💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 49 728
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Някои игри са по лиценз.
Гледала съм чуждестранни варианти на шоуто, там например, една игра беше с хеликоптер и докато мъжът скача с парашут трябва да познае пак някакви подобни въпроси, изречения, поне е по зрелищно, тук нямат ли хеликоптер и парашут. Друга игра пък беше с лодки, плуваш първо с лодката в езеро, после излизаш и там някакво табло, и пак въпроси за двойката. Имаше и много интресни игри за умения - нещо като железен диск и едно топче се балансира, а жена ти влиза в кал, потопяват я постепенно. Танци сред много  преплитащи се лазерни лъчи и без да настъпваш лъча - това поне и наште го имат, помня Дени и Дани, нещо се промушкваха под лъча.

# 646
  • На морето!
Това май е първата игра в която мъжете правят някакво усилие което им носи дискомфорт. Жените ги попиляха до сега-то не бе качване на високо, лазане на високо, кофи със слуз, потапяне в басейн и мачкане, ядене на гнусотии, бъркане в гадории, въобще, този сезон нищо чудно че мъжете са... от модерните времена.
Всички сезони досега е било така.

# 647
Да допълня за предните две игри.
На подиума с коментарите си Сияна искаше да изтъкне каква модна икона е Grinning
На играта с ястията се справи отлично, браво за което.
Аутфита на Маргото в играта с опитването на храни беше потресаващ, тази жена определено няма никакъв стил и вкус за обличане.

Каква беше тази постановка в началото на предаването. Абсолютно излишна, скучна, неудобна за гледане. Обикновенни хора се опитват да влязат в някакви роли, които са толкова нетипични за тях и е толкова нелепо.

Относно играта, нещото което ме озадачи, е че Венци бил избухлив. Явно тук се сдържа и не си го позволява или просто не са ни го показали, защото до момента е изградил образ на много спокоен и балансиран мъж.

Като цяло скучна игра, това пред телевизора ми е все по- неприятно за гледане! Мразя фалш, игрички, стратегии, мразя, че в подобни предавания се налага тенденцията за соц. игра, това да трябва да се харесаш на останалите е твърде насилствено така да се каже, да трябва да се натискаш да комуникираш с всички Confounded...
Определено трябва да променят регламента, относно отпадането на двойките

# 648
Финалът е на 19май.

# 649
Това момиче Елизабет явно го е ударила сляпата неделя, че да се хване с този Йордан! Как не може едно свързано изречение да каже това момче? 5думи в речника, който изговаря наполовина. Не го знам къпе ли се или не, обаче толкова ограничен млад мъж не бях виждала! Напрягам се да го слушам и да разгадая какво иска да каже. Радвам, се, че повече няма да го гледам. Макар, че предпочитах семейство Злобни да си тръгнат. На Йоана злобата й е изписана на лицето. Цяло предаване голямо хвалене, че си приличат, да по злобата и селенията са си 1:1. Другия ми любимец, полицайчето, неговата жена нямала недостатъци, била перфектна, ама изневяра с кумата! Да се смееш ли, да плачеш ли не знам!
Обикновено, във всяко предаване има по някой, когото не харесвам, в този сезон ми е трудно изобщо да харесам някой!

# 650
Както каза Йоана:  "Наш'те двойки се увеличават и ако се разделимЕ на отбори Ше ги смажемЕ! Останалите нямат ниКъв шанс! И веднага ви кААм кой е отбора:"

Йоана/Румен
Миша/Венци
Марго/Крис
Сияна/Светльо
Дарина/Денис

срещу
Галена/Петър
София/Тишо
Петя/Дилян

# 651
Сияна, голямата "интелигенция" как пък се сприятели с Йоанна. Била я преоткрила Grinning, ти да видиш.
Май тук е интереса, клати феса, като е видяла заформящата се коалиция реши да гласува за тях.

