АС и други романтични К-драми - тема 8

• 17 616
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сега се поразрових и видях, че Господин Кралица наистина започва по Сторито от 17 април, т.е. като свърши Добре дошъл втори живот.
Супер, тъкмо не съм го гледала.
Ще имам пак проблеми с придрямването в късния час, но се надявам да го качат в Плейтюб. Мисля всички к-драми, които пуснаха по Лейдито ги има там с дублажа. Дано качат и това.

# 226
Благодаря Уин Hug
Много го харесвам Бекхьон, но и цялата му група ЕХО е добра във всичките си варианти. Heart

Веднага ти връщам жеста с една страхотна песен на ТХТ, която излезе тези дни. Припевът ѝ не спира да ми звучи в главата. Пускам нарочно живото им изпълнение от онзиден на Инкигайо. Heart Eyes

Ако това не ви стига, можете да изгледате и изслушате и оригиналния видеоклип, както и студийния. Аз много харесвам студийния.
https://www.youtube.com/watch?v=DiHUEWBRQEI
https://www.youtube.com/watch?v=WlLBqVP1rlk

# 227
Да, Господин Кралица започва на 17.04. от 22:30 ч.
https://www.btv.bg/story/videos/gledajte-gospodin-kralica-vseki- … po-btv-story.html

това е каталогът с плейлисти на EasternSpirit в Плейтюб - https://playtube.tv/@EasternSpirit?page=play-lists

това е на Малките Вещици - https://playtube.tv/@LittleWitches?page=play-lists

а това на Stupid Dreams, т.е на Мечтателите - https://playtube.tv/@stupiddreams?page=play-lists
Благодаря, запазвам ги. Нямаме ги на 1 стр., Проф. Признавам, все се чудех къде ги пращаш да търсят каналите 🤪
Благодарение на Розелин ги бяхме събрали на едно място по страниците на някоя от предишните теми, но не бях се сетила, че ще е от полза да ги има и в заглавния пост...

След кратък размисъл какво ми се гледа подхванах К2 с Джи. Бавно ми върви, че ми се доспива, но ми харесва.

# 228
  • Варненска клюкарка
Аз изгледах и новите 2 серии на Прекрасен живот, втората леко ми се губи, стана доста късно, сигурно заради това, но финалът и го предположих още в началото, когато писах че май бащата на героя на Ча не е убил детето на главната, а вероятно е поел вината на конгресмена. А главната наистина уби бащата на Ча....

Малко красота

Още не съм изгледала пропуснатата пета серия от Болничния плейлист, не знам и дали ще гледам втори сезон.
Марги, преди време в плановете ми беше К2, но после болницата ги пресече. Запечатала ми се е една сцена от прехвърлените видеа, как Юна тичаше рошава по улиците.... Ще очаквам впечатленията ти.

Проф, и аз се зачудих за плейлистите на преводачите когато прати Роци на първа страница да  копира линковете за темата която прави Joy Щях да пиша че ги няма, пък забравих. Но има време, темата става все по пълна и полезна Heart

# 229
  • Русе
Профи, тази хореография на "Дежа вю" направо е изпипана и много ми харесва! Движенията акцентират думите и момчетата имат време даже и да дишат. Simple Smile
Ох, вие обсъждате хубавия Ча в новия му сериал, а аз още тъпча "Гу Хе Рьон", преценявам Ча  и стойността на сериала. Ча ми харесва, показва чувствата, които изискват моментите. Да, не е единствения ГГ и сериалът не е от най-доброто, което съм гледала, но той се справя добре. Има много топли очи, освен че са красиви.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 230
  • пак на Рив Гош
Проф, и аз се зачудих за плейлистите на преводачите когато прати Роци на първа страница да  копира линковете за темата която прави Joy
А Роца понеже 'ич не слуша, даже не се разходи до първа страница, а направо си намери канала в Плейтюб, та и тя не забеляза, че ликовете липсват Joy

Аз тия дни съм потънала в работа и в един китайски сериал и съм оставила корейските на заден план. Засега.

