АС и други романтични К-драми - тема 8

• 17 613
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Профи, още няма превод на бг.

# 211
  • Русе
Добро утро, Дами!
Нямам още окончателно мнение за сериал, продължавам да гледам хубавия Ча. Simple Smile Да, той си красивее и се опитва да покаже комедийни способности. В сериала  започнаха и признаците за сериозна тематика, та ще го видя Ча и в развитие, надявам се.
Аз да си кажа малкото светски клюки, които току-що прочетох:
-"LeeSeungGi и LeeDaIn посрещат своето момченце". Да, ама Гугъл пише, че на 5.02 т.г. имат момиченце. Rolling Eyes Да им е честито новото попълнение на талантливото семейство! Само се чудя син или дъщеря е...
- "Артистът AhnHyoSeop и KimSeJeong ( тя май беше певица) официално обявили, че са двойка". Да, ама на 1.04! Дали е Първо-априлска шега, предстои да разберем.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 13:09 от winona

# 212
  • пак на Рив Гош
Уин, момиченце е бебето (родено на 5ти февруари). А двамата щастливи родители наскоро отпразнуваха година брак (мернаха ми се някакви снимки във фийдовете).
А за второто, според мен е първоаприлска шега, защото не намирам нищо официално. Двамата бяха екранни партньори в "Бизнес предложението", та може някой да си е направил шега.

Редакция:
П.П. Профи, попаднаха ми снимки на ВИ, гледащ футболен мач на местния отбор със съказармениците си:

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 15:33 от Роца

# 213
  • Русе
Профи, благодаря ти за танцовото шоу! Flowers Hibiscus Изгледах го с голямо любопитство. Simple Smile
Скрит текст:
Тези хореографи или искат да превъзмогват гравитацията, или са се хванали на бас кой може да им танцува движенията без да се осакати. Хареса ми смесването на брейк, хип-хоп и стрийт денс, но прекалено сложните движения осакатяват красотата на цялата композиция. Може би окото ми е разглезено от хореографиите на М.Джексън и "Така, ти мислиш, че можеш да танцуваш", може би! Имаше страхотни движения и при момичетата, и при момчетата, да. Но като общо малко композиции ми харесаха. Ама тези хора мислят ли, че И може да се пее заедно с това танцуване?
Профи, имаш изключително око за този бранш и чакам следваща доза! Обещавам, няма да пиша. Simple Smile

# 214
  • Варненска клюкарка
Казарма, нещата там започват да изглеждат много различно, добре, че Роци писа кой е на снимката, онзи ден и демончето беше като друг човек Joy

Проф, тя АйЮ на кадрите е без шапка, а Шортс ми вади и стари и нови видеа, в т.ч и сглобки от стари и нови, заглавията са кратки, върви разбери кое от кога е, ако не покажат някое лого.

https://www.youtube.com/shorts/s8ZO9d5ytt4

Аз си изгледах първия сезон на Плейлиста. Акцента в медицинските случаи беше не върху кръвта, а върху емоционалната реакция на пациенти и близките им, както и живота на лекарите. Много топлота и уважение  в двете посоки видях, от което по-често ми засядаше буца в гърлото, отколкото от самата трагедия на диагнозите. Понякога ми доскучаваше от поредното хапване и разговори, но дори и с тях сериалът ми хареса много повече от американските на медицинска тематика. И диагнозите ми звучаха някак по-пълни. Любимия ми герой май е професорр Ик Джун. През цялото време около историята с докторлъка на професор Ан (Андреа) и желанието му да стане свещеник имах чувството че не виждам/чувам такова нещо за пръв път. И се сетих - настоящшя папа Франциск  години е учил медицина, но все имал чувството че бърка нещо посоката, отделно майка му го притискала "хайде потърпи още една година" звучи познато нали? В крайна сметка не завършил и не стигнил толкова далеч като Ан, но пък стигнал много далеч в църквата.
При преминаването от Плейтюб на Телеграм, съм омотала нещо и съм прескочила 5та серия, тези дни ще я изгледам и нея, но първо да видя двете от Прекрасен живот.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 21:52 от Беллора

# 215
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оф, редактирах.
------------------------------------------------------------------------
Уин, благодаря за комплимента. Обичам музика и напоследък гледам много в Ютюб.
А тия "зверове" наистина и пеят докато танцуват тази антигравитация. Всички го правят при участията си в Music Bank на KBS и Inkigayo на SBS, които са на живо пред публика. Ето ти едно такова -

