АС и други романтични К-драми - тема 8

• 17 635
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Направо я вадя. Как да не го харесаш! Crazy Heart Eyes

# 256
  • Русе
Профи, как да не е сладък?! Голямо укротяване е падало на тази коса, а аз имам опит - в косата на дъщеря ми гребен не можех да вкарам. Joy
2в1, благодаря за всичките линкове! Явно заради руското име не ми излизаше "Синдже"-то. Заредих и Чумонг. Въобще толкова костюмни сериали ме гледат и си чакат реда...Thinking

# 257
Сутринта младежите, сега актьори дечковци Smiley   Актьори дечковци  

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 19:15 от Danifin1

# 258
  • Русе
Познах 2 момчета от "Краля:Вечният монарх" и 1 момиче - принцеската от "Привързаността на краля"( мисля), която май и другаде играеше. За другите деца нямам спомен.

# 259
JoyJoy   Трябваше  да са девойките, но стана грешка . По-нататък ще се поправя JoyJoyJoyJoyJoyJoy
Ето и девойките като деца 

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 19:37 от Danifin1

# 260
  • Варненска клюкарка
Страхотна е тази песен от Кралицата на сълзите. Когато я слушам ми оставя усещане за синьо безкрайно небе, спокойствие и вода Heart

Уин, хубав Джуно. Швейцария значи, като му гледам  стайлинга ми прилича да ходи за някой от рекламните си договори. Миналата година вмъкнаха кадри с ювелирния бранд Пиаже в Кингленд, а после излязоха и рекламите му за очила, та по аксесоарите на такова ми изглежда...
Аз изгледах първа серия от Мениджър Ким, засега е обичайното запознаване с историята и героите, като главните мъже още не са се засичали и не съм виждала броманса. Джуно тук ми е много различен от единствената роля в която бях го виждала. Сега е арогантен и високомерен, прическата му в първа серия много го променя, пак е много красив. В Кингленд беше като плюшен мечок - добродушен и леко срамежлив.

# 261
  • Русе
Белл, коментираха под снимките , че с Чи щели да си сверяват часовниците...Simple Smile Смея се, ама наистина като рекламно лице отива.

# 262
  • пак на Рив Гош
То и Уки беше тия дни в Швейцария, сигурно затова ще си сверяват часовниците Joy. Мернаха ми се негови снимки със щастливи фенки Joy

# 263
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ние не бяхме ли Швейцария на Балканите?! Да наминат насам! Няма да ги върнем. Joy

# 264
# 265
  • Русе
Danifin, за негледаните пропуснати сериали ще ми трябват още 3 живота...поне. Simple Smile

# 266
Danifin, за негледаните пропуснати сериали ще ми трябват още 3 живота...поне. Simple Smile
Поне можеш да опиташ да ги изгледаш JoyJoyJoyJoyJoy

# 267
Как да ги изгледаме като дотогава ще излязат още толкова Satisfied
От този списък моите се броят на пръсти- Кингленд, Демона, Омъжи се за съпруга ми, Гоблин, първата половина на Пинокио, Тайната градина, Силната ДБС, началото и краят на Легенда за Синьото море, Потомци на слънцето, Моят таен романс, малко от Бизнес предложението и По моя начин.

Бел, ОСТ-а на Кралицата като цяло е хубав, но ето макар да са слагали по нещо момичетата минава време докато сама стигна до същия извод Joy

# 268
Само два не съм гледала, защото са БЛ. Но, за сметка на това мога да добавя още доста заглавия към този списък newsm47.

# 269
  • Варненска клюкарка
Няколко живота ще ми трябват и на мен да видя всичко това Joy
По ред:

Кингленд
Моя демон
Хуаранг
Тайната градина
Принц на покрива
Силната ДБС
Легенда за синьото море
Болничен плейлист 1
По моя начин забравих да го напиша където трябва

Имам чувството че и още 1-2  пропуснах, ама по-къснжо ако имам време ще го мина пак....

Марги, не съм го слушала целия ОСТ на Кралицата на сълзите 2в1 беше сложила 3 или 4 но не ме впечатлиха, нито тези от Прекрасен живот, макар че го следя, всъщност може би една . Напоследък нещо трудно си харесвам баладична музика.
Ако трябва да кажа от този списък изгледани кои са ме впечатлили с  ОСТ, т.е. поне няколко от песните - Кингленд,  Хуаранг, ТГ, Принц на покрива, Легенда за синьото море.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 14:03 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт