💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ИиИ са супер противна двойка. Лъжат в игрите, дори и в тази Иво гледаше какво пишеше човекът до него. Да не говорим той как скача и на нея, и на други. Той скача сега, но в негово лице виждам бъдещ насилник

# 256
  • София
Даринови отдавна са за изгонване, един път стомничка,  втори път, но трети няма да има.. И както сме отбелязали, не защото ги харесват, просто другата двойка е по-нехаресвана..
Ивана е хубава жена, но много се напъва да са все първи и вкарва измамата, като част от напъването. Светльо каза, че е имало няколко такива случки...Всички бяха супер разочаровани, че останаха, дори нямаха желание да извикат "Един за друг", та се наложи Емо да ги пита 2 пъти..
И сега се получава патова ситуация..ще дразнят, без да може другите да ги изгонят..

# 257
Ох, как скача на нея? Удари къбчетата и още някой изблик, но никога не се е опитвал да я удари, даже не е тръгвал към нея! Дори и вербално. Хората си живеят от 3години заедно.... явно е и че се разбират.

Има много по-големи дразнители от Ивайло.

# 258
София ме е адски неприятна, почти колкото Маргото. Вярно полицаите са плитковците 2

# 259
Емиии, всички са тренирали, изгледали всички сезони и са влезли за победа и със стратегия. Нормално е!

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 23:01 от щастлива мама

# 260
  • Sofia
Всъщност сега коалицията ми е неприятна.
ИИ ми стават симпатични. Ивана в никакъв случай не изглежда подтиснат жена, явно не се натоварва от Ивайло.
Но виж Марго, Сияна са изключително надменни. Да не би да е щото са от София и се мислят за по хай!?!
И двете двойки не са от София. Светльо е от Лом, а Сияна от Враца, това, че живеят в София не ги прави софиянци. Маргарита и Крис живеят в с. Мрамор, и ако не се лъжа са си от там.

# 261
Не, че има значение кой откъде е, но по-нагоре се писа, че били надменни, защото са софиянки.

# 262
Поредната безинтересна игра. Предните сезони бяха много по-интересни, но и с тези двойки не виждам и как ще стане. Лош кастинг тази година.
Ивана и Ивайло трябваше да си тръгнат, вижда се, че не ги харесват. Регламента все пак е такъв. Дениз и Дарина са ми много сладки, но нито една взета игра до сега. Лошото е, че тези които остават са също безинтересни, 2-3 злобни женички, няколко Бай Ганьовци, другите са безгласни букви. Да се гордееш, че не пускаш пералня или пък да гласуваш за някой колко банана е изял, или кой колко пъти седмично се къпе.... Еми сори, но за мен е мега тъпо. Дори адекватен аргумент не могат да измислят.

# 263
Мисля,че ще има игра за всички отпаднали двойки и която спечели ще остане в играта.Затова и оставиха Ивана и Ивайло във вилата на любовта.

# 264
Прави ми впечатление, че тази година няма истински и искрени приятелства и близост между двойките, повечето се движат от интереси. Веднъж едни са им по-близки уж и гласуват за тях, на следващия път пък гласуват за някой друг, нищо че същите тези "близки" отново са на елиминация.
Е, то щото, ако един път са подкрепили едните, следващия път ще подкрепят другите, налЕ. Joy Голям аргумент, няма що. Приятелство ли му викат на това, симпатизиране  ли, стратегия ли, не знам, но повечето се въртят като ресторантски пържоли на скара и все сменят страната на която застават. Днес подкрепят едните щото са им съквартиранти, утре подкрепят други, щото вече са подкрепили първите. Позиция и чудо.
Ивана и Ивайло и на мен не са ми любимци, но тая вечер беше грозно.
Глутницата заръфа жертвата си. Имах чувството, че чак на Мария Игнатова и стана едно такова никакво, неловко, не особено комфортно. Днес не бяха един за друг, а всички срещу един.
Не знам какво се е случвало във вилата и защо Маргото и Сияна бяха така настроени, но беше противно. Станаха ми адски неприятни с думите и грозните си изражения.
Пп Маргото ми е особено нелицеприятна и като поведение, и като изражение. Понякога кривейки мутрата си изглежда ужасно грозна. Типична полицайка. Ако се отърве да се покаже в целия си блясък един няма да остане да и симпатизира.
Пп И се накефих, че оставиха Ивана и Ивайло. Всъщност тя ми харесва, него просто не мога да го възприема да речем правилно. Grinning Sunglasses

И след публичния линч, предстоят любовните излияния, ще има ред сълзи, ред сополи. Алелуя. Joy

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 23:13 от Джаста Праста

# 265
Не гледах края, но щом така е решило предаването, явно следват физически игри, кой ще скочи с бънджи, Румен ли, или Данчо-фитнеса? Държат двойките, които спортуват, че ангажирали са кранове и техника.

Мария ми хареса в жълто. И в събота -  в ярко зелено яке. Май предаването си все  още си държи на цветовете, но и Емо не го правят на шут, колкото минали години.

# 266
  • Sofia
Злоба, лицемерие и фалш, мнооого фалш, с това ще запомня този сезон. Простовати, семпли и посредствени женици се надпреварват, коя да демонстрира по-голямо самочувствие! 🙄Мъжленцата им и те същите позьори! Изключително слаб каст и куц сезон. Зорлем се напъвам да харесам  някоя двойка и все по-трудно става.

# 267
  • София
Според мен за двойките няма особено значение кой как се държи с половинката си. Дали Ивайло се карал с Ивана и я ревнувал или дали Попай се държи лошо с Елизабетка..who cares..?
За двойките е важно дали имат общи интереси, допирни точки и като цяло дали си имат приказка с другите двойки.

# 268
Аз нямам нищо против Тихомир и Данчо, не знам защо е този небивал хейт по техен адрес. Повечето играчи ми харесват. Единствените, които са ми неприятни, са Ивайло и Румен... и донякъде Мишето и Сияна

# 269
Прави ми впечатление, че тази година няма истински и искрени приятелства и близост между двойките, повечето се движат от интереси. Веднъж едни са им по-близки уж и гласуват за тях, на следващия път пък гласуват за някой друг, нищо че същите тези "близки" отново са на елиминация.

В Инстраграм май мернах разни снимки, които показват, че се вече се събират, може пък и да има пак приятелства, все пак има доста време до края на предаването. От втори сезон също май нямаше много създадени приятелства, въпреки че Тяна непрекъснато се надваше да се сприятели с повече двойки от София, за да ѝ посещават салона. Чак и наградата си разделиха с останалите на второ място, за да покажат, че са там за приятелствата, а не за парите, но не знам дали има резултат и дали се събират. Явно невинаги става "магията".

От миналия сезон има най-много създадени приятелства, но това не може да изтрие впечатлението ми за много неприятна атмосфера. Плиткови, Санчопансови и "победителите" са ясни, че не ги харесва почти никой, но аз и за другия лагер имах малко неприятни впечатления. Например на Викси и Георги така и не разбрах какво им харесват всички. Толкова нехармонична двойка бяха, тя беше толкова празноглава и надменна, държеше се зле с него, на едната игра дори каза, че по-добре е щяло да бъде да влезе с друг в предаването

Та накратко - не ме топли много това, че се сприятеляват, искам просто да не го обръщат на Биг Брадър, да е весело и приятно за гледане. В това отношение този сезон засега е по-приятен от двата предходни.

Общи условия

Активация на акаунт