💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 135
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Ивана си беше облечена като себе си,чувстваше се комфортно в дрехите си, за разлика от Марго и Сияна,които едната с офис визия, другата с диско парти визия ама преди 15г 🤣 Личеше им, че по принцип не се обличат така и не е тяхното. Някоя от двойките каза, че си дала всичките пари за дрехи за да с нови и модерни дрехи, но не помня коя.

# 301
Ивана не изглежда, като потисната жена, много често Ивайло се оправдава и я гледа виновно в очите. Неговата избухливост и ревност ще се уталожат с времето, ако останат заедно. Тя пък е по- зряла и има това характерно равновесие, което се изгражда с възрастта. Много повече виждам диктаторско поведение в Йордан, Тихомир, Румен. Никога не съм харесвала тези коалиции, които се оформят и почват да се държат в стил "повелителят на мухите", в случая полицаите и брокера и жена му.

# 302
Забравих да коментирам Петето, колко щастлива и самодоволна беше от това, че определиха тяхното семейство като най- разхвърляно. Мразя мърлячи, още един черна точка за тях.

Относно това на коя двойка завиждат, как може определящо да ти са финансите или това някой да е успял бизнесмен.
Аз например бих завидяла на семейството, което се разбира, обичат се, допълват , ей такива неща 🙂

# 303
  • Sunshine state
Какво работи Сияна?
Нищо, стои си у тях и гледа децата.

# 304
Голяма ебавка си направиха с Ивана и Ивайло

# 305
  • София
Сияна нещо работи, защото на предишна игра имаше някакъв въпрос, на който той отговори, че ще я закара на работа, ако закъснява...

Относно това на коя двойка завиждат, как може определящо да ти са финансите или това някой да е успял бизнесмен.
Аз например бих завидяла на семейството, което се разбира, обичат се, допълват , ей такива неща 🙂
Ами те в очите на другите може би се обичат и допълват, плюс финансовата стабилност и формулата излиза..

# 306
  • София
В това отношение много ми хареса Ивана, която каза, че никога не би завидяла на някого за колите и не го разбира. Явно голямо възхищение е имало са тези коли, щом и други ги споменаха.

# 307
  • софия
Някоя от двойките каза, че си дала всичките пари за дрехи за да с нови и модерни дрехи, но не помня коя.
Марго 😁

# 308
Някоя от двойките каза, че си дала всичките пари за дрехи за да с нови и модерни дрехи, но не помня коя.
Марго 😁

Сериозно ли? Изобщо не ми изглежда на жена със собствен стил, предполагам, че е ежедневието се носи спортно облечена и рядко й се налага да е по така 🤣Което не казвам, че е лошо, просто й личи.

# 309
  • София
Ох, като се появи някой да обяснява, че е участник и се е регистрирал за пикантерии.... Дори да е такъв, кому е нужно?

Според мен Ивана изобщо не е сигурна в отношенията си с Ивайло. Той е като бомба и всеки миг може да скочи и да се разкрещи или избухне по друг начин. Направи ми впечатление, че когато влязоха водещите на БГ радио той единствен едва се надигна от стола. Най-малкото можеше да стане да види кой влиза. Раздава го тежко, тежко, но не знам на какво отгоре. Човекът има нужда някой отстрани професионалист да му каже как да се освободи от това напрежение и да регулира емоциите си. Вчера ужасно грубо и грозно скори на Марго, но лошо впечатление ми направи, че не забелязах как Крис защити жена си. Другите се опитаха да успокоят Ивайло. За мен този човек е на крачка да започне да бие - дали жена си, дали някой друг.
Иначе най-симпатизиран на Дарина и Денис, които грам не знаят какво правят във формата, но са далече от интриги, стратегии и други. Те просто олицетворяват един за друг.

# 310
Като стана въпрос за пикантерии-кой изневерил с кумата? Че така като ги гледам мъжете, на никой от тях не бих простила. А този Светльо ли го обявихте за най-хубавия мъж? Абе гледам гледам, обаче не мога да го харесам това момче 🤣🤣🤣

# 311
Ох, София и Тихомир.. хммм, София е добро момиче, но малко драматизира, иначе борави много добре с думите и чрез нейните синхрони, които дава ще станат много неща ясни. Правилна е в преценките си!

Ама недейте да нападате момичето, тя каза, че може да даде пикантерии и да питаме каквото ни интересува. Simple Smile
Това за София не е пикантерия, но всъщност е интересно, ще се заслушвам занапред в синхроните ѝ. Тя май е практична жена и не е глупава, жалко е, че се е обвързала с Тихомир толкова рано, можеше да намери доста по-стойностен мъж.

# 312
  • До морето
Точно вчера се замислих, че Маргото и Крис влязоха със 140 кг.багаж. Така като им гледам дрехите - сигурно речни камъни е имало в куфарите.
Маргото тотално не знае как да се облича. Прилича на жена, която съвсем скоро или е качила, или е свалила много и не знае коя дреха как й седи.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 14:25 от Boho chic

# 313
  • Sofia
Марго 😁
Е това е мега глупава постъпка, разкриваща дълбоки комплекси, посредственост и парвенющина. Смешни са двамата, нищо че са се надули като пуяци.

# 314
Ночно вчера се замислих, че Маргото и Крис влязоха със 140 кг.багаж. Така като им гледам дрехите - сигурно речни камъни е имало в куфарите.
Маргото тотално не знае как да се облича. Прилича на жена, която съвсем скоро или е качила, или е свалила много и не знае коя дреха как й седи.

Имам някакъв спомен , че е свалила килограми специално за предаването. Точно колко незнам, но си беше цифра не 2-3 кг. Може и да бъркам, някой ако си спомня да пише.

Общи условия

Активация на акаунт