АС и други романтични К-драми - тема 8

• 17 598
  • 735
  •   2
Отговори
# 150
  • Варненска клюкарка
Роци, забравих да ви честитя на теб и Дани, Великденските празници. Да сте живи и здрави вие и семействата ви🌷🌷🌷А след няколко седмици по наш стил😘

# 151
  • Русе
Данифин, Роци, Честито Възкресение Христово и от мен! Здраве, светлина и спокойствие на вас и на семействата ви!
Дами, питах за Плейтуб, защото не ми върви един сериал, "Алените маншети"/ Red sleeve. Никакъв ход, само едно постоянно зареждане.  Представяте ли си, да искам да гледам Джуно в драма и Плейтуб-ето да ме сече с голямата секира?! От 17 епизода вървеше само последния 17-и, който е почти двоен, 1.40 мин. Приятно изненадана съм от Джуно в ролята на Краля. Сега се връщам на руски в Дорама-та, за да си изгледам трагедията както трябва. Simple Smile

# 152
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро Hug

Реших, че мога да разнообразя темата с клюкарско пресъздаване на любовна история ... по корейски. Кратка любовна история!
На 26 февруари медията Dispatch разкри, че Карина /от момичешката група Aespa/ и топ актьорът Лий Дже Ук /Спомени от Алхамбра, Search: WWW, When the Weather Is Fine, Extraordinary You, Alchemy of Souls, Do Do Sol Sol La La Sol и т.н./  имат връзка.
Според ексклузивния репортаж на Dispatch, Карина и Лий Дже Ук са успели да прекарат време заедно на модното шоу на Prada на 14 януари, където е започнала връзката им, както в Сеул, така и в Милано, Италия, въпреки натоварените си графици със снимки и изпълнения на Aespa. Според вътрешен човек двамата са се запознали на ревюто и е било любов от пръв поглед.
Въпреки че в момента Карина живее в общежитието на Aespa, двамата са имали възможност да се насладят на срещи заедно, когато имат време. Карина обикновено се е срещала с Лий Дже Ук в неговия квартал. Тя била забелязана близо до дома му късно през нощта, където са снимани от Dispatch.
Докато и двете страни потвърдиха новината, въпреки че агенциите им си замълчаха, някои фенове не са приели добре връзката. В т.ч. някои от фен базите на Карина са организирали бойкот срещу нея, което е довело до написването на извинително писмо до феновете на Карина.
И ей го, днес, според ексклузивен репортаж от Tenasia, Карина и Лий Дже Уук са прекратили връзката си пет седмици след като бе оповестена публично. От Tenasia съобщават, че причината за раздялата им е душевната болка, която са получили от злобни коментари по техен адрес, както и съжалението за техните феновете. От агенциите им SM Entertainment и C-JeS Entertainment пак мълчат.
Жалко за това, че такива сладури не могат да изживеят спокойно тези толкова красиви трепети на младостта.

# 153
Сега те ли са на мушката? Поредната дъвка в устата на корейците. Чудя се какво ли се прикрива с тези нестихващи напоследък скандали на селебритита.
Предните дни новината беше за раздялата на Хан Со Хи и Рю Джун Йол. И те се пръснаха само 2-3 седмици след като обявиха връзката си и то горе-долу по същата причина. Големи циркове спретна СоХи-то из нет-а и въпреки, че я харесвам, доста олекна в очите ми след изцепките си.
Разводите на И Бом Су и Хуанг Джонг Ъм също се нищеха известно време.

# 154
  • Русе
И какво излиза на практика? Феновете женят, фенове - разделят...Така ли? Ужас!

# 155
Номерът е да не им пука на известните и да не изпълняват претенциите на феновете. Без извинения и оправдания. Ако всички започнат да го правят феновете ще се кротнат. Направо са ужасни. Чак да се чуди човек как са приели Бини и Сончето, Айю и Суки и някои други двойки, които успяват да стигнат и до брак.

Гьо Ул и Ан са много сладки заедно, което е добре в случая, но е някак изненадващо за мен, защото тази актриса е единствената партньорка на ДжунгКи, с която хич не му се получи романтиката. Добре че сериалът не беше романтичен и това беше помежду другото. Видимо той се опитваше да изиграят романтика, ама тя беше по-студена и от скала.

# 156
Ааа, те Бини и Сончето щяха да имат проблеми с феновете ако не се бяха взели Joy Вероятно има и такива, но аз все още негативни коментари под видеата с тях не съм срещала. Като цяло много им се радват.

Но някои от колегите им много си патят... С такива фенове врагове не им трябват...

# 157
  • Варненска клюкарка
Той Бинчо неговите ги е лекувал от години, като сериозните гаджета ги е представял официално, даже и без да го питат, та на 4тата мацка съвсем са кандисали, макар че баш Сончето я е крил доста дълго, преди да успеят да ги снимат в щатите. Но да, със Сончето дадоха на феновете си това, което не можаха да покажат в сериала, брак, бебче, та всичко им дойде точно на място, даже и на онези с диагнозите. Както казва Марги, проблемът щеше да дойде, ако не бяха се взели Joy
Според мен бързото разпадане се дължи на не особено сериозни отношения, то ако от едни фенове се случва, при някое сериозно препятствие ще се сринатнаправо психически. Понякога хората имат нужда просто да изпуснат парата, особено в техните среди. Предполагам и че тези, които обявяват финал на връзките си, не го правят още на другия ден, а минава известно време, та вероятно времето през което са били заедно е още по кратко....

