💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 146
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Харесвам и Ивана, и Маргото, и Михаела ...

Друго ми направи впечатление - че Елизабет и Данчо тръгнаха да си отмъщават на Петър и Галена, а Галена толкова навътре го взе, че вместо с чувство за хумор да прескочи преекспонираната ситуация, да омаловажи случката и да потърси друг повод за близост с тях, ходи да им се обяснява, което беше напълно излишно.

Прекалено импулсивна е и прекалено немислеща е Галето. Ако искаха да спасят Дарина и Денис, правилно Петър се погрижи първо да отстранят друга двойка за по-сигурно. След това, ако искаха Дарина и Денис да са първи трябваше да стрелят винаги по най-силната двойка под предлог, че изравняват играта. Ама мисленето не ѝ силната страна на нея и поведе ли се Петър по акъла ѝ, не е на добре.

# 271
Прави ми впечатление, че през последните два сезона игрите са много скучни. В първите два имаше физически игри, а сега са преобладаващи игрите с въпроси. Ами доскучават. Слушаме до смърт какво харесват, какво ядат и от какво се обиждат, някакви непознати за нас,  жени и мъже. Отделяме по цяла вечер, за да получим някаква абсолютно ненужна информация. Върхът на физическата игра е да ги качат на някакъв кран и който го е страх от високо, да пищи. Мисля, че много падна нивото.

# 272
Злоба, лицемерие и фалш, мнооого фалш, с това ще запомня този сезон. Простовати, семпли и посредствени женици се надпреварват, коя да демонстрира по-голямо самочувствие! 🙄Мъжленцата им и те същите позьори! Изключително слаб каст и куц сезон. Зорлем се напъвам да харесам  някоя двойка и все по-трудно става.
Това е и моето мнение, най-вече удебеленото.

# 273
Вярно е, че са много скучни игрите. Остави, че няма физически игри, ами дори няма игри за съобразителност, нито логически игри. Разчитат на това, че между двойките ще стават големи скандали на тема "Е как може да не знаеш това за мен?", ама вече всеки се пази да не вика, да не избухва и да не се показва в лоша светлина, така че наистина не знам как се надяват с такива глупости да задържат рейтинг. После пък "спасяват" положението с интригантски игри от типа "посочете с коя двойка не бихте вечеряли". Каква е тази сценаристка безпомощност - не знам.

Оо и за капак - в следващия епизод пак ще гледаме играта с дефилетата, където признанията на мъжете ще са написани от сценаристите и сигурно Дилян изведнъж ще се е сдобил с богат речник като на Вазов. И от Румен ще са възхитени всички, че най-после е казал на Йоана нещо различно от "подай ми ракията".

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 00:06 от Delta_12

# 274
  • София
Скучни са, прави сте.. А следващият епизод ще гледаме дефиле и кой колко обича жена си...ти си ми слънцето, златото, въздуха, водата и тем подобни клишета..

# 275
Досега се чудех защо харесвам Ивана и Ивайло ,тоест си мислех че заради нея ги харесвам ,но тази вечер открих и друга причина- сходното ни нехаресване на полицайката. Така ми напълни душата Ивайло как си го каза, че просто ако можех щях да го прегърна в тоз паметен миг. По- неприятно същество от Марго аз не съм виждала в нито едно предаване, или поне не мога да се сетя. Достойна конкуренция е Сиана, и след нея Софка. Ужасен каст, потресаващи жени злобили. Мъже като Данчо и Румен дори не искам да коментирам, левъла е много нисък там.

# 276
  • София
А всъщност защо ги оставиха? Имало ли е досега друг такъв случай? Малко ми е като поправителен и не го разбирам. Нито приемам това - да се даде шанс на другите да те опознаят и да те разберат. Не бих се обяснявала пред тези, дето не ме харесват, за да почнат да ме харесват. Как се прави добро впечанление на хора, които ти самият не харесваш. Да, за жалост това е един от начините да останеш дълго - да имаш коалиция и гръб. Другият е да печелиш постоянно. Но като не ти допадат хората, трябва ли задължително да им се харесаш?! Ивайло си има трески за дялане, но с Ивана разговарят и търсят начин да се движат напред. Може би и на нея й харесва да го моделира. Толкова обиди отнесоха тази вечер, че ми дожаля. Маргото е красива жена, докато си отвори устата. Гласът й на стогодишен пушач, поведението на парцалеса - толкова я загрозяват, че сама не го осъзнава. Как успяха да спечелят тази игра, не знам. Във форума се оказват една от нехаресваните двойки, а вътре е съвсем различно.

# 277
А аз съм изумена от Ивайло, признавам, че има неща, които не харесвам в него. НО той да иска да говори с другите и да разбере какво не харесват в него... ми идва в повече. Личи си какво и не си струва да го иска, още повече, че жена му го харесва така.

Редактирам, за да кажа, ами Марго освен хубави очи, не е красива. Даже Ивана, с предполагаемите подмладителни нещица, е доста по-красива, че и от Сияна. Не знам защо, но тя също е ужасно същество. Не се и учудвам де, щом така си се държи със съпруга си.

