💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 159
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • На морето!
И на мен ми харесват Дарето и Денис. Много  са ми милички.

Поздравявам групата, че толкова остро и категорично осъжда изблиците на Иво, точно така трябва да бъде.

# 196
  • Пловдив
Дребните женички и техните послушни мъжленца се дразнят на Иво и Ивана. Що за злоба и фалш!?
Никой ли не анализира поне малко себе си!? И смятат ли, че са по- стойностни от тях!?

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 22:18 от AlexaS

# 197
Добре, че е Светльо да видим хубав мъж. Петър горе-долу става. Но останалите са оле-мале.

# 198
Нищо не разбирам от регламента на тази игра.
Аз тази вечер го разбрах регламента, ама не разбрах този от снощната игра Grinning Grinning Grinning Днес Дяволо като го написа с по-прости думи и взе да ми просветва Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 21:25 от diziler

# 199
И аз се дразня на Ивайло, и не смятам че неговото избухливо поведение трябва да се поощрява. Дразня се и на Тихомир, че всеки път е недоволен(като непобарана жена) от София. Какъвто и залог да направи, дори и да спечели игра, той и дудне. Дразня се и на Дилян, е може ли на почти 40 да си б*си инфантила.

# 200
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тази Елизабет, каквото каже мъжа ѝ, това е. Това момиче собствено мнение има ли изобщо?
И във вилата ги определиха за едни от най-скучните главно заради нея, и той чак благодари 🤦🏻♀

# 201
И на мен ми харесват Дарето и Денис. Много  са ми милички.

Поздравявам групата, че толкова остро и категорично осъжда изблиците на Иво, точно така трябва да бъде.
Нищо не осъждат, просто търсят някакви доводи за да ти изгонят тъй като Ивана и Иво са физически силна двойка и няма друг начин да ги махнат

# 202
  • Пловдив
Точно така!
Плюс това Ивана е доста красива жена, а женската злоба не прощава.

# 203
  • София
Дребните женички и техните послушни мъжленца се дразнят на Иво и Ивана. Що за злоба и фалш!?
Никой ли анализира поне малко себе си!? И смятат ли, че са по- стойностни от тях!?
  ИиИ мамят в игрите..и не е било еднократно. Това е най-малкото, заради което заслужават да ги изхвърлят.

# 204
Тройката Йоана/Румен, Марго/Крис и Сияна/Светльо гласуваха само за Ивана/Ивайло. Може би са коалиция.
София каза, че не харесва Марго.

Елизабет - правилна е стратегията, щом има коалиция, тя ще изгони Ивайло, ама на тях няма кой да помогне за по-нататък. Може коалицията да започне да сипва на Елизабет. (Данчо да извинява)

# 205
Красотата е субективно понятие. Някои гледат и душата. Вкусове различни.

# 206
Едва ли негативизмът е само, защото са силна двойка, явно и с нещо друго дразнят. Мен не са ми антипатични, заради Ивана, но малкият е  дразнещ - ревнив, избухлив...

# 207
  • на село
Чак ми стана мъчно за Ивана и Иво, особено Ивана хич не е лоша.
Делян и Петя все повече ме забавляват,  той е един близо 40г шемет, тя още доста млада, ама някак  си допадат, нищо,  че са съвсем неорентирани и с повърхностни знания Joy

Продължава да ме дразни Марго, че те са заедно от 3г, сега се загледах,  тя ми изглежда близо до 40г, нещо и липсва на тази жена и е злоба.

# 208
  • София
Глупости, това за силната двойка го казват на всеки..хаха
МАМЯТ..ИЗМАМНИЦИ СА, затова ще ги изгонят.

# 209
Аууу, Сисито и полицайката( особено тя) много злоба, много...
И двете мацки много дразнещи.

Общи условия

Активация на акаунт