💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 151
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Писа се по-рано, че полицаят е изневерил с кумата, разделили са се с Маргото и после пак са се събрали. Не знаем дали е достоверно или клюка.

Ако е вярно, доста нагличко от негова страна да трие приятели от фейсбука й заради лайк.

Напълно достоверно е! Затова и по-рано, писах че са най-фалшиви. А кумата и е била и най-добра приятелка…

# 226
  • София
Все тая кой е последен, след като ще гласуват против И и И.

# 227
Аз също гледам назад.

Елизабет и тя една шашава! Каза на Петър и Галена: “Като наливаш на нас, няма да станат те първи.” 😂😂😂 Ядосаха се с Данчо, че искат да ги спасят. Преди те бяха спасени само защото бяха срещу Христина и Ивайло.

# 228
Милите Дарина и Денис- много са зле в игрите. Сякаш са се срещнали преди предаването и са решили да участват. Те са без никаква стратегия, но и все едно в тази двойка всеки живее сам за себе си без да се интересува от другия. С всичко и всички са ОК. 😁 Дълъг живот ще живеят тези хора, да знаете…

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 22:14 от Анонимен

# 229
Разбирам, че Ивайло и Ивана са дразнещи, въпреки че за мен (като зрител) са по-интересни от повечето двойки, но това, което не разбирам е откровения трибализъм. Да ги изгонят, няма проблем, за да им се дразнят толкова двойки, значи има защо, но този Крис (така и не научих имената на всички, ама май той беше) вече планува как след това щели да изгонят двойките, които имали приятелски отношения с Ивана и Ивайло. Доста детинско и злобно мислене. Странно, че хора на по 40 години имат такава настройка.

# 230
Домакинството е за двамата в семейството. От неговите изказвания, той не пипва в къщи нищо. Седи и чака. Той сигурно си я обожава, дано. Лично това не е за мен и не ми харесва.

# 231
Мдааа и на  мен Мишето и Венци най ми допадат.
Дразни ме това болезнено настървено желание за победа от СиС и полицаите. На другите по не им личи .

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 22:12 от щастлива мама

# 232
Значи продукцията си нагласи първото канче, но втората част не я бяха предвидили... Чак водещите се дразнят, че нещата не вървят по план. Joy
И всички се сдухаха. Имам чувството, че 5 пъти са спирали записа и са правили инструкции... Rolling EyesJoy

# 233
Ивайло и Ивана имат по-различни излъчване от останалите и не можаха да им го простят. Не съм сигурна дали лъжеха и дали останалите не лъжат, но не са показани. Очевидно бяха приготвени за отстрелване и не им простиха. Не знам дали Сияна е от Сф (май не), но Марго и мъжът й са от село Мрамор. А Денис и Дарина са си баш за изгонване, не взеха нито една игра.

# 234
Оляха се с тия реклами

# 235
Жалко за Ивана и Ивайло. Дежа вю - Христина и Ивайло. Добре, че Елизабет и Данчо и Дарина и Денис са с такива двойки на елиминации. Ама те останалите двойки имам чувството ще продадат и майка си, за да са по-напред в надпреварата.

Ужасни са! Злобари и СиС, и МиК, а дори и Елизабет и Данчо .. Отвратителни са!

# 236
Да, Ивана и Ивайло не са двойката най-един за друг и може да са мамили в игрите и да не са в най-добри отношения с останалите, но не е честно да си тръгват по желание на мнозинството, не, защото не се справят с игрите на фона на противниковата им по елиминации двойка

# 237
Този път лъсна "приятелството" на София и Тишо. Те заслужавали малко повече, с какво бих питала, нито една игра не са взели? Това да са добри хора, не включва и първото.

Ядосана съм. Предпочитах Ивана и Иво пред безличните Даринови. Жалко, много жалко.

# 238
Полицаите са ми еднакви с Пепи и мацката с плитките от миналия сезон. Голямо самочувствие, голямо нещо.
Хаха оставиха ги......полицайката и Сисито какви погледи само

# 239
  • София
Хаха..познах, оставят ги като топ дразнители..

Общи условия

Активация на акаунт