АС и други романтични К-драми - тема 8

• 17 601
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе

Данифин, честит юбилей! Честито повишение! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Колкото повече, толкова повече! Нека има повече красота и щастливи преживявания в твоя живот

# 166
  • Варненска клюкарка
Дани, каква хубава изненада са ти направили! Честит, Рожден Ден, да си жива и здрава. Тая тортичка направо да не смее да я разбута човек, много красива Heart

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 20:43 от Беллора

# 167
Дани,
Честит Рожден ден,
и през следващите 50 да споделяш с нас мнения и ............  тортички Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
JoyJoy ако си била къса на СНП500  подаръкът трябв да е значителен Joy

# 168
  • Русе
Такаааа..."Сватбата невъзможна" приключи с очаквани развръзки и очакван финал. Не съм много очарована, но определено се запознах с малкото братче, което ми хареса и предполагам го чака добро професионално бъдеще. Стискам му палци!
Продължавам с "Алените ръкави" и Джуно в драма. От "Кинг ланд" го възприех лековато и признавам, че съм се лъгала - Ръкавите не е повърхностен сериал и той се справя повече от добре. Още се ядосвам, че не ми върви с бг-превод в Плейтуб, но какво да се прави?! Всичките ми сериали са в Дорама-та и са 5...Да не почвам като Придворна Но "Ох, главата ми!", "Ох, сърцето ми!"...Simple Smile
Хубав, спорен ден!

# 169
  • пустинен пъпеш
И на мен ми хареса ,,Алените ръкави" , жалко че след като изгледах тази измислена история ,прочетох,че Джуно принадлежи към Кланът Чонджу И ,т.е. потомък на клана,основал Чосон,а прапрапрадядото на Jung Hae-in е бил съветник на крал Чонджо(в дорамата изпълнен от Джуно). От 10.04. предстои да пускането Golden Boy(2024),при рускините е ,,Сын маминой подруги" с Jung Hae-in,който смятам да гледам

# 170
Уинона, кой е малкото братче - герой от сериала и кодовото име на някой актьор?

По сторито има някакъв сериал с име Златното момче, който най-вероятно е турски, но е любопитно съвпадението на имената и си помислих да не са по един и същ роман адаптирани като сериал.

Втори сезон на Плейлистата на мен ми върви доста по-бързо от първия, но пък плейтубето ми удря спирачки на моменти. Тъкмо стигнах до катастофата на Срамежливка, която си е ударила главата и взех да се терзая да не се окаже с някоя амнезия и да не може да познае Мингито. В крайна сметка всички са сладури, но Ик Джун е особено интересен и сладък и искам да гледам още нещо с него. Всъщност и с останалите бих гледала още нещо в т.ч. и Срамежливка.

# 171
  • Русе
Рори, "малкото (незаконно) братче" е от "Сватбата невъзможна" - артистът Мун Санг-Мин.

"Златното момче" или "Рибарчето" е турски сериал, наистина. Започна интересно, после ( по турски обичай) го разтеглиха, по сценаристки преобърнаха на 180 градуса типажите и ситуациите...теглих им една...и го зарязах. Артистите наистина играят добре, но се уморих от глупости. Другото , което ми хареса е дублажа - гласът на Васил Бинев.
Твоята Срамежливка нищо не е забравила, дишай спокойно! Simple Smile
Някой да знае дали има превод на български на "Бунтарят: Хонг Гил Донг"? Не намирам такъв...

# 172
  • Варненска клюкарка
Аз когато съм си била вкъщи и сутрин съм наминавала  през майка ми, съм засичала т.н. Златно момче (оригиналното заглавие е друго,  нашите по традиция си ги кръщават както си искат) но от толкова крясъци и реване мислите си не можех да чуя🙄

Уин, още като гледахме Кингленд питах 2в1 за Джуно, тя донесе филмографията му и помня че каза че определено има какво да се види с него, а Роци пусна 2 видеа, едното много напомняше на сцената с Юна на плота, пак много откровен беше, а Роци каза че винаги в такива сцени е бил  добър, ама с Юна изненадал и нея🤪 тези дни го видях в класацията и с любимци, назад беше дала линк и пак ми беше най мил от всички 36, дори и на една снимка😘 Не съм гледала друго с него, освен споменатите откъси, но тези дни в Шортс такова секси изпълнение ми показа с него, така виеше тяло и движеше ръце по стойката на микрофона докато  разпищяваше японките, та сигурно после всяка девойка присъствала на концерта се е сънувала на мястото на микрофона😂

