💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 49 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Накрая ще са жури . Така ще се избере победителя този сезон . Шегувам се , не знам ,защо ги оставят 🤣
Има логика в това което казваш. Ако е така Руменови да му мислят

# 631
  • Sofia
Според мен ще има дуел или гласуване между двете двойки призраци и само едната ще остане. Ако е дуел - Ивана и Ивайло остават, ако има гласуване - остават Елизабет и Йордан.

# 632
Може би духовете ще се борят един срещу друг и ще остане една двойка. А няма да връщат вече напуснали такива. Ще видим. На мен Йордан ми е много антипатичен. Ели си е за съжаление направо. Която и двойка да бяха изгонили нямаше да ми е тъжно 😁

# 633
Да, бе пропуснаха гадни игри и само акъл даваха от диванчето и накрая да ги върнат няма да е честно.Плюс това ще са на дъното на класацията,  защото другите дръпнаха с парите.
Не виждам смисъл- само ядат бананите на останалите Trollface

# 634
Йордан пък добре говореше, в семейния съвет, когато обсъждаха Ивайло. Може и да излезе юрист от него, знае ли човек. Но юрист без познания, не е юрист. Пък и си мислех, че по-скоро и двамата трябва да  са много приказливи, не млъкващи

# 635
Е пак се заформи коалиция. Винаги при коалиция се губи интригата и интереса в играта.
Останаха 8 двойки, от тях в изразена коалиция са:

1. СС
2. ЙР
3. МВ
4. МК

Само още една двойка от долните да отпадне, коалицията взема връх и отново става безсмислена ситуация

5. СТ
6. ДД
7. ДП
8. ГП

# 636
не споменаха ли, че стават 5 двойки в коалиция? явно броят С/С като при тях?

# 637
  • Sofia
Йоана (Злобила) си ги придърпа към тях, щом днес са ги подкрепили, ще направи нужното да ги придърпа. Не се и посвени да го каже, а Дарина и Денис са много добрички, но и много наивни! Започвам да вярвам в думите на потребителката с изтритите постове. И пак ще го кажа, селянията и простотията не прощават, и тук не визирам местообитаването!

# 638
  • София
Искаш да кажеш Денис..не Данчо

# 639
  • София
Румен не стига, че е толкова прост, ами е и отмъстителен. Чудна комбинация! Но съм ок, че Ели и Данчо няма да участват повече в игрите, и без това никакви ги нямаше. А и на Данчо отношението към жена му е страшно противно, така я е дресирал, че непрекъснато да се чувства виновна, в грешка и по-долно качество. Close

Оплаквам се, че този сезон нещо не успяват да ми задържат вниманието - двойките са безинтересни и тъпи, игрите са статични и скучни. Повечето епизоди само ги слушам, докато правя нещо друго.
Миналата година въпреки Плиткови и Иван, имаше много приятни и мили двойки, и беше интересно за гледане.

Reina, съгласна съм, че диетата на Маргото може да не й е попречила, но не мога да се съглася, че човек със затворени очи, без да си ползва ръцете и само с едната уста, ще разпознае, че нещото е с крака, което може и да лети.. Не напразно повечето жени направиха асоциация със сено или чай, някой дори каза магданоз, но няма как да повярвам в завидните пророчески умения на  посредствената Марго! Simple Smile
Защо да не може? Много неща могат да се разпознаят само с уста. Ако е лапнала щурец и хубаво го е усетила между езика и небцето, напълно е възможно да е разграничила тяло, крачета, крилца. Всъщност в началото и тя само го усети бегло и предположи, че има пипала. На втория опит каза за крила, но не беше сигурна.
Според мен ако предположим, че са били подбутвани, най-логично е да не познаят всичко, за да не всеят съмнение.
А останалите жени само ги докосваха с устни, затова не успяха да разберат какво е.

# 640
  • Sofia
Искаш да кажеш Денис..не Данчо
Благодаря Еликсче! 🤗 Редактирах. Simple Smile Толкова се изнервих, че и имената омотах.

# 641
Аз и друго не разбирам - Селяндурите Румен и Йоана казаха, че предполагат, че Петър и Галена няма да гласуват за тях, с довода, че когато те бяха пред телевизора, не са ги прегърнали. В същото време, обаче, им се заканват, че ще им го върнат.
Joy
Ако до вчера не понасях 4 двойки, то вече останалите 3 ги смятам за прекрасни, в сравнение с тези…

# 642
Скучни са игрите. Всички са някакви с опознавателни въпроси, които изобщо не са интересни. Много важно мое качество не си харесва някой от участниците, кой е стиснат, кой е суеверен.  Поне да ги препитваха на въпроси за второкласници, че да се посмеем на знанията им. Сигурно не смеят, че нито един няма да вземе играта. По-елементарни въпроси от това какво закусват и какво правят като видят черна котка, просто никой не е в състояние да измисли. Вчера им слушахме редактираните любовни излияния - определено играта с роклите беше по-интересна от литературните напъни.

# 643
  • София
Пони, може би си изпуснала куиз играта, тя беше в началото..голям резил, ако искаш може да се посмееш, но трябва да потърсиш епизода. Ние тук добре ги нахранихме..
Не знаят неща от детската градина, пък камо ли от втори клас..хаха

# 644
Точно понеже я видях, писах че предпочитам такава игра, отколкото безкрайни въпроси за ежедневните им навици и предпочитания, които ми втръснаха до смърт. Гледам предаването от първият сезон, тази година за пръв път ми е скучно.

Общи условия

Активация на акаунт