💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 138
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
С оставането си Ивайло и Ивана всъщност доказаха, че са нещо повече от другите ( както останалите твърдяха в отговорите на въпросите) и, че имат протекции, защото са участвали в други предавания. По- харесван няма да стане Ивайло в никакъв случай. По- надут- да

# 286
Аз не мисля, че имат някакви протекции. Просто продукцията знае, че са дразнители и затова ги остави. И това ограничение на храната с каква цел мислите, че е? Всичко е за да разбутат кошера.

Следващата игра ми е толкова криндж. Забелязах, че няколко жени са с едни и същи рокли Grinning
Дали е възможно просто мъжете да са харесали едно и също Joy

# 287
Нормално развитие на Играта и нещата от живота за гледалите и предните сезони. Сияна и Маргарита явно не са. Smiley

Писала съм вече - не харесвам Ивана и Ивайло като двойка, носят ми така модния израз - негативен вайб. Самото им присъствие товари, лъха някаква претенциозност, уж са много нестандартни и влюбени, а усещането е точно неудобство от действията им на екрана.
Друг е въпроса, че две глуповати лигави жени им поставиха ореола на мъченици! Ситуацията с последното канче наливано в колбата им си беше точно "О, свещена простота!"

Естествено не е редно да отпадат участници по този начин. Но в случая нежелани хора остават като дразнители за сеир и рейтинг на шоуто, някак умишлено натрапени, което пък никак не ми се струва емоционално морално.

Ех, моя мъж не гледа риалита и като цяло телевизия, но на това шоу е с мен от първи сезон... снощи се разочарова тотално. Къде се изгубила идеята на предаването, първи сезон с положителните емоции и забавлението, приятните участници, двойките които "доказват", че са Един за друг, сега коалиции, тънки сметки и фалш.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 10:06 от Cafelate

# 288
Продължавам да твърдя, че всеобщата любимка Галена е прикрита, просто очите и говорят в противовес с усмивката. Както и снощи се разбра, тя изключително много се интересува от хорското мнение, което затвърждава моята теория, че се прикрива за да се хареса.

Аз също Галена нещо не мога да я харесам докрай. Понякога ми се вижда добра и естествена, обаче в други моменти забелязвам, че преиграва за да се хареса.

Примерно като течеше гласуването за Христина&Ивайло и Елизабет&Йордан, тя твърдеше, че имало плаващи гласове и не се знаело къде ще се разпределят. Те тези гласове бяха плаващи само в нейното въображение, но след всеки уж плаващ глас, който категорично отиваше в антиподкрепа на Хр&Ивайло, тя започваше да въздиша и да се възмущава, все едно да подчертае как всички са предатели, освен нея. На играта вчера пък се зае с благородната кауза да спасява Дарина&Денис, понеже не гласувала за тях като били пред телевизора. Йордан обаче като почна да си отмъщава, което беше очаквано предвид колко е злобен, Галена се задуши от възмущение - как можело така лично да го приемат и да не разбират благородната ѝ кауза, тя не влагала нищо лично, пък те влагали. Ами не ѝ вярвам, че не е влагала нищо лично, защото тя не ги харесва от много време. Още на Светльо и Гергана го каза като бяха сами, после още на няколко пъти го забелязах. Няма лошо, и аз не ги харесвам, ама за какво беше този праведен гняв, че тя имала благородна кауза, пък те не я разбрали. Че и след играта отиде да им се обяснява...

Иначе вчера беше много хубава, не знам защо ми направи такова впечатление точно тя, те всичко жени бяха издокарни.

# 289
Петър много го харесвам все още, спокоен, мил, грижовен, имащ някакви знания, мислещ, но Галена ми е все повече на кантар.

А Данчо си е злобен, но май и Елизабет не е много по-назад от него. Поне се къпе редовно Simple Smile

# 290
  • София
Всички жени се бяха нагласили, само Ивана ми беше странно, че беше със забавна тениска. Сякаш да компенсира разликата в годините с Ивайло.

