💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Изгледах го и аз днес епизода. Хареса ми честно казано.
Началото със семейния съвет - не. Сияна и Маргото като някакви съдии се изявяват. Сияна, мисли, че е страшно интелигентна и с някакви крайни заключения се изказва. Как би се почувствала, ако някой ѝ каже, че с нейната празна глава също не е човек, с когото би искал да комуникира.. Страшно невъзпитана, дори към Светли.

Тишо много ме разчувства с писмото си. Определено ме изненада, чудесно беше.
Галето и Петър си ги харесвам и се радвам, че си взеха играта.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 13:33 от LieToMe

# 526
Тази игра беше най-интересна първия път, когато я показаха, след това. Трябваше да има малко промяна в правилата, за да се избегне 'подготовката' от минали сезони. На мен би ми било по-интересно, условието да беше: "Облечете жена си, че да бъде най-красива на подиума!". И съответно да има голям избор  и номера от всички тоалети, дори и две жени да са с еднакви рокли.
И да има гласуване от повече хора, защото все пак е субективно.

# 527
  • София
Много скучен епизод.
Излишен семеен съвет за Ивана и Ивайло. Играта сигурно е интересна и вълнуваща за тях (разбираемо), за мен като зрител не. Особено когато една и съща досада се повтаря. А и не обичам молове, покупки и суетня. Общо взето като пазарувам винаги гледам да съм максимално бърз, но за това и съм подготвен и знам какво ще търся, а не да обикалям и разглеждам с часове. Ужасно е.
Плюс за играта беше, че имаше конкретно условие, а не да си дават оценки, което както знаем е предимно по лагери и симпатии и не отразява реално случилото се.
Радвам се, че Галена и Петър си взеха залога, защото все повече им симпатизирам.
За втора поредна седмица след първата игра Марго и Крис са на дъното. Да видим днес дали пак ще има ол ин и изплуване нагоре.

# 528
Възможността да превърташ предавания е изключително удобна. Изобщо не слушах какво са писали мъжете. Гледах само ревюто на дрехи. Направи ми лошо впечатление как някои жени ковяха мъжете си пред всички и как някои мъже коментираха вкуса и размерите на жените (Румен е турбо селт@к).
Отново си пролича, че Галя и Петър имат взаимно уважение и домашно възпитание. Дори и някой от тях да не е бил щастлив от вкуса на другия, не го накова по телевизията пред всички.

Наистина направи много гразно впечатление как някои жени ( дето се имат за много хай-май-разбирачки) коментираха изборите на мъжа си 🤯 Аз, ако бях на мястото на мъжете им, демонстративно късам писмото пред тях и чао, мега неблагодарни.

Освен ако от самото предаване не са ги накарали да ги казват тези неща, няма как да ги оправдая, това е една забавна игра, трябва да приемат всичко много по-лежерно, а то беше някаква страшна драма.

Да не говорим, че те самите не знаеха какво да си облекат, а очакват от половинката си да ги уцели.

Пълен потрес!

# 529
  • Sofia
Петя може да е всякаква, но се беше облякла най-добре от всички. При останалите липсата на вкус и усет бяха потресаващи.

# 530
Ивайло:"Империята отвръща на удара"
Тази Йоана има диалект.

# 531
Момичета, разбраха ли се зодиите на двойките или все още няма такава информация??

# 532
Айде ол ин залози има 😄 искам да видя полицаите на тв утре.

# 533
Миша: свинско краче =голям космат орех
Агнешки мозък = ядат го котки, говориш с него в устата ти е, котешка храна

# 534
Сто пъти повтори, че на жените гадни игри. То си е така, но той какво може да направи, голямо дуднене.

# 535
  • София
Малко гадно са подредили продуктите обаче - безвкусна варена тиквичка точно след сладката целувка, трудно може да се усети така.
Не разбрах как Михаела обърка мозъка с език, може би не го опита, а само го облиза? Мисля, че ако не беше чак толкова изплашена, щеше да познае повече неща.

# 536
Елизабет: Това прилича на ла*на на овцата

# 537
  • София
И тук са променили правилата, първият грешен отговор..и грешка. Преди изреждаха 5 неща, докато уцелят вярното..
Нахута и щурците няма шанс никой да ги познае..

# 538
Денис: Направо си набутай главата и започваш да душиш като хрътка!
Петя: -Крайници на това свинско гадно нещо-о-о! Делян: -Черва

Очаквам двойките, които заложиха всичко. Дано познаят повече. Трудна игра, мъжете знаят ли, че само една едничка думичка трябва да кажат. (май не)

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:08 от Pepina_n3

# 539
Само гнусни работи слагат ! Как може да сложиш щурец за ядене , ужасно е ..

Общи условия

Активация на акаунт