💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 066
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
В крайна сметка кой не успя да си вземе залога?

# 511
  • До морето
Взеха си го Галена и Петър, Михаела и Венци, София и Тихомир и Елизабет и Йордан. Останалите - не!
Йоанна и Румен
Маргото и Крис
Дари и Денис
Сияна и Светльо
Петя и Дилян

Йоана малко преигра, не можах да й разбера драмата. На кукер приличала.....Ми той мъжа й и беше подбрал по- хубави дрехи, тя с каква фуста се беше спретнала.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 10:41 от Boho chic

# 512
  • Sofia
Йоана вярно се беше докарала като на калайджийски събор. 😁 Липса на всякакъв вкус и усет за нещата, и това от човек, който 10 г. продава дрехи. Интересно, какво продава, и как консултира клиентите си.. Маргото "милата" никаква я няма, посредственост и кич 
лъхат отвсякъде, а самочувствието кърти!Много скучен епизод, за пореден път, двете страници в темата, в ден в който има епизод го доказват. Радвам се, че Галена и Петър си взеха играта, но имам неприятното усещане, че злобната селяния ще ги нарочи.

# 513
Това са им точките от познати елементи на тоалета, всичко 5. Казаха, че при равенство печели двойката с повече пари в Генералното класиране и в този смисъл Йордан/Елизабет.
Макар, че има и равенство при 3 т.
Галена/Петър,  4 т., 5000+1900=6900
София/Тишо,  3 т, 5000+2020=7020
Миша/Венци,  3 т.,  5000+1433=6433
Елизабет/Йордан,  2 т. , 5000+1500=6500
=========не взеха:
Дарина/Денис,  2 т.,  5000-1204=3796
Петя/Дилян,  1 т., 5000-1450=3550
Сияна/Светльо,  1 т.,  5000-1700=3300
Марго/Крис,  1 т. ,  5000-1914=3086
Йоана/Румен,  0 т. , 5000- 1608=3392

Нещо като класиране, не показаха, би трябвало да е така, според залозите:
1.София/Тишо 7020
2.Галена/Петър 6900
3.Елизабет/Йордан 6500
4.Миша/Венци 6433
5.Дарина/Денис 3796
6.Петя/Дилян 3550
7.Йоана/Румен 3392
8.Сияна/Светльо 3300
9.Марго/Крис 3086

# 514
И както винаги Галена с усмивка на уста доволна, даже мъжа и я облякъл по- хубаво.
Айде стига...😑
Виж за Йоанна важи, Румен я облече по- добре от нея!

# 515
И както винаги Галена с усмивка на уста доволна, даже мъжа и я облякъл по- хубаво.
Айде стига...😑
Виж за Йоанна важи, Румен я облече по- добре от нея!

Много преиграва тази Галена.
А Румен голяма реклама направи на магазина на жена си-тя не искала дрехи от там, ходила от други магазини да пазарува 😂 А за жена с магазин за дрехи, предполагам младежки продава е много зле облечена.

# 516
  • софия
Възможността да превърташ предавания е изключително удобна. Изобщо не слушах какво са писали мъжете. Гледах само ревюто на дрехи. Направи ми лошо впечатление как някои жени ковяха мъжете си пред всички и как някои мъже коментираха вкуса и размерите на жените (Румен е турбо селт@к).
Отново си пролича, че Галя и Петър имат взаимно уважение и домашно възпитание. Дори и някой от тях да не е бил щастлив от вкуса на другия, не го накова по телевизията пред всички.

# 517
  • На морето!
Е, вие нали не си представяте магазина на Йоана като някакво китно бутиче с подбрани и свежи модели? Вероятно ходи в Турция,  пазарува конфекция на килограм и продава с надценка 300%.

# 518
Неудобно ми беше да гледам драмите в началото на предаването.
Дори да е имало, според мен трябваше да не се снимат и излъчват,  а двойката да си напусне както е по регламент с гордо вдигната глава. Явно не се справиха със социалната игра, която се оказва най-важна, а не дали взимат игрите и дали са един за друг.Жалко! 
Играта  в мола от първия сезон много ми хареса, но едва ли ще я има, тъй като беше с интересна скрита уловка, която вече на всички е ясна.
Радвам се за спечелилите. Йордан го храним много тук, но неговата гледна точка за скандалите беше най- разумна и интелигентна.

