“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 38 457
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Като нищо ще ни вкарат убиеца на по-късен етап,покрай някоя нова нишка.
Тази сутрин Духовникова беше в ,,Тази сутрин,, и каза,че умишлено сценария е така разхвърлян и накъсан. Ще е нещо,ново за нас.

# 121
Като нищо ще ни вкарат убиеца на по-късен етап,покрай някоя нова нишка.
Тази сутрин Духовникова беше в ,,Тази сутрин,, и каза,че умишлено сценария е така разхвърлян и накъсан. Ще е нещо,ново за нас.
Сериозно ли? Rolling Eyes

Не забелязах някой да се оплаква от разхвърлян и накъсан сценарий.

И колко ново пък да е един такъв сценарий? За мен топ в това отношение си остава психотрилърът Мементо.

# 122
Превъртях сцената с лекцията.Няколко пъти дават всички курсанти ясно,камерата обикаля залата,но без тези двамата зад Филип.Този от ляво може да е търсения актьор,гологлав и със същата форма на лицето е.По ясна снимка нямаше.

Ето и този който я снима.

# 123
Илчев във филма е с перука, това не е неговата коса, както писаха някои потребители. То от километър личи че е изкуствена. Само мустакът си е негов. В този клип се вижда естествената му дълга коса, тук е вързан на опашка дори.
youtube.com/watch?v=z0_8eQS453U&ab_channel=ПублицистикатанаNOVA
Скрийншот

# 124
Аз вече си представих следния сюжетен обрат - Илчев си маха перуката и всички ахват.

# 125
Напълно е възможно. Отговаря на всички критерии. И също поражда размисли въпросът - защо е с перука? Можеше да играе с естествената си коса. Като нищо накрая ще свали очилата и перучката и воала, аз съм демонът Smiling Imp

# 126
  • София
Да, интересна идея. Grinning Но слабоват ми се вижда за физическата част от убийствата. Все пак не всичко е влачил с лебедки и скрипци.

# 127
  • Wonderland
А някой видял ли е експерт Николов? Защото го имаме като глас в първия епизод, но не се сещам дали са го показвали. Той е полицай, но не знам как изглежда. Ако той е този актьор ... но пък е много млад за експерт .
Не си спомням как представиха експерта, но във финалните надписи пише - Атанас Каракехайов, (епизод 1)

Скрит текст:

който е и втори асистент-режисьор
Скрит текст:

Та, няма да е експерта Калоян Трифонов Joy

Много ми харесва колко много теории има относно "демона" Hug
Сега големият въпрос е кой е героят на Калоян Трифонов, май Joy

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 18:59 от Li77le Devil

# 128
Сега големият въпрос е кой е героят на Калоян Трифонов, май Joy
Убиецът!
Б@си, аз си смених версиите 3 пъти. Тръгнах от библиотекаря, после Илчев, та да стигна до този, който още не е влязъл в игра. Поне не официално де. Иначе по тъмно влиза в игра. Физиономията му си е баш на убиец, очите му отговарят също като окото на убиеца. На Илчев очите са по-раздалечени, не е наЩо момче той. При него друго зайче ще излезе, и той ще има някаква история, но няма да е убиеца.

# 129
  • Бургас
Дали Милошев и компания четат тук?🤔
Доста идеи имаме 😂

# 130
  • Sofia
Илчев във филма е с перука, това не е неговата коса, както писаха някои потребители. То от километър личи че е изкуствена. Само мустакът си е негов. В този клип се вижда естествената му дълга коса, тук е вързан на опашка дори.
youtube.com/watch?v=z0_8eQS453U&ab_channel=ПублицистикатанаNOVA
Скрийншот

Не мисля, че е с перука. Някъде по-назад бяха постнали негова снимка. Е ми, според мен косата си е негова.
А сега на това клипче може и да е с дълга коса, но нека не забравяме преди колко време е сниман сериалът. Достатъчно време е имало, за да порасне.

# 131
Пуснете си Съни Бийч, който в момента върви по БТВ. Баш по поръчка, в дрешния епизод има епизодична роля Калоян Трифонов. Да придобиете представа за ръст, телосложение. Баш престъпник си изглежда. Той ще е убиецът според мен.

# 132
  • София
Ето го с неговите коса и мустаци Николаев - същият ми изглежда, защо му е перука?

Дължината се променя с времето

# 133
  • Wonderland
Пуснете си Съни Бийч, който в момента върви по БТВ. Баш по поръчка, в дрешния епизод има епизодична роля Калоян Трифонов. Да придобиете представа за ръст, телосложение. Баш престъпник си изглежда. Той ще е убиецът според мен.

Значи наистина е той Joy Мислех, че халюцинирам вече Joy

# 134
Тъкмо и аз го гледах и си мислех същото нещо. Точно такъв изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт