Отговори
# 540
  • София
Явно има проблем в тази сцена. И аз мисля, че той просто се ядоса, че тази пак ще мъти водите, но ето, много хора не мислят така. Защо изобщо го дадоха това, да бяха показали как просто се съблича и се гушка при Сейран.
Сами си го правят от продукцията и си берат плодовете.

# 541
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Епизода си беше много хубав ,а рейтинга му е несправедливо нисък според мен.Но и на другите сериали с изключение на Шербета положението им е такова доколкото видях.Сигурно отчасти този спад е заради Рамазан -а като добавим и предстоящите избори и в добавка и ,че и нашите хора се изложиха само с един трейлър ,а и присъствието на Пелин изобщо не спомага за оправянето на нещата.Но чак пък заради една Пелин да не си гледам сериала заслужава ли си ThinkingЗа мен определено не си заслужава ,нооооо за много хора явно не етака.
За така наречената ревност на Ферит ,аз такова нещо не видях .Той единственото което изпитва вече е яд и съжаление  ,че така се  е подвел по това  момиче .Заради интригите на Пелин и заради собствената си глупост и голямото доверие което и е гласувал Ферит още малко и щеше да изгуби най-хубавото нещо което му се е слсучвало в този живот ,Сейран .Като бяха при Пелин със Сертар и Кая ,Ферит не скочи да бие Сертар защото чу ,че онзи се възползвал от Пелин ,а защото го видя ,че за миг се разсея и това беше възможност да му вземе оръжието и да го  неутрализира.
Сцената във бръснарницата беше много хубава .Ферит ,Орхан и Халис видяха техните по млади Аз ,но Ферит видя и Фуат и беше много мило когато Фуат му се облегна на рамото и си затвори очите ,все едно ,че като че ли вече е спокоен за брат си и може душата му да почива в покой.
Хатуч и Кязъм също бяха много милички ,той като не искаше да я пуска да тръгва в сватбения ден.Как ревеше като малко дете  горкия  Cry
Всички сцени между СейФер също бяха много хубави.Да видим този спазъм в корема на Сейран от какво е Thinking Бременност или болест ,ще видим нашия сценарист какви ги е измислил.

https://x.com/editskd03/status/1773890445866614807?s=20

# 542
Явно има проблем в тази сцена. И аз мисля, че той просто се ядоса, че тази пак ще мъти водите, но ето, много хора не мислят така. Защо изобщо го дадоха това, да бяха показали как просто се съблича и се гушка при Сейран.
Сами си го правят от продукцията и си берат плодовете.

Възможно е да имат проблем в сцената. Но аз по-скоро усетих :
Възможно ли е наистина да е била с Кая ?

А нее, че се притеснява, че Пелин ще развали още едно семейство...

# 543
Някой знае ли първо главните ли потвърждават и после ли се обявява, че ще има 3ти сезон? Помислих си лошо за Сейран снощи заради болките й и за успокоение питам.

# 544
Наистина тази сцена , за която коментирате е възприета различно.
Но според мен Ферит се замисли и дори малко ядоса на това, че може Пелин отново да се вмъкне в живота им, опознал я вече като лъжкиня. Какво ме кара да мисля така - това е когато Ферит каза на Сертер и Пелин , че са си лика прилика, после поговори много сериозно с Кая хем по мъжки, хем по братовчедски и му каза да се пази от Пелин и да му се довери, защото той има опит в нейните игри. После каза на Пелин и Кая, че помощта за един ден е добра, но не е достатъчна и по човешки каза, че остава охрана пред дома й и препоръча да отиде да се лекува.
Това са все предходни действия и думи на Ферит, които сроред мен изключват той вече да мисли за нея в онзи смисъл. Така че Ферит се замисли сериозно какво може да се случи и как ще го предотврати, тоест че предстоят трудности от страна на Пелин, ако Кая се увлече.
Оттук насетне ще има голяма битка между бившите любовници Пелин и Ферит. И в реалния живот е често срещано, когато мъжът не може да се оттърве от любовницата. Пелин ще продължава да се меси в  отношенията на всички в имението, защитавайки своето желание   да е там и да дразни Сейран и да се бори срещу Сейфер.
Любовницата, под миловидното излъчване на жертва, си заплита каквото си иска с хората около нея.
Виждаме бившите любовници на Халис каква мъст таят и я предават на децата си - това са Нюкет и Акън.
Кая сигурно ща се настрои срещу Ферит повече, ще започнат драми в делби и наследства, което Пелин много
лекичко го загатна, говорейки на Кая за това , че той е равен на Ферит.
Отделно Кязъм си глътна граматиката по Зерин. Тази сцена ми беше много отвратителна. Да видим той коя страна ще вземе.
Много, много неща предстоят, стига да ги развият в сюжета логично и последователно, защото сега нахвърлиха доста хаотично много сюжетни линии. Стана един голям гювеч.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 15:18 от Dimana-nova1

# 545
Знаете ли Ферит, какво каза на Сертер, когато захвърли онази тръба, с която смяташе да му размаже физиономията?

"Мъжеството не се проявява, когато биеш и чупиш.
Ако сега направя с теб, това което ми се иска, тогава не само ръцете ми ще бъдат опетнени, но и сърцето ми. А, нито ти, нито Пелин струвате толкова!"

Момичета, Ферит е толкова равнодушен към Пелош, че всяка на нейно място би си прерязала вените от отчаяние Grinning или би избягала надалеч да търси спасение за себе си, но не и тя. Защото, както каза Сейран- "Всичко се променя, Пело, ситуациите се променят, ние също. Само ти оставаш същата!"
Аз нямам никакво съмнение, че в реакцията му, когато чу за Пелин и Кая, няма и грам ревност, накърнено его, яд или каквато и да е там емоция породена от чувство за собственост над тази жена или мъжко съперничество.

