..........................
Кадрите са от сериала Good Manager/Chief Kim. В плейтюб го има в канала на Спирита под името Мениджър Ким.
Главен едно беше счетоводител на мошенници, но започна работа в сериозна фирма където всъщност го взеха за да го натопят за техни си измами, но той оплеска схемата. Джуно пък беше честен прокурор, който реши че ще става богат и започна в същата фирма за да им прикрива измамите. От Гоблин и Жътварят не се бях забавлявала така с мъжка двойка. В т-грам е "-директор Ким- или -chief kim-
няма я, някакви талантиви, некосмати, симпатични и т.н. да се размотават по-екрана.
няма за какво
няма я, някакви талантиви, некосмати, симпатични и т.н. да се размотават по-екрана.
Главен едно беше счетоводител на мошенници, но започна работа в сериозна фирма където всъщност го взеха за да го натопят за техни си измами, но той оплеска схемата. Джуно пък беше честен прокурор, който реши че ще става богат и започна в същата фирма за да им прикрива измамите. От Гоблин и Жътварят не се бях забавлявала така с мъжка двойка. В т-грам е "-директор Ким- или -chief kim-

. Познах го по-скоро по гласа.
Ми то всеки там жалей за отминала младост. Пардон, хленчи си за брадясали сериали.
). Ама явно ще си останат босфорска телевизия и няма да могат да надскочат себе си. Пак добре, че пускат поне по някой и друг сериал от оная част на света. Надежда да се възползват от изобилието на качествените тамошни заглавия няма. Ама като чете човек мераците в онази тема, не виждам и защо от екипа на телевизията да се зорят за нещо повече. Особено четейки превъзнасянията по един космясъл, дето ми е всичко друго, но не и симпатичен. Може и прекрасен актьор да е, ама не бих си го причинила визуално. А и с разтеглени в по 60-80-100 серии от по 2 часа сериали, предимно лещени