2в1 СоХи и цирковете, това за словестните престрелки с бившата ли? То пък вярно кат вземат да ги делят тез мъже пред хората, не се усещат как изплискват легена. Значи вече са сгънали цирка....
И като я споменахме, днес Демончето влиза в казармата, а сутринта още в 6ч като си разцъках телефона ме уведоми че днес Меркурий ставал ретрограден за пръв път от няколко месеца, дано не е суеверен.

Проф, за чия долна устна говориш назад, на Роуон ли?

Много ми хареса хубавия Ча в най-новите серии на Прекрасен живот, така плака, чак и мен щеше да разплаче, много различен образ прави.

# 158
  • Русе
Как плаче Ча, ще го видя в най-скоро време...А как плаче Джуно сега гледам...мда, и това му се удава.

# 159
Винаги има хейтъри. Въпросът е, че по-младите звезди са по-уязвими. Трябва да градят имидж и да се съобрзяват с поведението си, ако искат да се запишат в А-листата.
Такива като Бини и Сончето, Рейн и Ким Те Хи, Чи Сонг и И Бо Йонг, И Бьонг Хон и И Мин Джунг, Юджийн и Ки Те Йонг, Шин Мин А и Ким У Бин, Сойонг и Чонг Кьонг Хо.... и още много от техния ранг също са имали проблеми с прекалено "ентусиазирани" фенове и са ги разнасяли по медиите. Но те са вече наложили се имена и им е една идея "по-широко около врата". Могат да си позволят лукса да не обръщат чак такова внимание на коментарите из медиите.

Има го и момента, че сега по-бързо се разкриват връзките и стават публично достояние. От което пък натискът от обществото е по-голям и такива все още "пресни" връзки често не устояват. Преди години повече се криеха и, ако случайно ги разкрият, първо отричаха и само в краен случай си признаваха. Но и тогава се случваше да се разпадне някоя връзка заради общественото мнение. Сещам се за Чонг У Сонг и И Джи А, които след около месец-два връзка се разделиха след като се разбра, че тя тайно е била женена за друга тяхна звезда Со Те Джи и също така тайно са се развели след 9 години брак.
От друга страна помня колко негативни коментари имаше, когато се ожениха Куон Санг У и Сон Те Йонг. Не помня колко пъти ги развеждаха, пък ето вече 15-16 години са си заедно.

# 160
Днес се присъединявам към клуба на 50-те годишните Smirk
Много се радвам да бъда във вашата компания и да споделяме една и съща наша страст ,като едно голямо семейство.
Денят започна с многобройни поздрави, цветя и картички, обаждания и една неочаквана за мен огромна изненада. Днес ме повишиха ,неочаквано за самата мен .Simple Smile Мислех, че само ще заместя за две седмици моят шеф, а то се оказало тест за компетентност Smile
Да ви почерпя с тортата си, която направих за колегите си
и виртуално да ви почерпя и вас с нея Cake Birthday
Sweat Smile Оказа се, че колегите знаеха преди мен за моето повишение Joy

А тази картичка толкова много ме трогна.

# 161

Честит Рожден Ден, Дани!
След такава прекрасна изненада в службата остава да ти пожелая много красиви преживявания с любимите хора. Бъдете здрави всички у дома и нека всеки нов ден да ти носи хубави емоции, неочаквани изненади и радост. Нека новата позиция ти донесе истинско удовлетворение от работата, нови възможности да реализираш себе си и много успехи и признание! Наред с успехите ти пожелавам достатъчно свободно време за това което обичаш да правиш и за тези които обичаш и те обичат! Така или иначе днешният ден ще е незабравим за теб, но нека вечерта допълни спомените ти с още красиви, празнични преживявания!
Бъди много щастлива всеки ден!

# 162
Честита да си и тук, Дани smile3510. Пожеланията остават същите Hug.

# 163
Браво, Дани. Страхотен подарък си получила и по всичко личи, че е заслужен.

Честит юбилей (и честито повишение)! Да си жива и здрава, щастлива, успешна. Да намираш време за нещата, които обичаш. Да не забравяш да се отбиваш и през темата Heart Така е, като семейство сме тук.

Цветята в градинката ми още не стават за показване иначе от тях щях да донеса 🙃

Тортата е чудесна, но ако аз я приготвя дълго ще ѝ се любувам преди да я разрежа Joy

# 164
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От работата съм и ми е трудно да донеса китки, ще компенсирам със словоизлияния. Joy
От сърце, Дани Hug, ти желая да си здрава, щастлива и удовлетворена от живота. Само хубави неща да те съпътстват както в работата, така и в личния живот и свободното време. Част от последното да продължаваш да го споделяш с нас Stuck Out Tongue Winking Eye. Честито повишение и благодаря, че сподели сладкарския си шедьовър. Дръпнах си една бисквитка и забодох пръстче в крема Laughing.
Бих ти казала и "Добре дошла в клуба на 50-годишните", ама уви, наскоро го напуснах. Joy

Общи условия

Активация на акаунт