Аз стигнах до 7ма  серии от Плейлиста. До сега не беше ми се случвало да не мога да запомня имената на героите, много си приличат,  затова ги наричам  гинеколога, неврохирурга  (професорката). Май веднага ми изскачат като имена/лица Ик Джун и Ан. Студентите близнаци  с имена на художници са ми много сладки, оказа се, че имат братовчедки  близначки носещи имената на френските импресионисти Моне и Мане😊

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 16:54 от Беллора

# 173
Някой да знае дали има превод на български на "Бунтарят: Хонг Гил Донг"? Не намирам такъв...
има

# 174
  • пустинен пъпеш
Първоначално е обявен ,,Mom’s Friend’s Son"(както са го и превели в дорамата),не разбрахме защо в последствие в my drama list е записан като ,,Златното момче",там има и кратко резюме на съдържанието.Женската главна роля я изпълнява главната от ,,Алхимия на душите".

# 175
  • Русе
Първоначално е обявен ,,Mom’s Friend’s Son"(както са го и превели в дорамата),не разбрах защо в последствие в my drama list е записан като ,,Златното момче",там има и кратко резюме на съдържанието.
Леле, Рудуду, аз май съм объркала двата щата! Извинявам се! Крадат си сюжетите, та защо не и едни имена ?!
Крисс, това е Телеграм, нали? Упорито не ме приема и се отказах да му се тикам...Май ще се връщам към предни постове с указания. Благодаря!
Опитах чрез Спирито, ама ц...! Иска да го тегля, а там мен хич ме няма...Е, руски, ти, мой мил! Sad

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 17:51 от winona

# 176
Дами много благодаря на всички вас  за милите поздрави   да ви се върне многократно.

# 177
  • пак на Рив Гош
а Роци каза че винаги в такива сцени е бил  добър, ама с Юна изненадал и нея🤪 тези дни го видях в класацията и с любимци, назад беше дала линк и пак ми беше най мил от всички 36, дори и на една снимка
Белл, едно от задължителните 7-8 условия някой да влезе в класацията ми с любимци, е да се справя добре с екранните целувки (за другите не ща да знам Wink ). Защото има някои, дето се чудиш знаят ли, аджеба, за какво става въпрос Joy.
Джуно го гледах за първи път и много го харесах в Rain or Shine/Just Between Lovers (много мелодрама, голям рев ѝ изревах) и после направиха страхотен тандем с Намгунг Мин в Good Manager.

Първоначално е обявен ,,Mom’s Friend’s Son"(както са го и превели в дорамата),не разбрахме защо в последствие в my drama list е записан като ,,Златното момче",там има и кратко резюме на съдържанието.
Много често сериалите имат алтернативни заглавия, или сменят заглавието по време на работния процес. Например, сериалът на Минка "Любов по договор" отначало беше обявен като нещо от типа "ПнСрПтВтЧтСб" (на корейски уж било благозвучно, ама на английски... или български си е направо непроизносимо Grinning). В МДЛ в началото, като пуснаха първите статии, че Хе Ин ще се върне към романтиките с него, го бяха написали като Mom’s Friend’s Son, но сега видях, че са сменили заглавието, явно от продукцията са обявили това заглавие.
И аз съм си го отбелязала за гледане, стига да ми го пуснат по платформите.

П.П. Редактирах, че забравих да ви пусна един подстриган Демончо преди влизане в казармата. Как да не прилича на деветокласник?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 19:17 от Роца

# 178
В Демона освен когато беше на по-близо от една ръка разстояние от КимЮ все на деветокласник приличаше, но на снимката с остриганата коса въпреки малометното си лице има по-мистично като за демон излъчване

# 179
Крисс, това е Телеграм, нали? Упорито не ме приема и се отказах да му се тикам..
JoyJoy няма начин, да няма начин Joy щом Рори снабдихме със смс ще стане.
?с Huawei li си
Джуно го гледах за първи път и много го харесах в Rain or Shine/Just Between Lovers (много мелодрама, голям рев ѝ изревах)
Аз не ревах защото нещо не ми е ок главната, но наистина беше много Hands Ok Hand

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 23:05 от Krissttinna

Общи условия

Активация на акаунт