При Ивайло и Христина наистина имаше още 2 гласа, които се очакваше да са за тях, но гласуваха страгеписки. Ясно, се затвърди това мнение и следващата седмица. Най-голямо впечатление направиха гласовете на Крис и Марго, които се пишеха приятели на отпадащите, но избират по-слабите. То даже те ли бяха или някоя друга тяхна близка двойка, но имаше признание. Очаквам това в един момент да се обърне срещу тях, в това предаване е важна и лоялността.

# 291
Niya, така е, но и самата Галена във вчерашното гласуване беше плаващ глас (според ИиИ), но никой не я обвини, че е предател. Иначе за полицаите съм съгласна, че са нелоялни и дано да си проличи и във Вилата. Макар че след като вчера София и Тихомир бяха обявени за модел за подражание, вече съвсем се отчаях, че явно зрители и участници виждаме коренно различни неща.

Цитат
Всички жени се бяха нагласили, само Ивана ми беше странно, че беше със забавна тениска. Сякаш да компенсира разликата в годините с Ивайло.

Амиии на мен и тя ми се видя издокарана, нищо че тениската беше детска. Тя се облича доста стилно (и подозирам - доста скъпо). Полицайката беше облечена ужасно, като за магистралата.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 11:10 от Delta_12

# 292
  • Дубай
Марго се облича наистина странно, не знам комплекси ли избива, какво, но дрескода и всеки път ми боде очите.
Тя ли беше с хранителното разстройство?
Иванчеви не са ми по вкуса, но точно Маргото да казва, че Ивайло ревнува е смешно предвид, че Крис и проверява чатовете.
Това снощното беше много гадно, И&И не са пример за подражание, но то и повечето двойки там не са...И Галето и Петър нещо не са ми Ок,Михаела и Венци ми харесват, но това с неговото двудневно излизане-хич ми не по вкуса.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 13:21 от I.V

# 293
Хора, това със запоя на Венци беше шега.

# 294
  • Дубай
Може, и дано е така, защото е  смучаващо за човек създал семейство.

# 295
Какво работи Сияна? Маргото бая и стърчаха сланинките над колана снощи, ужасно изглеждаше, явно той я тормози на тема кг и тя изперква буквално

# 296
Ивана си беше със спортно елегантна визия, кожена пола, ботуш и тениска. На мен ми хареса, за разлика от Маргото например 😁 или пък Сияна, която беше се стъкмила все едно ще отива на работа в офис. Мисли си тя , че е много модерна, ама нъцки 😃

# 297
  • София
Според мен това на Венци са си били реални случки (1-2), но в началото, тя му е казала, че ще го напусне, ако продължава и той е спрял.

Не я тормози Крис за килограмите, тя каза, че има проблем с тях от много години, имала е хранително разстройство. Тя му се сърдела като ѝ направи комплимент, че е красива, искала все да чува, че е слаба. А той каза, че тя никога не е била дебела (това, което той разбира за прекалени килограми).

И Марго не ми хареса, тя беше най-зле, но тя никога не ми е правила впечатление с вкус. Докато Ивана по принцип ми харесва, но за мен това е детска тениска, която е забавна за ежедневието, а не когато се иска да се нагласиш и особено 40+. Нормално е да имаме различни вкусове.

# 298
  • Дубай
Значи Марго е булимичка, ами да, това се припокрива с тоалетите които облича...
Абсолютно не ги харесвам, а след изказването им, че не плащали сметки, е няма такива готованци дето си мислят, че са постигнали нещо, а всъщност нищо.

# 299
  • София
Понеже ми излизат снощни клипчета и виждам по-детайлно нещата, ми прави впечатление колко неуверено се държи Ивана.. Постоянно се върти, нещо си мърмори и нервно си върти косата.. и това ми било психолог. Нали се е писала като психоложка, но май тя има нужда от такъв.
Ивайло обиди грозно Маргото, това показва и той колко е лабилен, след като няма какво да каже в своя защита, започва да обижда хората..Следващата стъпка е да почне да ги бие.

Общи условия

Активация на акаунт