💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 067
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Маргото гледа все едно е на транквиланти.

Като се усмихне ми прилича на тоя от филма "Маската " ,забравих му името.

# 496
На Тишо писмото (до тук) има негови елементи

# 497
Нещо не ме трогват излиянията им.
Досадни са ми. Напудрени.
Частта с тоалетите ми е по забавна. С писмата - не. Сигурно се обичат хората, ама тоя "насилствен" рецитал някак не ме кефи.

# 498
Накратко за днешния епизод

# 499
  • София
На Крис писмото беше в рими..горе-долу, но добре му се получи. Сигурно имат редакторска намеса, но главната идея си е тяхна.. На Йордан не ми хареса и на мен, но всеки си е различен в показването  на емоции...Той не използва умалителни-шуше-муше, писе-мисе, което може да е смешно за нас, но е сладко да го има...
Пешо много се развълнува, личи си, че е искрен

# 500
Доста скучноват епизод.

# 501
  • Пловдив
Писетата ме убиват с тъпи рими и пошло излъчване. Няма изненада.

# 502
И естествено в утрешния епизод (женската игра) ще е гадна. Тези сценаристи трябва да са големи женомразци.Grinning

# 503
  • София
Наистина много скучна игра. И като цяло този сезон игрите до момента са страшно тъпи и безинтересни. Дано по-нататък има по-разнообразни и с повече екшън.
Хубаво беше, че поне не ги накараха сами да се оценяват, както правеха в предишните сезони.
От цялата боза ми беше интересно да разбера защо Петя и Дилян са толкова ограничени и с толкова оскъдна обща култура - защото не четат и ходят в чужбина само да пазаруват, вместо да разглеждат забележителности. Close

П.П.: А, да! На мен писмото на Ивайло ми хареса най-много. И после това на Тихомир, защото беше използвал някакви си техни неща и препратки, а не само дежурните клишета.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:20 от Reinа

# 504
  • Пловдив
Писмото на Денис е най- подредено и смислено, за мен. Без излишни шаблони.

# 505
Няма да коментирам писмата на никого, но и тоалетите не са за коментиране 🫣 Но толкова тъпа "игра" отдавна не е имало, поне да беше да търсят из н на брой неща, нещата на жените си 🙄

Очаквам поне утре да е що годе по забавно.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 22:32 от ThankYou

# 506
Набързо скалъпена игра, мъжете слаби артисти, жените все мрънкат, нямаше и табло с класацията, не чух кой печели залога и кой не. Жените можеха да са по-артистични също, може ли на подиума да се караш на мъжа си? Два пъти по две жени изграха една и същи неща, и двама мъже. Тоалетите се избираха по номер, естествено като има само 2 рокли XS, на Денис му е било най-лесно.
Ивайло/Ивана за псевдо водещи ли ги оставиха, не им се отдава коментирането. Гледам някакво предаване без правила.

# 507
Винаги я е имало тази игра. На мен ми е интересна, как ще изглеждат нагласени жените на подиума. Писмата на Светльо, Крис и Ивайло ме развълнуваха.
Нищо няма да промени Даньо, той просто си е с такъв манталитет.
Излиза София и започва да изрежда кое е пропуснал да уцели наш Тихомир, което нали се разбира като негов пропуск, че не ѝ знае вкуса. Но какво чуваме, неговата първа реплика беше "ако беше помислила малко". Разбира се, че пак тя е виновна.Добре че тя не му обърна внимание.
Чакам игрите в които пазаруват по моловете и тази на  мъжете с токчета.

# 508
Светли много го харесвам като мъж и поведение, но все повече започва да ми прилича по амбиция, а и по вид на Явор от миналия сезон.

Цитат на: nani_net*
Светли го зачеркнах въпреки благата и усмихната физиономия. Точно на Явор напомня. Видя се колко е дребнав (с коментара му по повод бананите) и повърхностен, материален (смятайки, че всички му се възхищават заради брокерската фирма). Може другите да са очаровани и от Ламборгинито. Сбъркал е реалити формата обаче, защото тук се гледат други качества.

Оо, да! Сега като го каза се зачудих как не съм се сетила и преди. Май точно това не ми допада в него, макар че от друга страна много ми харесва на моменти. Противоречиви са ми впечатленията нещо, за него. За всички други съм крайна - или-или Joy

# 509
Да, скучен епизод. Утре ще има повече смях, поне така изглежда.

Полицаят малко на пародия го удари с това "писмо".
Учудващо, от писмата на играчите най-много ми хареса на Тишо, не очаквах.
А като цяло - най-много ми хареса и ме разчувства на Ивайло, звучеше най-искрено и добре казано.

Общи условия

Активация на акаунт