# 231
Успях да изгледам и новите серии на Wonderful World. Зададох си въпросът аз как бих постъпила на мястото на ГГя и откровено казано бих постъпила точно като нея. Играта  на Ча страшно много ми харесва и определено ,според мен, тези драматични роли му пасват повече от другите сълзливи роли Simple Smile

# 232
  • Варненска клюкарка
Дани имаз си го задавам и в същото време си казвам  едно пу пу, за да прогоня мисълта. Питах се и ако бях на мястото на героя на Ча, за желанието му да разруши нейния живот и сега какво, баща му е поел чуждата вина, но за мен той пак си е толкова виновен, ако не и повече, защото е гледал  агонията на детето, вместо да се опита да спаси живота му. И от друга страна пак главната, която уби баща на младежа, не знам запознавайки се със сина му и задочно с майка му, дали би постъпила пак така....
Гледайки историята не мога да не се сетя за думите на една жена която често показват по телевизиите в България от около година, говоря за майката на Даная, недолекувано и починало в болница 15 годишно момиче, докато лекарите са се чудели  дали да приложат скъпо лекарство и така и никой не разбра дали са го направили, или ампулата е заминала  по някой от каналите за препродажба - майката каза "аз не съм жива вече, само така изглеждам ..." 

БТС
https://www.youtube.com/shorts/U7B57CY-SEI

Джуно
https://www.youtube.com/shorts/t9G8RH6nzus

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 22:09 от Беллора

# 233
Имах в предвид ГГя да реши да помогне на ГГ и да се опита да му помогне да осъзнае нещата като майка.  Разбирам, че късно научиха каква всъщност е истината и всеки от тях ще трябва да преосмисли своите действия въз основа на така стеклите се обстоятелства.

# 234
# 235
Не мога да разбера защо в темата непрекъснато се трие. Предишни дни имах съмнения, но някак не бях сигурна. Просто ми правеше впечатление, че постовете ми се озовават на друго място в страницата или даже на друга страница. Сега обаче съм сигурна.
Днес е изчезнал пост на Уин от онзи ден, в който освен видео с групата на Бекхьон (10-тия принц от АС) - ЕХО, ме и хвалеше. Пък аз съм суетна и си държа на хвалбите Wink. Да не говорим, че харесвам Бекчо като артист и певец, и групата. Вярно, че вграденото видео беше от тези, които могат да се гледат само в Ютюб, а не да се възпроизвеждат тук. Ама откога това е причина да се трие пост? Възмутена съм!

Марги, както си почнала К2, към който отдавна се заглеждам, кажи върви ли ти гледането? Понеже напоследък ми се налага да работя и у дома вечер, след работа, нарочно не почвам нищо. Но наближава уикенда, в който ми се полагат поне няколко часа отдих. И ми се ще да погледам нещо, което няма да ме натовари емоционално, а просто ще ми отвлече ума за кратко в друга посока. С други думи малко екшън, дето ще го забравя час след гледането би ми свършил работа. Доколкото ми е известно К2 е нещо такова.

# 236
  • Русе

Profi, много е възможно грешката с изтриването да е моя. Попадна ми 18 минутна концертна изява по случай 12 годишнина на ЕХО, а аз исках само първата песен. Тя пък излезе, че само в Ютуб може да се гледа. А бе, моя вина - щрак- тук, щрак-там - бабешка работа! Приемам всяко наказание! Relaxed
Дано с този клип не се изложа...Hands Pray

# 237
Аз забелязах, че в началото на тази страница  постовете ти са последователни, Проф. И се досетих, че има нещо липсващо между тях, но за себе си реших, че Уин по някаква причина е премахнала своя и си продължих напред. Силно се надявам да няма и външна намеса.
Щом ти се гледа екшън, К2 мисля ще ти допадне. Дотук ми харесва повече от другите два от същия жанр, които отметнах (Градски ловец с Минчо и Две седмици с ДжГ). Няма много лица и имена, които да ме объркват и да ми пречат да вникна в историята и епизодите са по около 60-65 минути.
Само аз не съм благодарила на Криси тук за помощта. Не се отказва лесно, та и на мен ми оказа съдействие при намирането на групите в Телеграма. И си гледам там, но по принцип К2 го има и на Плейтюб (№19 в списъка отпред).

...
Марги, преди време в плановете ми беше К2, но после болницата ги пресече. Запечатала ми се е една сцена от прехвърлените видеа, как Юна тичаше рошава по улиците.... Ще очаквам впечатленията ти.
Тогава да споделя малко, Бел.😜
Скрит текст:
Аз много исках да видя Джи и в друго освен Лечителят, но след Подозрителен партньор и този по-новия отпреди няколко месеца, в който беше почти като изнасилен останах с усещането, че ролите му през последните години са все блудкави и лигави и в крайна сметка реших, че е дошло времето за К2.

Героят на Джи е бивш военен агент, а докато е на мисия в Ирак се влюбва в  бежанка на име Нания. Решен е да я измъкне и да се ожени за нея. Тя е преводачка, но заради конфиденциална информация я убиват и за престъплението е обвинен той.
Впоследствие под фалшива самоличност успява да стигне до Европа (Испания), където е и първата им среща с героинята на ЮНа. Естествено пътищата им временно се разделят, за да се пресекат повторно в ЮК и тогава да се зароди нещо по-дълбоко и истинско.
"К2" е кодовото име на ГГерой след като е нает от охранителна агенция в ЮК.

Героинята на ЮНа (Анна) е извънбрачна дъщеря на влиятелен конгресмен. Майка ѝ е актриса, предполага се, че се е самоубила докато Анна е още дете, но постепенно историята започна да се разплита и сякаш причината за смъртта ѝ е друга...
Спомените на Анна са неясни и обвинява мащехата си, която действително се показа като вълк в овча кожа - щом разкрива аферата на мъжа си и след смъртта на любовницата му изпраща малкото им момиче в манастир в Испания и държи нещата под контрол през цялото време. След смъртта на майка си Анна развива социална фобия и получава пристъпи на паника заради мигащи светлини.
Рошава, объркана, безпомощна тича по улиците в Испания, а по-късно в ЮК я разпознават като "ангела от Барселона".

Друга героиня, която заслужава да ѝ се отдели специално внимание е красивата зла мащеха - съпруга на бащата на Анна, с когото изглеждат идеална двойка. Но иначе тя е властна, амбициозна, готова да постигне целта си на всяка цена. Решена е да стане Първа дама и ревностно брани политическата кариера на мъжа си като през цялото време се стреми да опази от обществото тайната за съществуването на дъщеря му. Съумява да я държи настрана, а след завръщането ѝ в ЮК я поверява на своя бодигард - героят на Джи. 🤪

И т.н.🤪

# 238
  • Варненска клюкарка
Крис, кажи нещо повече. Тези двамата са забавни дори и без да знам за какво става дума, а Джуно май е за малко.

Марги, благодаря за резюмето, както казах още преди време ми беше в списъка, та ще видим. В коя от групите го намери в Телеграм? На мен не ми харесаха седмиците и Градския ловец, първия добре но до 6-та серия, после ми омръзна да гледам едно и също до финала, другия зорлем го избутах с цялата  история дето беше въпрос на едно прибиране на клавиатурата на ГГ, там и ДНК и отпечатъци и все,  камери на всяка крачка, ама филм да става.. Понякога безкрайно много подценяват зрителите...

Аз пък вчера подпалих на една тема за сериалите по Сторито, тук в този подфорум, "поредната корейска тъпотия"  пускали от Стори, така се изрази онзи и аха да вляза да го награбя, но пък имах доста работа, та ми отмина. Врява вдигали феновете на К-сериалите във ФБ и нататък  че такова нещо нямало място у нас, щях да му кажа че като се дави от години по сресдата на Босфора няма как да го знае след като не е гледал К-сериал, пък аз си имам представа и от двете. А темата обща за сериалите по Стори, не конкретно за турските.

ПП Проф, какво да ти кажа, още се чудя що някои потребителки  не си стоят по техните интересни теми. Но със забит нос в Босфора няма как да знаят че артистите за които говорим тук са наистина такива, а не просто актьори придобили някакви умения за конкретна роля. Огромния процент от К-селебритата са едновременно актьори, танцьори, певци, балетисти, с няколко дана в таекуондото, композират и за разнообразие свирят на пиано в почивките по сетовете. Явно като споменаваме някой такъв, като пусне сингъл или албум, трябва да слагаме и филмографията му или изпълнението от конкретен сериал, че и музиката към сериали изпълняват....

# 239
  • Русе
Белл, аз пък съжалявам, че не си я "нахранила"! Защото ми е криво корейските сериали да са в късен час или неудобно време. И така е от доста време...

Общи условия

Активация на акаунт