Мисля, че различният ни прочит на ситуацията говори повече за разликата в нашите нагласи и възприятия, отколкото до колебание в героя. Което си е прекрасно, според мен Smirk

Направо обиден спад в рейтинга, за толкова хубав епизод. Насладих му се напълно.
Гюнгер, обичам те човече Grinning

# 546
Знаете ли Ферит, какво каза на Сертер, когато захвърли онази тръба, с която смяташе да му размаже физиономията?

Ако сега направя с теб, това което ми се иска, тогава не само ръцете ми ще бъдат опетнени, но и сърцето ми. А, нито ти, нито Пелин струвате толкова!"

Момичета, Ферит е толкова равнодушен към Пелош, че всяка на нейно място би си прерязала вените от отчаяние Grinning или би избягала надалеч да търси спасение за себе си, но не и тя. Защото, както каза Сейран- "Всичко се променя, Пело, ситуациите се променят, ние също. Само ти оставаш същата!"
Аз нямам никакво съмнение, че в реакцията му, когато чу за Пелин и Кая, няма и грам ревност, накърнено его, яд или каквато и да е там емоция породена от чувство за собственост над тази жена или мъжко съперничество.

Мисля, че различният ни прочит на ситуацията говори повече за разликата в нашите нагласи и възприятия, отколкото до колебание в героя. Което си е прекрасно, според мен :smir

Направо обиден спад в рейтинга, за толкова хубав епизод. Насладих му се напълно.
Много точно казано!Съгласна на 220%.И мисля,че този път Ферит и Сейран ще бъдат тези които ще спасят брака на Кая и Суна,както го направиха за Асуман и Фуат.Епизода беше много хубав,но масово хората негодуват срещу Пелин.Тъй като не мога да вляза в Х заради стари регистрации от които нямам спомен,ни за потребителски имена,ни за пароли, чета само в Инстаграм.Масово се коментира рейтинга,че е такъв именно заради Пелин.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 15:29 от mimi 65

# 547
Девойки! 🤗

Някой път ви четем. 😊 Данке за споделеното.

Ама тези 😍😍 ей, тука залепнах! 😍😍😍 https://www.instagram.com/reel/C5I-GwJsZuq/?igsh=MXBsYncxM2wzaTZ4bw==

Ренко, ♥️💋 нареждай бонджуците.

# 548
Хората не се съмняват в чувствата на Ферит, а се възмущават за начина, по който ни беше показана тази сцена. Още от трейлъра оставиха хората да си мислят, че кавгите пак са за хубавата Елена, пардон Хамсия. Замисления поглед на Ферит също може да се разбере погрешно. Може например да си е помислил, че всъщност Суна изневерява на Кая /поне в мислите си/. Въпрос на гледна точка. Така или иначе много се изложиха тук.
Четох едно мнение, което не намирам сега, как падал броя на зрителите в yotube при сцените с Буче, Кязъм и Зерин... Изглежда там не става с плащане за ботове хахахаха. Между другото, освен за Буче, говорят и за Таро Емир, че плаща на ботове.
Нейсе, дано са разбрали снощи, тоест днес в 10 часа, че не са на прав път. Да вземат да вкарат и малко разговори между Сейферите, а не само да се натискат по кьошетата. Правят ги да изглеждат като полуидиоти с това лигавене и постоянно високото либидо. Претупват сцените им, не вникват в детайлите, за разлика от супер подробните сцени с разни статисти.

Галче Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 549
  • Яко в Матрицата...
Девойки! 🤗

Някой път ви четем. 😊 Данке за споделеното.

Ама тези 😍😍 ей, тука залепнах! 😍😍😍 https://www.instagram.com/reel/C5I-GwJsZuq/?igsh=MXBsYncxM2wzaTZ4bw==

Ренко, ♥💋 нареждай бонджуците.
Ида, Галка HeartKiss

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 550
  • София
За YouTube потвърждавам. Аз гледам там и следя бройките. На сцените на Орхан от затвора също намаляваха зрителите. На СайФер винаги се увеличават. Просто факти.
За Таро и аз съм го чувала. Вижте тага КайСун в туитър и веднага може да се сетите, че нещо не е както трябва. Да, той си има истински фенки, но не е само това.

# 551
Твърде много фокус върху Пелин/Буче. Дадоха я за 5 минути, а само тя се коментира Grinning

# 552
  • София
Да, прекалено много внимание й се обръща, малко красота

# 553

Мисля, че различният ни прочит на ситуацията говори повече за разликата в нашите нагласи и възприятия, отколкото до колебание в героя. Което си е прекрасно, според мен Smirk

Дано сте прави, надявам се да е така както вие казвате, защотоо много се ядосах ! 😃🌷

# 554
Твърде много фокус върху Пелин/Буче. Дадоха я за 5 минути, а само тя се коментира Grinning

Абсолютно си права! Колко много други неща има за коментар и колко много изпипани сцени имаше,  за които
въобще не се пише. Не се сърдете на Буче, това е нейната роля и не я играе лошо като вечната манипулативна жертва. Според мен нейният персонаж е още необходим за сценария, особено сега като завъртяха нещата с Кая.
Тук обаче линията отива към Суна и според мен поведението и развитието на образа на Суна след този случай ще се проследи. Затова е необходима Пелин. Да видим Суна как ще реагира на връзката на Кая с Пелин и какво ще бъде отражението върху останалите от имението.

Общи условия

Активация на акаунт