Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 24 063
  • 465
  •   1
Отговори
# 345
Системата за кандидатстване е отворена.
Сега да попитам.Някакви актуални мнения за учителките в Кочо Честеменски?Аз от тук от там чувам само,че директорката не била добра.Но какво значение има директорката, нали тя не ги обучава децата?Или нещата са свързани,а не виждам връзката.Всичко ще ми е полезно като информация.Благодаря!
Когато директорът не е читав, то той създава проблеми в колектива, от там — нормалните учители и деца бягат.

# 346
  • Варна
Има математическата, а ги няма началните. Явно резултатите не са за 4-ти клас.

За 4 клас са, математическата е там по друга причина.
Ще намеря статията, по-която съм я правила и ще ви я пусна и нея.

Само дето училищата на първо и второ място липсват Grinning
И други от тези до 10-то място липсват. За сметка на това има такива, които са след това.

Не претендирам, че картата е пълна или пък 100% идеална. Както вече казах, правила съм я по статия.
Ако някой иска, може да добави или редактира. Така ще имаме повече информация всички.

# 347
Аз споделих линк с класацията за миналата година. Похвално, че сте се опитала да направите карта, но не е вярна просто.

# 348
  • Пловдив
Защо е нужна карта?
Мисля, че в табличен вид нещата са далеч по-ясни.

# 349
  • Варна
Аз споделих линк с класацията за миналата година. Похвално, че сте се опитала да направите карта, но не е вярна просто.

Каквото съм намерила, това съм направила. Зарових се сега. В 5 статии пише 5 различни неща. Може би трябваше през сайта на РУО да погледна. Както и да е.
На мен ми е по-удобно да е карта, за да видя кое училище къде е.
Извинявайте много, че я качих.

# 350
Стана ми интересно - в кои 5 различни статии пише различни неща?

# 351
  • Варна
Стана ми интересно - в кои 5 различни статии пише различни неща?

Не е трудно да се намерят. Simple Smile

# 352
Именно, аз не открих подобни противоречащи си статии. Та, ако може линкове?

# 353
  • Варна
https://www.koeuchilishte.bg/analizi/%D1%82%D0%BE%D0%BF-15-%D1%8 … %BB%D0%B0%D1%81-1

Това е последната статия, от тази година. Поне последната, която виждам аз. В останалите, които аз намирам има някои разлики.
Картата е правена преди година по друга статия. Честно казано, към онзи момент не съм влизала в сайта на РУО. Като неопитен в тези неща, човек, не се бях сетила.
Подозирам, че в тази статия информацията е правилната.

# 354
Здравейте. Малко ми е тъмна Индия всичко, но ще питам.
Ще пишем първо желание Райната, макар че сме на адрес в района от половин година.
Второто желание ще си пиша училище, което ми е до работата и не е в района.
Въпроса ми е за третото, колебая се между Димов и Яворов. Може ли повече информация за тези училища. В Димов има ли много роми? Последно желание е, но трябва да съм подготвена, а не съм запозната с тези училища.
Благодаря предварително.

# 355
  • Пловдив
Не би трябвало да има роми в Димов, те са от другата страна на жп линията. Не помня дали по-нагоре беше засегнат този въпрос, или беше в темата за след четвърти клас, че аз ще имам и първолак, и петокласничка септември.
Ние писахме Яворов като първо и единствено желание, защото и каката наесен се очаква да е там (още не знам точно как става записването за пети клас). Горе-долу равностойни са двете в рейтинга на бг мамите, струва ми се - нито особено желани, нито много плюти. Димов ни е далече така или иначе и не съм го проучвала.
Кварталът и дворчето на "Д. Димов" са приятни, зелени - и друго не знам.

# 356
  • Пловдив
Д. Димов имат хубава база, квартала е хубав, има някое друго ромче, но те не са толкова много.

# 357
Някой разполага ли с информация кои учители ще поемат първи клас в ОУ Алеко Константинов , тази есен ?

# 358
  • Пловдив
Някой разполага ли с информация кои учители ще поемат първи клас в ОУ Алеко Константинов , тази есен ?
Знам, че Ани Терзиева извежда 4. клас и би трябвало да поеме първи. Само суперлативи за работата ѝ мога да споделя.
Иначе на сайта на училището има списък с класните ръководители за текущата година. Можете да погледнете там учителите, ако ви е от полза.

# 359
Знам, че Ани Терзиева извежда 4. клас и би трябвало да поеме първи. Само суперлативи за работата ѝ мога да споделя.
Иначе на сайта на училището има списък с класните ръководители за текущата година. Можете да погледнете там учителите, ако ви е от полза.
Много благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт