💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 030
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Няма как да повярвам, че Маргото си взе залога! Откъде тази семпла и посредствена женица, която ми проглуши ушите, "че тя не яде", прояви тази невероятна съобразителност, интелект и познания за храните? Та тя не яде, бе хора!

Е, хайде сега, какво значи не яде? Няма хора, живеещи на фотосинтеза. Това, че в момента е на диета, не означава по никакъв начин, че по принцип нищо не яде. И това, че в момента се ограничава от много неща, не означава, че не ги яде изобщо. Тези килограми, които сега сваля, са натрупани от нещо все пак.
Не че ги защитавам, нищо подобно, те са ми най-неприятната двойка там, просто в името на обективността не ми изглеждаше като побутване взетият залог.

Още преди играта тя си каза, че няма нещо, което да не яде. Имало храни, които не предпочита, но ако се наложело, можело да яде и тях.
Даже страшно й се издразних на предната игра със закуските, защото не знам какво точно очакваше да се случи, понеже не закусвала. Мъжът й да не сложи нищо на масичката?! Защото според мен това, че не закусва, не означава, че не яде и не обича нещата, от които можеше да се избира. И аз не закусвам откакто се помня, просто така съм свикнала, но това не би попречило на ММ да изреди какво обичам и какво бих яла, ако го правех. В крайна сметка тези неща ги ям просто в други часове на деня, не сутрин. Grinning

Румчо е тъп на гъдулка милият. И с незнанието си на елементарни неща от кулинарията за пореден път доказа, че си живее като бей и нищо не пипва от "женската работа".

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 19:25 от Reinа

# 571
  • Асеновград
Дарина и Денис започвам все повече да ги харесвам и да им симпатизирам, много са готини.
Иначе за вчерашната игра няма много какво да кажа, не знам дали защото всичко беше на масата и са се смесили миризмите, та затова не познаха повечето свинското краче например. Особенно като си със затворени очи и усещаш нещо да боцка, сигурно въображението ти отива във съвсем друга посока, не знам. Агнешкия мозък ми се стори най-труден за познаване, аз абсурд да го позная, защото не ям и не готвя такива вътрешности, дреболии и т.н.
Учудвам се че не познаха авокадото и нахута, ние ги ядем ежедневно и това щях да го позная. За каймата също не съм сигурна защото и тя понякога няма силен мирис и вкус, особенно ако не я опиташ както си трябва, те повечето я побутваха с език само.
Евала на Сияна, аз попринцип ги харесвам като двойка, и тя ми харесва като жена донякъде. Маргото пак се беше облякла като да не казвам каква.. супер неподходящ тоалет..

# 572
Не мисля, че с нещо са помогнали на Маргарита. Познава вкуса на много продукти, но и добре ги описа за да улесни Крис.
Йоана толкова добре му обясни на Румен нахута, по голям бонус от хумус не може да има, но той дори да не го харесва не е проявил и интерес от какво се приготвя.
Петя е направо ненормално незаинтересована от каквата и да е сфера на живота. Колко далеч трябва да си от кухнята и кулинарията, за да не знаеш, че крем карамела се прави с яйца? Чак Дилян за първи път го видях истински потресен от незнанието ѝ. Smiley

В предната игра с тоалетите и аксесоарите София ми направи впечатление как тънко хитрее пред момичетата и камерата. Очите ѝ останали в роклята, не би носила перли в живота, но казала на Тишо да ѝ купи Wink (сигурно защото последните 1-2 години пак са модни) Но после Тихомир се издаде, че тя перли имала подарени за сватбата, роклята била почти същата като от бала ѝ, обувките също затова ги подбрал. Явно са се готвили за играта, нормално.
Дефилето беше вяло...три момичета с една и съща рокля. Седят отстрани на столчета като публика и чакат за да се преоблекат. Номера от обувките също липсваха. Нещо не добре обмислена и претупана беше тази игра.

# 573
  • Враца
Аз лично, никога не съм яла варена цяла тиквичка и не вярвам, че ще позная.
Не съм яла, не защото се предлага навсякъде и аз не обичам, а защото такава рецепта не съм и чувала.

Маргарита е с потресаващи тоалети..

# 574
Много преиграваха жените на тази игра. То писъци, то чудо. Ще каже човек, че червеи с цианкалий са очаквали да има. Дори това, което познаха, не успяха да обяснят. Мъжете с право се изнервиха...

С дрехите също беше скучно. Абсолютно на късмет и налучкване беше. Те самите жени се чудеха кое да изберат.

# 575
Сияна в двата варианта облекло
от Светьо:
Скрит текст:
Нейният избор:
Скрит текст:
"Посиняват ми  пръстите на краката (обувките уж били 35 номер"
"Любовче, тази рокла беше модерна през 2007 с това фризби, часовникът ще го задържа, че ще продавам парфюми на пазара, със сигурност няма да искам да ми купуваш каквото и да е."...Правиш разлика между черно и розово?

Много грубо към Светли.
===============
Йоана в двата варианта:
от Румен:
Скрит текст:
Скрит текст:
нейния избор:
Скрит текст:

Йоана: "На подиума се чувствам като истински кукер!Цирк пълен!"
Емо: "Само да напомня, че това е човек, който продава дрехи."
Йоана: "Не го казвай никъде, скъпи!"
Румен: "Аз само ги събличам! (смее се)"

Много грубо.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 18:50 от Pepina_n3

# 576
  • Sofia
Грубо не, ами и отгоре. Да не говорим, че и двете изглеждаха много по-добре с дрехите, които мъжете им бяха избрали.  Обеците и червените обувки на Йоана ми дойдоха малко в повече, но пак беше по-добре от комплектчето, което тя си беше избрала. Хем кичозно, хем коремче и правеше. Сиянка с тази розова рокличка изглеждаше, като излязла от махалата. Та не знам, кой трябва да го е срам, че от 10 г. продава дрехи.
П.С. Румчо не го понасям, но не мога да му отрека, че се справи по-добре от жена си.
@ Reina, съгласна съм, че диетата на Маргото може да не й е попречила, но не мога да се съглася, че човек със затворени очи, без да си ползва ръцете и само с едната уста, ще разпознае, че нещото е с крака, което може и да лети.. Не напразно повечето жени направиха асоциация със сено или чай, някой дори каза магданоз, но няма как да повярвам в завидните пророчески умения на  посредствената Марго! Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 19:58 от Crystal_Noir

# 577
Всъщност жените избираха неща, които мислят, че мъжете ще изберат, а мъжете избираха какво жена ми харесва и тя ще го е избрала. Абе, един за друг, за да познаеш.

# 578
Пешо Бързаков 😂

# 579
  • София
Венци и Мишето са топ водещи..хаха, много им отива..
Йоана е много джаста-праста...говори си на "че" и все й е тая...
Че гледаме ли таа вечер, ора 🤪

# 580
  • София
Петя може и да я вземат за водеща някъде.

Сияна къде ги изпрати Момчилград и Ихтиман... тая жена карта виждала ли е, ориентация има ли...

# 581
Дилян, трябваше да научи думичките, не да чете Simple Smile
Да гледа от синоптичката  Сияна

# 582
Поредната скучна игра с ненужна информация.

# 583
Честно ли Светли стоя и гледа без почти никаква реакция как жена му се свлича и обръща очите Rolling Eyes повечето мъже биха  отскубнали въжето ,а той само плахо пита някой от екипа " може ли да ме отвържеш?"

# 584
Петя и Дилян все повече ме изумяват колко са ограничени, да не кажа откровено тъпи. Поне като толкова им е мечта тоя Занзибар, да се научат как се произнася правилно.

Общи условия

Активация на акаунт