💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 49 866
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Пак ли най-слабите ще бъдат победители.. Аман..

# 616
Ще спасят Йоана и Румен сто процента.
Тези, които гласуваха за Елизабет и Йордан ще бъдат обект на страшна злоба в следващите епизоди!

# 617
Имам смнение , че Йоана и Румен остават и ще ги погледаме още...
Искам и двете двойки да си заминат още тази вечер, но по-добре първо да е Руменчо...

Между другото досега си мълчах, но ще си изкажа мнението , защото минаха достатъчно седмици от началото на предаването.
Никой не можа да ми хареса в този сезон, освен Галена и Петър. Откровено си нямам любима двойка или такава, на която да симпатизирам. Буквално не всеки епизод гледам, няма я тръпката и интереса. Скучен ми идва този сезон, както и подбора на участниците .

# 618
  • софия
Тревненци са злобни. Не мога да повярвам, че може да разсъждаваш и да се държиш толкова дребнаво.

# 619
Народни хора били казаха другите двойки,да се разбира диви селяни Joy и това не го казвам с лошо чувство към хората от село,за простотията няма значение дали си от града или от селото

# 620
  • София
И за двете двойки няма да страдам, но искам ЙиЕ да си заминат, слаби игри, постоянно натякване от негова страна, скучни и безинтересни..

# 621
Ох, ако останат Руменови,  да му мислят двойките които не са ги подкрепили. Много злоба има в това семейство. Дано и децата не прихванат

# 622
  • Sofia
Тез двамцата от Трявна големи злобари! То вярно, че са ли лика-прилика, ама не се ли задушават в злобата си!?🙄

# 623
# 624
Йоана остава и вече щяла на мачка... лягам си докато не съм счупила телевизора Rage

# 625
Благодари, Йоана, не разправяй колко души сте в коалиция и как ще колиш и бесиш...

# 626
Определено следващата игра, която ще гледаме - не е имало до сега и ще е интересно , поне за мен.

Обаче едно не разбирам! Каква е идеята на всички изгонени двойки, които остават във вилата?!

# 627
Накрая ще са жури . Така ще се избере победителя този сезон . Шегувам се , не знам ,защо ги оставят 🤣

# 628
  • Sofia
Лелеее, горките Галена и Петър, коалицията на дивите селтаци (селският бек и злобната му жена, полицаите и перничаните) ще им стъжнят живота! Селянията и простотията  не прощават!

# 629
  • София
И азхне знам каква е идеята на "Духовете"..Страшна тъпотия..

Общи условия

Активация на акаунт