Ако не ти е достатъчно, ето го същият изпълнител с другата му хитова песен - https://www.youtube.com/watch?v=bHzB4zUT9I4
А хореографията се работи така - https://www.youtube.com/watch?v=jvWidMbs9zU

И момичетата - https://www.youtube.com/watch?v=BXSKqhKJZUc
и още  https://www.youtube.com/watch?v=yF_rm0A8_LM  Heart Eyes
Да не мъкна и епичното изпълнение на Dionysus на BTS на наградите ММА 2019 година, че сигурно няма човек дето да не го е гледал.
Тренират зверски. Пеят, докато тичат на пътеката, пеят, докато правят лицеви опори ... Вродена и изградена издръжливост имат, иначе не биха станали айдъли.

... Проф, тя АйЮ на кадрите е без шапка, а Шортс ми вади и стари и нови видеа, в т.ч и сглобки от стари и нови, заглавията са кратки, върви разбери кое от кога е, ако не покажат някое лого.
https://www.youtube.com/shorts/s8ZO9d5ytt4 ...
Това със сигурност е от новите ѝ концерти. Голяма част от дрехите ѝ в тях са в този оръфан стил.

----------------------------------------------------------------------------------
Роци, не бях видяла допълването на поста ти. Ама от дни се канех да я разкажа тази история, така че благодаря за побутването.Hug
Сгъвам го, че е дълго.
Скрит текст:
Когато преди дни ВИ бе засечен да гледа футболен мач с момчета от отряда си, се облажихме и с видео. Камерите на стадиона го изловиха и го пуснаха на голямото табло. От там и в телефоните на публиката. Laughing В мрежите всички се кефеха и възхищаваха на това колко красив и сладък е ВИ, дори и с простата войнишка униформа, без гримове, прически и т.н. Ама наистина е сладур! Heart Eyes
Интересен факт е, че покрай това, вайръл в нета стана свекървата на актрисата Чон Джи-Хьон (Jun Ji Hyun) (Моята любов от звездите, Легенда за синьото море). Въпросната госпожа - Lee Chung Woo, е известна модна дизайнерка със собствени последователи в Инстаграм. Та забелязвайки ВИ на мача от Първа К-лига, пуска в сторито си следното:
"#V в мач от К-лигата днес за отбор #GangwonFC
     Не знаех, че такива визуализации са възможни, докато се служи в армията
     Предполагам, че K-Army е направила някои звездни подобрения!
     #BTSARMY"

Повечето коментари са със закачлив тон, че има добър вкус, съгласяват се, че V е зашеметяващ – като през цялото време изтъкват каква „модерна“ и „готина“ свекърва е тя. Последното не може да ѝ се отрече. През март 2023 г., след новината за кастинга на Jun Ji Hyun в предстоящия шпионски романс - к-драмата The North Star, заедно с актьора Kang Dong Won, свекървата се погрижи новината да се чуе силно и ясно -
     "МОЯТА ЛЮБИМА ДВОЙКА! нямам търпение..."
Е, няма да чака още дълго, тъй като се говори, че снимките ще започнат сега през април 2024 г.
Макар официално да се води, че актрисата Чон Джи-Хьон е женена за неселебрити, съпругът и в действителност, освен че е син на дизайнерката Lee Chung Woo, е и внук на далеч по-прочутата си баба - дизайнерката на ханбок Lee Young-hee. Бабата е направила дебют на парижкото Прет-а-Порте още през 1993 г. Обличала е първите дами на Корея. Известно е, че работата й оказва влияние върху големи дизайнери и марки, като покойния Карл Лагерфелд, Диор и Каролина Ерера. Ако поровите, може да хвърлите едно око на колекциите на Dior и Carolina Herrera за пролетта на 2011 г. Починала е през 2018 г.
Ако любопитството още ви човърка, мълвата твърди, че Чон Джи-Хьон и съпругът ѝ Choi Joon-hyuk(да не се бърка с актьора със същото име, този е банкер) са връстници, отраснали на една улица. Любовта обаче ги трясва по-късничко, когато се виждат отново, години по-късно, на едно парти. Женени са от 2012 г. и имат две момчета.
Да споменавам ли, че корейските медии периодично тръгват да ги развеждат?! Joy

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 01:03 от profi_1

# 216
И от мен Тен в едно хитово изпълнение от преди няколко години в предаването Hit The Stage

И Yugyeom от GOT7 в същото предаване

# 217
  • Русе
Mr.Queen дали го има някъде с бг-превод? Ако не се лъжа от 13-и ще върви по Лейди, с дублаж. Търся субтитри.

