💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 158
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София-Младост
Хаха, ами сега...

# 241
Ивайло и Ивана имат по-различни излъчване от останалите и не можаха да им го простят. Не съм сигурна дали лъжеха и дали останалите не лъжат, но не са показани. Очевидно бяха приготвени за отстрелване и не им простиха. Не знам дали Сияна е от Сф (май не), но Марго и мъжът й са от село Мрамор. А Денис и Дарина са си баш за изгонване, не взеха нито една игра.

И аз си мислех за различното излъчване...

Интересен развой. Simple Smile

# 242
Едно към едно с Христина и Ивайло… 😁 Радвам се, че остават!

# 243
Тази Маргарита е една типична полицайка,с изградено самочувствие ,мислене и поведение от властта с която разполага.Толкова много й личи в цялостното й поведение ,погледите,качествата  които показва,Жалко.А от оставащите двойки не бих гласувала за никоя.Може би за Михаела.Лицемери и страхливци.

# 244
  • Пловдив
Предпочитам да гледам и слушам Ивана, пред онзи душевен грозил Марго, че и Сияна.

# 245
Хаха, хубав капак за някои! Две седмици поредни се гласува не за някого, а срещу някого! Правилата са с краката нагоре. Тази продукция трябваше да се замеси, но баш по този начин? Много странно какво ще правят тези хора...

Потвърди ми се мнението за Сиянови, Полицаеви и Мишеви!

# 246
Явно по-нататък ще им дадат щанс да останат, ако победят двойки, които са на елиминация

# 247
Оставиха Ивайлови ли? Че реших, че е  ясно положението и не гледах след последните реклами. Ивана много я харесвам, красива е и има доста качества, силна жена е. Ако са останали, ще се радвам.

# 248
Дарина и Денис са най-големите късметлии в това предаване! 😀

# 249
Леле колко безхарактерни двойки има…. Уж искаха да пратят Дид за да се спасят, а после “ не сме ниец, които ще вземат това решение”….. въобще не ми харесва тпзи сезон, противни двойки, зшобни, скучно, лицемерни, нищо истинско не виждам …. Трябва да спрат за една две години да го излъчват това предаване …

# 250
Дари и Денис го подкараха като Габи и Десо миналата година.Grinning

# 251
Сиянови , полицаите и Галена какви погледи извадиха . Предполагам , че и Румен и жена му са изкривили муцуни .
Определено предаването ще спечели с оставането им . В началото не ги харесвах , но на фона на останалите печелят точки .

# 252
Много неприятна "вечер" се получи и то не без съдействието на продукцията. Играта не беше никаква игра, а непряка номинация от участниците. Нали логиката винаги е била, че симпатиите играят роля само като останат две двойки пред телевизора. Не че и преди не са го правили (с играта с дефилетата на жените), но всеки път ме дразни. После пък - ах, каква изненада, не отпада никоя двойка. Не знам даже Светльо и Крис как така не осъзнаха, че няма толкова лесно да се отърват от Ивайло.

Ивана и Ивайло не са ми любимци, но не съм съгласна, че са толкова неприятни и че Ивана е толкова тормозена. Даже напротив, изглежда ми, че много добре си живеят. Ивайло може да е ревнив, ама не е такъв емоционален потисник като Тихомир и Йордан. А и нали уж работи по въпроса с ревността (ако въобще по това може да се работи). Полицаите и Сияна и Светльо прекалиха с озлоблението. Чак пък не искали такъв мъж за децата си, голяма мелодрама...ами че нали полицаят й проверява чатовете и се дебнат нон-стоп, с какво е по-различен от Ивайло? Той даже и не смята да работи, за да се поправи, смята, че всичко е наред.

# 253
Честно казано Ивана също не ми харесваХитрува,играе нечестно,вдига си акциите.И въпреки,че всички се обявиха срещу мъжа й/Ивайло ли беше не съм сигурна/,то ми се струва,че е най-искрения и честен мъж в този формат.Другите са неприятни нагаждачи .

# 254
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не са ми любимци Ивана и Ивайло, но се радвам, че останаха. Жалко обаче, че няма да могат да участват в игрите, бяха силна двойка. А сега ще гледаме разни немощни играчи като Данчо и Ели и Петя и Дилян.
Сияна и Маргарита се оказаха много злобни женички, не знам какво са им направили ИиИ, че да таят чак такава неприязън към тях. Мъжете им и те не са по-добри.
Прави ми впечатление, че тази година няма истински и искрени приятелства и близост между двойките, повечето се движат от интереси. Веднъж едни са им по-близки уж и гласуват за тях, на следващия път пък гласуват за някой друг, нищо че същите тези "близки" отново са на елиминация.

Общи условия

Активация на акаунт