💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 49 726
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
И аз предпочитам повече Гергана/Светозар, но може да не са искали.

# 661
Ми Ивайло и Христина? Щеше да е интересно с него вътре, така щеше да ги завръща, че и те нямаше да разберат кой от кои е

# 662
  • До морето
И този сезон, точно както и предният, оставя в мен усещането, че правилата и регламента ги пишат на коляно седмица за седмица. Нищо ясно няма. Първите изгонени ги оставиха и другите трябваше да им дават пари, после 2-3 двойки си заминаха по живо, по здраво. И изведнъж   бам- духове, ама тия духове втора седмица бродят и нито те, нито зрителите знаят защо. Сякаш чакаме, да видим кой ще е дух, та да решим какво да правим. Ми обяснете, кажете, предварително....Адски непрофесионално изглежда цялото нещо. Точно както предимствата миналата година - ако са наши хора - ще откраднат 15000 лв., ако не са - ще им отпуснем 1 минута допълнително време.
Пълна самодейност е работата, пък ние се сърдим, че бай Сельо и жена му правели схеми. Правят, щото може. Ако има ясни и точни правила, баш мозъчният донор Румен и оная с Обиците ще направят схема, дето трудно сглобяват изречение с два глагола.

# 663
За съжаление предаването вече следва схемата на Биг Брадър. Може би същия екип го прави?
Без правила и с правила, нагласящи се в движение. Състезателния елемент остана на заден план. Набляга се на личната интрига.

# 664
То всяка година има коалиции и схемаджийство. Като видят някои двойки, че в игрите не струват и се пробват да спечелят по втория начин. Въпросът е продукцията да огрничава подобни възможности, така че най-добрите да победят.
Дано отрежат възможностите за схеми, ама кой знае.
И Румен и Йоана са най-противните, но са се бетонирали с коалицията.

# 665
И си мислят, че тая коалиция ще работи за тях, за да си направят детска стая. Ако имаха няколко мозъчни клетки повече, поне щяха да мълчат и да действат, а нямаше да се заканват, още преди да се разбере дали остават.

# 666
  • До морето
Нещо с регламента изначално не е наред. В събота някой мъж (не помня кой) се радваше, че за първи път взима игра. Ми това е безобразие, ние преполовихме сезона, той взимал първа игра. Въобще възможността такива двойки да са още в играта, показва, че нещо не е както трябва.

# 667
  • Sofia
Мдааа! Кастингът не е както трябва и оттам идват и другите "беди". Съмнявам се да са липсвали желаещи, не знам кой ги е подбирал, но да си скъса дипломата и да спре да си губи времето - не му се отдава. И друго, опити за коалиции винаги е имало, има, и ще има, от продукцията зависи дали ще ги поощри или парира в зародиш. "Кучето скача според тоягата", елементарно и доказано. Simple Smile

# 668
Аз едно не разбирам от тази коалиция, какво правят перничани в нея Rolling Eyes Мъжете ясно ,че жените им ги командват, а Йоана, Сияна и Маргото са се надушили, че са злоби и какво по-нормално от това да играят заедно. Мишето обаче хич не ми се връзва там и останах неприятно изненадана, че Йоана ги брои за сигурен глас

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 20:29 от Leona_

# 669
  • ПАЗАРДЖИК
Във всяко реалити има елемента на социалната игра, която спасява физически “немощните”.

# 670
Мишето, трябва да е *сивия кардинал* ( според потребителката от продукцията) и да ги изработи накрая всички от коалицията Grinning

# 671
Според мен, Михаела го прави, за да не се обединят срещу тях и предпочита да е в общия хор.

Последна редакция: вт, 02 апр 2024, 00:44 от Poni69

# 672
  • Sofia
Аз също съм на мнение, че перничанката е кардиналът. Прави се на забавна, бълва по 100 думи в минута, умее да манипулира и постига целите си. Йоана, като най-тъпа и най-податлива в групата, засега е в ролята на ръжена. Когато тя си замине, ще бъде заменена със следващата - Маргото или Сияна, и така до крайната цел. С риск да ме забършат, ще си го кажа - имам органична непоносимост към перничани, и има защо.

# 673
Ако Михаела  се окаже скрита лимонка, самичка ще се обявя за голяма бяла птица Grinning или хич не умея да разпознавам хората  или тя го играе като за Оскар Flushed

# 674
  • София
Кристалче, ти имаш предубеденост 🙂
 Засега ми е рано да си правя такива изводи. Може пък Мишето да си замине преди останалите ръжени, нищо не се знае. На мен са ми в положителната класация, може да си имат бъгове, но не ме дразнят или изнервят, както някои други.

Общи условия

Активация на акаунт