💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 040
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Съсипаха хубавата игра тези жени. Много лигавщина, много нещо. И защо обясняват така дървено, с по една-две думи? Толкова неща могат да се кажат за всяко нещо. Нищо чудно, че мъжете не могат да се сетят. Те и без това не са най-острите ножове в чекмеджето, а с тези оскъдни обяснения нямат голям шанс.
Странно ми е, че почти никоя не използва обонянието си, което би помогнало много.
И едни и същи "артикули" ли облизват всички? Би било много гнусно.

П.П.: Петя не знаела дали крем карамелът се правел с яйца?! Rolling Eyes

# 541
Впрочем аз мразя всичко от агне и особено пък свински крака .
Те миришат ужасно силно , поне аз ги усещам от километри .
Не знам тези жени , как изобщо не усетиха специфичната и гадната миризма на агне и на крака ..

# 542
  • София
Щурците са гавра.. досега не е имало. По-добре да бяха сложили глава.
Дотук всички са тотал щета..
Петя понеже не готви, той е готвачът, дори един крем-карамел не можа да обясни..

# 543
  • София
Е... София, че казала "карамел", не ѝ се броеше, ама Сияна каза "на прасето крайник" и го приеха...

# 544
Сияна и Светьо добре, 5 неща познаха
Първите 4 двойки печелят.

# 545
А до тук кои двойки взеха залозите ?
Началото го изтървах ..

# 546
За първи път Сияна която по принцип не понасям, ме изкефи.

# 547
  • София
А до тук кои двойки взеха залозите ?
Началото го изтървах ..
Накрая ще кажат..първите 4 по принцип

# 548
Галя Хрътката нищо не надуши 😃
Галена, отпусни я тая душа, недей се стиска. Няма перфектни хора, всички си имаме кусури, което е най - нормалното нещо.

Интересно, че повечето явно нахут не са яли, както и авокадо 🥑

# 549
Маргатита и Кристиян Кръстанови   6160
Галена и Петър   6023
София и Тихомир   6019
Елизабет и Йордан Хаджиев   6000
Михаела и Венцислав   5000
Сияна  и Светослав Йосифови   4106
Петя и Делян   4050
Дарина Асенова и Денис   2597
Йоана и Румен   0

# 550
  • Варна
Ааауу, а Йоана щеше да ги "изяде" .🤣

# 551
Нахута може да се каже и , че е страгали. Вкусно е, но варен - не съм го яла и не съм сигурна, че бих го познала.
Авокадото го опитах и ми горчи, не ми допада и според мен, може би не бих го познала.
Аз на мястото на жените ако видя , че съм била толкова близо до щурците - ще получа инфаркт на място..

Мисля, че това направо си е подсъдимо, не е ок да предлагат такива неща да се опитват.

# 552
  • Sofia
За едни са гнусни,за други деликатес 😋

# 553
Явно са ги включили защото от миналата година по новините гърмеше за някакви скакалци/щурци как вече било разрешено да се влагат в храните Scream
А Румен колкото и да нямах очаквания, той е толкова елементарен,че направо ме потриса ...

# 554
  • Sofia
Няма как да повярвам, че Маргото си взе залога! Откъде тази семпла и посредствена женица, която ми проглуши ушите, "че тя не яде", прояви тази невероятна съобразителност, интелект и познания за храните? Та тя не яде, бе хора! Изключително нагласена история, сакън да не останат последни. Само не разбирам, какъв е интересът на продукцията за това бутане!? Случващото много напомня за миналогодишните "победители"! Дали и тези не ги гласят за такива?

Общи условия

Активация на акаунт