако планът на рибата е да се върне в имението как ще я приемат. Не виждам това да е възможно, въпреки че все пак Онур си я бута, може да я съжалят.
Вижте само как се обърна плочата , Ферит изневерява на Сейран с Пело,Кая изневерява на Суна с Пело. Но между двете сестри има неземна разлика ,едната се жени насила , другата от завист,пък едно време Суна наливаше акъли на Сейран за Пелин хахаха

# 201
  • София
Нали Суна искала същата съдба, като на Сейран, ще си я получи, но без любов...
Добре завързаха интригите, тъкмо да има какво да правят до края на сезона.

# 202
Баш любовните сцени си ги гледам в нецензурираната версия-то досега веднъж е било де, ама с това темпо не съм много обнадеждена:)

# 203
Красота, глас , харизма и още…. #MertRamazanDemir! ❤♾❤🔥💋💥🔥🧿

https://x.com/deryasa15/status/1771920605601833035?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 204
Бел, кой ги знае, подхванали са пак защитна акция за Рамо :grinning
Честно, не разбрах за какво точно се случва това, но се записах няколко пъти да не остана по- назад! 😂

# 205
  • София
Бел, кой ги знае, подхванали са пак защитна акция за Рамо :grinning
Честно, не разбрах за какво точно се случва това, но се записах няколко пъти да не остана по- назад! 😂

До колкото разбрах някой качил две минутно видео с популярни турски актьори и Рамо го нямало. Поне затова бая се възмущаваха.
От тази вечер
https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1772012642418282529?t= … KGaQ4GJeMtgw&s=19

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 23:46 от MysteryG

# 206
63 /

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

# 207
Добро утро, момичета! 🫶 Чакаме трейлъра днес! 🤘

MysteryG, благодаря ти! 🍀

# 208
Не ме разбирайте грешно, серията ми хареса... но забравиха ли диабета - захарен памук, чийзкейк... Айде, чийзкейкът може да е с подсладител... ама памука?! Това, разбира се, са подробности, но имаме диабетик на инсулинова терапия.

# 209
Keep calm and enjoy SeyFer 💖

Общи условия

Активация на акаунт