# 278
  • София
Elwing-че, Миналата година оставиха Викси и Жоро вътре, като статисти, но беше друг казуса.. Заради нейната бременност им забраниха да играят игри, но не помня преди това дали бяха на телевизора, както днешните..
Сега като се замисля, ще е по-голяма мъка за ИиИ да стоят вътре, отколкото за останалите. Ще ги игнорират и ще се изолират в стаята, май по-добре беше да си тръгнат.
Другият вариант е да започнат да търсят път към съквартирантите си, да се извинят и да изгладят отношенията си, но щом вече са ги нарочили, а и с тези обиди, които си размениха, едва ли ще стане така...

# 279
Съквартиранти им са Софка и Тишо, де факто с тях не са се обиждали, така че не виждам какво да им се обясняват. Евентуално Софка ще гледа да се набута, тя не очакваше такъв развой и се хвърли с главата надолу в обясненията.

# 280
  • София
Аз не разбрах на кои двойки ,поддръжници на ИИ се закани полицаят,че следващите са те наред? Защото аз само една двойка видях, тези от Перник,които подкрепиха ИИ.
Да дам и моите 5 цента. Сияна ме загуби, когато разбрах,че мъжът и движи финансите и че тя няма представа той колко пари изкарва. Хем грозна, хем куха. Нищо ,че е тунингована.

# 281
Аз не разбрах на кои двойки ,поддръжници на ИИ се закани полицаят,че следващите са те наред? Защото аз само една двойка видях, тези от Перник,които подкрепиха ИИ.
Да дам и моите 5 цента. Сияна ме загуби, когато разбрах,че мъжът и движи финансите и че тя няма представа той колко пари изкарва. Хем грозна, хем куха. Нищо ,че е тунингована.

И аз не разбрах на кои се закани. Перничаните са най-близките дружки на полицаите, така че няма как да отмъщават на тях, въпреки че те гласуваха за ИиИ. Елизабет била другата близка на Ивана, но тя е толкова безгласна буква, че едва ли някой ще се заеме да ѝ отмъщава, а и Йордан се разбира с другите мъже. Единствено си мисля, че може да имат вражда с Тихомир, защото Тихомир обясняваше на Ивана в кухнята, че има коалиция, начело на която са полицаите и изглежда не го кефеше това. Та може полицаят да го е нарочил него под претекст, че е подкрепял ИиИ.

# 282
Общо взето им паднаха маските на добронамереност, които си бяха закачили. Едва ли продукцията ще остави Ивана и Ивайло да се търкалят в стаята си по цял ден. Жоро и Викси  бяха върнати под предлог, че всички ги обичат много и ги оставят да живеят във вилата, но без да взимат участие в игрите. Това не може да се каже за Ивайло и Ивана. Мисля, че от продукцията усетиха, че пресолиха манджата и насочиха нещата така, че да бъдат изхвърлени от останалите. Вероятно ще им дадат някаква възможност да продължат, а и ще бъдат постоянен дразнител за останалите. Всички се устремиха да ги плюят, напълниха им стъкленицата до откат, като бяха убедени, че ще напуснат вилата и не предвидиха възможност да останат.

# 283
  • Sunshine state
Значи много се ядосах на тия две простачки Маргото и Сияна и съответно се зарадвах, че Ивана и Иво останаха, ей така да ги дразнят. Сияна и Маргото са типичните глезли - едната мъж й я дондурка, другата татко й я е нагласил на службичка и им плаща сметките. Много рядко си позволявам да обсъждам външен вид, но Сияна е достойна да го направя - като си върже косата и само един нос виждам и едни огромни назолабиални гънки. 😂 Да не надува устните само, ами да понамали и носа. Иначе ходи като някоя кралица, ама то е добре да се погледне отстрани.
За намирисващия Йордан нямам коментар. 🤮
Аз все още нямам любимци. Може би някаква симпатия към Михаела и мъж имам, но не и любимци както в предишни сезони. Намирам нещо неприятно във всяка двойка може би. 😆

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 02:26 от Pupitka

# 284
Доста неща исках да коментирам , докато гледах снощи. Мога и да пропусна нещо.

Атмосферата беше меко казано неприятна.

Твърдо против агресията съм. Към Ивайло и Ивайла изпитвам противоречиви чуства, единственното , което знам, е че не ме дразнят! Това, че ги оставиха според мен е излишно.
Аз лично не бих се чуствала добре на място и с хора, които знам че не ме харесват.

Много злобни Марго и Сияна! Светло започва бавно и методично да ми пада в очите. Коментара му за бананите беше излишен, тъп и повърхностен. Едно е ясно храната във вилата е в ограничено количество. Напълно подкрепям Ивана, не може човек който се храни здравословно да очакват от него да яде пържени филии.

Продължавам да твърдя, че всеобщата любимка Галена е прикрита, просто очите и говорят в противовес с усмивката. Както и снощи се разбра, тя изключително много се интересува от хорското мнение, което затвърждава моята теория, че се прикрива за да се хареса.

Тоя инфантилен лигльо Делян не мога да търпя вече честно, абсолютна противоположност на дефиницията мъж!

Общи условия

Активация на акаунт