Дарина и Денис са симпатяги, обаче това момче грам не познава жена си. Явно в повечето случаи си "затапва" ушите покрай нея Joy

# 652
  • София
За двойките, които останаха в къщата, но няма да играят игрите, предполагам, че в един момент ще им дадат някоя, с която ще се реши кои ще се върнат в състезанието и останалите ще си ходят. Според мен са го направили по две причини така - едната е да не четат и после да кажат на по-близките си какви са настроенията на зрителите (всяка година след завръщането на двойка се забелязва промяна в поведението на част от групата) и втората - да не изостават и от гледна точка на комуникация и отношения с останалите, освен с бюджета.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 11:56 от gg__

# 653
Ще пуснат още един призрак  Simple Smile... за Великден, и като станат три, ще им направят една игричка, та Бат' Ивчо и Кака Ивана да спечелят, и да разбие коалициите.

# 654
  • София
Малее, тежко и горкo на останалите двойки. Прекалено много злоба и агресия лъха от Йо и Румен и като цяло тяхната коалиция е доста злобна и неприятна.
Денис и Дарина можеха да променят нещата, но не знам поради какви причини решиха да гласуват за Йоана и Румен. Може и да са усетили, че са силна коалиция и да се опитат да останат по-дълго време, ама не съм сигурен, защото изглеждат много естествени.
Поредна разочароваща игра този сезон. Игрите им яко куцат.

# 655
  • София
От едната и от другата коалиция имам приятни двойки, миналата година бяха по-остри границите, но сега не мога да бъда категорична.
Йоанови бих ги сравнила с Плиткови, изживяват се като тартори, само че Йоана ми се струва по-безкрупулна.
На Румен изказването му, че ако спечелят с парите ще направят детска стая е абсолютно плосък популизъм... О, ще ме разплаче..Нима няма средства да направи на децата стая или всичко отива за ракия?

# 656
Ще повторя вашите мнения, но няма как да се сдържа. Йоана за един епизод догони мъжа си по селяндурщина и злоба. Какви закани, какво нещо. Имат нахалството да изреждат кои са в коалицията им, да обясняват как тези извън нея са обречени, а в същото време да искат от "обречените" да гласуват за тях. Дарина и Денис хитро-хитро се присламчиха към коалицииката, а имаха възможност да са към по-приятната част от двойките. Не знам дали са ме разочаровали, понеже и изначално не съм била очарована от тях, но беше някак неприятно за гледане.

# 657
От едната и от другата коалиция имам приятни двойки, миналата година бяха по-остри границите, но сега не мога да бъда категорична.
Йоанови бих ги сравнила с Плиткови, изживяват се като тартори, само че Йоана ми се струва по-безкрупулна.
На Румен изказването му, че ако спечелят с парите ще направят детска стая е абсолютно плосък популизъм... О, ще ме разплаче..Нима няма средства да направи на децата стая или всичко отива за ракия?

Подкрепям! Колко пък да струва една стая? Я да сметне колко пари е изпил! Тази пък Йоана поне не е ли на себе си? Той ще си пие ракийката, а децата ще мечтаят за стая. Как пък не!

# 658
Не знам къде ги виждате тези коалиции,злоби,подпиране от продукцията...Simple Smile
Специално Йоана и Румен са ми вятър и мъгла,плямпат си там нещо,Маргото съм я приела като мрънла и това е.Тя и на Крис само му мрънка,рядко да приеме мнение без спор или мръщене.Сияна и тя рядко да приеме мнение на Светльо.Тишо и София спор нон стоп,Дилян и Петя постоянно се карат,но много забавно тяхното.Особено като се ядоса Дилян.Пък при Денис и Дарина,той е толкова спокоен и такова перде.
Не споря с никой,това си е мое мнение.Гледам да се забавлявам и отпускам,единственото което адски ме дразни са тежките игри за жените.И си го отбелязвам всяка година,по традиция.Но кой ли ме слуша,ха ха.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 12:44 от *Амбър*

# 659
  • София
А защо избирателно направиха някои призраци, а други безславно напуснаха..и то по-качествени двойки, а оставиха посредствени. Защо не сменят ЙиЕ за Гери и Светльо..нека тях ги върнат. Ето тук ми прозира бутане, за едни може, за други-не може..

Общи условия

Активация на акаунт