# 218
Превеждан е от Мечтателите. От работата нямам достъп до Плейтюб. Виж линка към канала им в този сайт на първата ни страница и можеш да го потърсиш там.

# 219
Г-н Кралица на бг тук.

Дано наистина е следващият к-сериал по Сторито. Весел и забавен е, а Шин Хье Сон е голяма скица. Чдесно се справи с ролята си и бяха готина двойка с Ким Джонг Хьон. Бонусът е краткото появяване на Че Джин Хьок, но пък гласът му се чува по-често, израявайки мислите на кралицата, в чието тяло се подвизава той Joy.

Невъзможната сватба/Wedding Impossible е изцяло преведен на бг от вещичките. Не очаквайте нещо супер, но ако имате време за губене и ви се гледа нещо леко и без претенции можете да му хвърлите едно око.

Невъзможният наследник/The Impossible Heir също приключи. Превеждат го от Спирита и им остават само последните два епизода. Тук еднорози няма и романтиката липсва. Драма, противоборства и отмъщения. Двамата главни добре се справиха, а девойката между тях май беше само за фон и като катализатор за отношенията им. Хубавка, но някак безизразна стоеше през цялото време. Не усетих някакви бурни емоции от нейна страна, а не е като да нямаше такива моменти.

# 220
  • Русе
2в1, и ОК не ме харесва - едно постоянно зареждане и никакъв ход.
Благодаря ти за жеста все пак!
Инфото за Стори е  от 13.04.
Дами, възможно ли е всичките ми проблеми за гледане да са от по-стар Уиндоус?

# 221
Не съм сигурна, но мисля е възможно някое видео да не ти се зарежда по такава причина.
Какво значи по-стар Уиндоус? Такъв, дето от Майкрософт са са спрели да го поддържат ли?

2в1 благодаря за линка за Г-н Кралица. Hug
Сериалът не е сред качените в Плейтюб, така че остава само твоят линк.

Чак сега видях, че всъщност в първи пост на темата ни ги няма каналите на преводачите в Плейтюб, а аз все се чудя защо има питащи и постоянно пращам някого там да гледа. doh
Запазила съм ги януари, ама що съм забравила да ги пратя на Марги, не знам.
Цитат на: profi_1  link=date=1705686560
това е каталогът с плейлисти на EasternSpirit в Плейтюб - https://playtube.tv/@EasternSpirit?page=play-lists

това е на Малките Вещици - https://playtube.tv/@LittleWitches?page=play-lists

а това на Stupid Dreams, т.е на Мечтателите - https://playtube.tv/@stupiddreams?page=play-lists
От нейно име обещавам в началото на следващата тема да са където им е мястото.

# 222
  • Русе
Не съм сигурна, но мисля е възможно някое видео да не ти се зарежда по такава причина.
Какво значи по-стар Уиндоус? Такъв, дето от Майкрософт са са спрели да го поддържат ли?

..................
Профи, аз наистина не разбирам къде е и каква е причината. Факт е, че съм "неграмотна" и край мен няма млади хора, които да разбират и да ми покажат пътеката. Аз съм само куфар, който иска да гледа, на стационарен комп, с Уиндоус7 и Мозила Файерфокс. Ами...както казва Хитър Петър "Като не можем както щем, ще щем както можем" - т.е. в краен случай продължавам с другите езици. Simple Smile

# 223
Майкрософт приключи поддръжката за Windows 7 на 14 януари 2020 г.

И аз гледам само на стационарен комп, с мозилата, ама уиндоусът ми е 10, т.е. все още не е "изхвърлен от употреба". Който ти поддържа компа смята ли, че има възможност да ти инсталира нов уиндоус? Ама да знаеш, че в такива случаи животът ти все едно започва от 0. Освен това не виждам логика в едни сайтове да можеш да гледаш, а в други не. По-логично би било каченото с високо качество или във формат, който уиндоусът ти не разпознава да ти правят проблем. При първия вариант компът ти се задъхва заради по-големия файл, евентуално интернетът ти може да е слаб и бавен. А при втория щом, форматът е неразпознаваем, нищо не можеш да направиш.
Продължавай за по-сигурно с другите езици.

# 224
Сега се поразрових и видях, че Господин Кралица наистина започва по Сторито от 17 април, т.е. като свърши Добре дошъл втори живот.

Общи условия

Активация на акаунт