Отговори
# 210
  • Яко в Матрицата...
Не ме разбирайте грешно, серията ми хареса... но забравиха ли диабета - захарен памук, чийзкейк... Айде, чийзкейкът може да е с подсладител... ама памука?! Това, разбира се, са подробности, но имаме диабетик на инсулинова терапия.
Нищо не може да бие бременността и преждевременното раждане на Пелин.

# 211
  • Ямбол
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1772081949823160521?s=19 Фенове са заснели Мерт след приключване на работния ден ☺️🥰 Пак си е със слушалките 🎵🎶
Скрит текст:
Кая ще съжалява,че е бил с Пелин и ще иска да стой далеч от нея,но Пелин няма да остави Кая,защото целта и е да се върне в имението.Причината за нейното връщане е да се помири с Ферит и след това да си отмъсти.Кая беше направен отрицателен герой за да може да има Абсун.Има слухове,че Кая иска да напусне сериала.Ферит има още една изненада за Сейран ( Нагиш) и се говори нещо за пръстен.Пельо ще иска да говори със Сейран на същото място,където Ферит беше набил Юсуф в сезон 1 .На същото място Сейро ще удари Пелин.Хатуч ще завещае имението на Сейран и Ферит след нейната смърт.
Скрит текст:

# 212
Не ме разбирайте грешно, серията ми хареса... но забравиха ли диабета - захарен памук, чийзкейк... Айде, чийзкейкът може да е с подсладител... ама памука?! Това, разбира се, са подробности, но имаме диабетик на инсулинова терапия.
Нищо не може да бие бременността и преждевременното раждане на Пелин.

JoyJoyJoy

Рени, влязохме в аналите Smirk Ти остави, ами излезе и недоносче бебето Thinking

# 213
А Нилай е качила кадри зад кадър от 63 ЕП
https://www.instagram.com/reel/C47xmljoPjP/?igsh=MWJmN2NoNjY3M214dg==

# 214
Има снимки в кафе
Мерт,Афра, Буче и Туфан 😳😳😳

Много ми е интересно Пелин за какво ще си отмъщава???
Еййй няма отърване от тази..
Зло,зло ама чак толкова…

# 215
Няма абсолютно забранени храни, въпросът е в количеството. Баба ми беше над 30 години на инсулин и си хапваше сладичко.

# 216
Диабета от стрес и емоции се е стопирал.

# 217
Най-гледния сериал за  2023г! ❤🔥

# 218
Малко фенски творби

# 219
Скоро, скоро 😁😁🤣🤣💃💃

# 220
  • София
Зад кадър на рекламата за ДеФакто

https://twitter.com/defacto/status/1772292366818312330

# 221
# 222
Ко стана с фрагмана ще го имаме ли тази вечер 😁

# 223
Ко стана с фрагмана ще го имаме ли тази вечер 😁
Най-вероятно ще има,но след Йомер,нали трябва да му вдигнат рейтинга. Към полунощ може и да пуснат, а докато чакаме ви пускам Рамо ,вижте зад него е младия Халис ага +малкия Фуат

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 19:35 от Albena1_2_3

# 224
Снимка на Мерт от днес Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт