“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 38 455
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
А някой видял ли е експерт Николов? Защото го имаме като глас в първия епизод, но не се сещам дали са го показвали. Той е полицай, но не знам как изглежда. Ако той е този актьор ... но пък е много млад за експерт .

# 106

Идеален е за нашия убиец.
Аз като му показах снимката преди няколко дена ми казаха, че е аутиста.
Покрай Рут Колева се сетих, че го знам от къртицата.
За мен той е убиеца и го предполагам още като му видях снимката на премиерата.
Категорично не е аутиста той. Аутиста е съвсем различен артист. Александър Тонев изпълнява ролята му.

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 08:24 от sharpy

# 107
А то идеята не е ли убиецът да не прилича баш на убиец, особено ако се цели изненада Simple Smile но и аз миналия епизод точно си мислех , че единственият до момента  , който има такова излъчване, е Харитонов. Не мисля, че е той, просто чертите му са такива-остри, свирепи, подобно на Христо Петков.

# 108
Знаете ли откъде е надписът на латински език, за кой български владетел се отнася?
,,Ти си смел българин и вратите на рая ще се затворят за теб и ще се отворят вратите на ада."

# 109
Това , че пише илчев на телефона е 100% недоглеждане. Вероятно са ползвали телефона му за снимките.
И като гледам как вървят нещата мозакът на всичко ще е шефа на музея , а извършителите ще са повече от един.
Скалъпен е този сезон и го гледам 5 за 4.

# 110
  • София
Ако беше недоглеждане, нямаше да пише точно Илчев. Щеше да пише Николаев.

# 111
  • Бургас
Този от снимката ми се връзва много да е убиеца.
И окото ми прилича на това от филма.

Сега попаднах на промото за следващия епизод,но не разбрах,какво си говореха ...

# 112
  • София
Илчев в живота не се казва така все пак, та да е негов телефон.Grinning
Хем ми се струва някакво недоглеждане, защото почти никой не го беше забелязал, а те не оставят чак толкова тънки намеци, хем и ми е трудно да си обясня какво са правили с този телефон, че да изглежда така екранът. Каква марка е всъщност?

# 113
Наистина е много странно това име на телефона. Както и да е нагласен екранът, ако няма човек в екипа с тази фамилия, не би трябвало да е случайно.

Присъединявам се към мненията, че този епизод е най-добрият до сега и много се радвам, че започна положително развитие. Дано продължи така.

# 114
  • София
Имаме ли снимка на онзи, дето в първи епизод снимаше Мия по  време на лекцията?
Да направим един анализ набързо Wink

# 115
  • София
Не е онзи от снимката от премиерата, доколкото го помня.

# 116
  • Бургас
Не,онзи е друг. По пълен от този.

# 117
  • София
Понеже всяко правило си има изключения, само да отбележа, че
в "Генезис" на Крис Картър (2022) убиецът се появява чак на стр.319 (от 433). Абс.нищо до момента (сега я чета), нищичко. Дори първото му споменаване е само едно име и снимка в гимназиален годишник. И даже не беше той, отново фалшива следа. Убиецът се заявява (като име и участие в пъзела) една на стр.343.

(Подхвърлих, че сега със снимката на непоявилия се Калоян Трифонов може да се разгледат участници в беседата на Мия от еп.1.)

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 17:01 от EmBrother

# 118
Супер идея,подкрепям я и аз мислех в тази посока.

# 119
Честно да ви кажа изобщо не ми се връзва теорията с изоставено дете, което отмъщава. Някак си е много подобно на миналия сезон и би било изключително тъпо от страна на сценаристите.
И пак ще се повторя, но все си мисля, че няма как да има дете и никой да не знае. Това не е нещо, което може да се скрие от целия свят и никой да не разбере. По-скоро е забременяла от някой друг и е махнала детето, защото все пак мъжа ѝ не може да има деца и няма как да го изкара, че е негово.
Съгласна съм с първа част на поста, но с втората част - не. