“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 39 371
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не забравяйте, че човекът е актьор. Wink

# 136
  • София
Хехе, тъкмо идвах да ви пиша за "убиеца".

# 137
  • Галифрей
Гледах го Коян в Сънито и аз го мислех.  Як си е и вече съм убедена 100% ,че той е демона.
На този пич явно му отива да играе престъпници.

# 138
Много интересен сериал, не отстъпва на първия сезон. Не мисля, че убиецът е полицай. Има много лична връзка с Миа, който и да е той.

# 139

Направих няколко стоп кадъра и снимки и ми прилича на аутиста ,които работи в музея.
Какво мислите..

# 140
  • Варна
Да от тези снимки точно си е аутиста. Сега съвсем се обърках и аз.

# 141

Мисля,че мистерията е разгадана. Много прилича на него..

# 142
Ако става въпрос за тайно общество и са повече от двама. Аутистът може само да помага, а да не е извършителя. Все повече си мисля, че такива убийства няма как да се планират и извършат от 1 човек, дори може би и от двама.

# 143
Наистина на тези снимки много прилича на помощника. Но пак е странно, защото в първите серии наблегнаха няколко пъти на него, както и на учуденото му изражение, когато Мия и Филип показаха снимката на онова с черепите на директора на библиотеката. От друга страна сцената с Мия на скалата също беше изключително странна. Не се връзваше неговото появяване там. Единственото е, че ни показаха уж колко е слаб, което също може да е само за заблуда. Ще е интересно да е той.

# 144
Тази снимка изтече доста отдавна , но ще е голям гаф да го дадат така. После някъде четох, че било маска това…

# 145
  • София
Наистина на тези снимки много прилича на помощника. Но пак е странно, защото в първите серии наблегнаха няколко пъти на него, както и на учуденото му изражение, когато Мия и Филип показаха снимката на онова с черепите на директора на библиотеката. От друга страна сцената с Мия на скалата също беше изключително странна. Не се връзваше неговото появяване там. Единственото е, че ни показаха уж колко е слаб, което също може да е само за заблуда. Ще е интересно да е той.
Показаха го като дете, а после Мия каза, че с лебетката и дете може да вдигне адвоката.

# 146
Наистина прилича страшно на него. Няма да се изненадам въобще да е той. Наистина ще е интересна историята му и как може би е станал сериен убиец.
 Обаче не вярвам да е нов, непоказван досега човек, който тепърва ще влиза в средата на сезона официално. За мен това ще е голямо разочарование.

# 147
  • София
Ако е момчето, не е сам, а той общува само с директора на музея.

# 148
Никой не подозира героят на Блатечки, не че нещо, но има огромни познания по история, разполага с пари, може да е бил приятел с Христо Язов. Нещо се корени в детството или ранното юношество на героя, пак ме връща към книгата "Повелителят на мухите", който я е чел знае как корените на злото могат да събудят звяра и в дете. Отделно , ако търсят плот туист , а те обикновено това правят Десподов е подходящ в случая.
Изключвам Тишо , прекалено първичен ми е. Той е извратен секс маниак. Класически случай. Илчев също би бил голям плот туист. Но някак си не мога и аз да го заподозра.
Библиотекарят е прекалено явният убиец, ако е така ще бъде голямо разочарование.

# 149

Направих няколко стоп кадъра и снимки и ми прилича на аутиста ,които работи в музея.
Какво мислите..
На тези две снимки човекът не е един и същ според мен. На първата снимка с бели обувки ли е? Имам спомен, че тичаше с черни кубинки.
Не вярвам това да е демонът, толкова дълго планирано, замислено, прецизно до последния детайл (само какви пирони използва, сякаш са от Средновековието), някак не ми се връзва да тръгне на пазар за гюдерии след убийството на съдийката, да рискува да тича из целия град, толкова оживено, винаги може да изскочи нещо непредвидено.
Заради тези гюдерии Мия избяга и после намериха олтара на Асмодей с Филип, може това да е било целта.

Общи условия

Активация на акаунт