# 519
  • Sofia
Е, вие нали не си представяте магазина на Йоана като някакво китно бутиче с подбрани и свежи модели? Вероятно ходи в Турция,  пазарува конфекция на килограм и продава с надценка 300%.
Ооо далеч съм от мисълта за Йоана и бутик. 😊 Дали стоката е турска или китайска няма значение,  усетът, естетиката и умението да комбинираш е задължително условие за собственик на магазинче за дрехи. Особено ако иска да е успешен. Че тя витрински манекен не може да облече.

# 520
Модата в днешно време е толкова омешана, сбъркана и изчанчена, ново, старо, цървули с костюм, джапанки с палто, че каквото и да облече човек, както и каквото да комбинира, все ще попадне в някой "актуален" тренд.
Не им разбрах много драмите на женките с избора на мъжете им. И всички бяха избрали някакви одежди подходящи за погребение(вероятно на някой моден гуру). Черно, та черно. Млади жени с нормални фигури, а облеклото комплексарско. Черно, паети, ужасТ. Ми вкарай цвят, свежест, разчупи калъпа на сивотата. Комбинирай смело. И всички - аз това не нося, онова не нося. Ами носете! Дайте цвят и живот на дрехата и на стила си.
Пп Хареса ми тоалета, който Денис избра.
И розовата рокля с перлите.

# 521
  • До морето
На мен Сияна ми харесва как се облича. Разгледах й профила. Много изчистено. Няма табели - Гес, Мес, Вютони, Шанели..... Има хубаво тяло, показва го, но без да е прекалено.
И вчера първо грабна една тютюнево жълта изчистена рокля.

# 522
Единственият начин да се налучкат тези дрехи и бижута беше, да имат жените в гардероба си нещо подобно (като гривната на Галена) или да са говорили за някакъв специфичен вкус на жената (както София с перлите). Тази рокля с обръча и аз не разбрах мъжете какво толкова се лепваха за нея, дори на Галена и Сияна, които имат много хубави тела, стоеше зле. Иначе Йоана не знам какво се обиди, Румен ѝ беше избрал подходяща рокля и ѝ отиваше, тази която си беше избрала тя беше по-зле. Може би очакваше по-официална рокля и с тази се почувства подценена. Сияна беше както винаги злобна, прекали с иронията и въобще има много неприятна енергия.

Писмата ги слушах с половин ухо, колкото да чуя някои вплетени факти от живота им, но то нямаше много. Интересно беше да разбера, че Сияна е направила първата крачка към Светослав. Полицаят беше написал, че се е изненадал детето като е било кръстено на него, при положение, че са избрали друго име, но понеже те са ми много анти, не се трогнах. Играта е много приятна за тях самите (нормално), но за зрителите е много отегчителна. Поне този път регламентът не беше участниците да гласуват за представянето на жените, че пак щяхме да гледаме гласуване по симпатии и Марго или Михаела щяха да са на първите места Smile Но продукцията ни дава малко почивка от интригите.

На мен Сияна ми харесва как се облича. Разгледах й профила. Много изчистено. Няма табели - Гес, Мес, Вютони, Шанели..... Има хубаво тяло, показва го, но без да е прекалено.
И вчера първо грабна една тютюнево жълта изчистена рокля.

И на мен ми харесва, може би единственото, което ми харесва в нея.

# 523
  • Sofia
Е, то днешната клошарска мода е много фешън, няма що! На кой му отива, на кой не и всичките абсурдни комбинации, нямат никакво значение, щом си "модерен". Нямам против да съм архаична, но не искам да съм, като излязла от контейнера с боклука.

# 524
  • София
Миналата и предишни години имаше и дефиле по бански костюми, а и роклите бяха тип бални, а не коктейлни или ежедневни..
Габиту пък се тръшкаше,  че Десо й е избрал дълга рокля, а тя носела само къси, та нещо я скъсява впоследствие..Вчера поне нямаше мрънкане за дължина и всички бяха уцелилили размерът... Странно беше как 3-4ма бяха се спрели на роклята-фризби и бижутата имаха много повторения. Въпросът беше как да се уцели стилът на жени, които не носят такива рокли, обувки и бижута в ежедневието си..Същото беше със закуската, как да уцелят храната, след като повече от половината не закусват??

Общи условия

Активация на акаунт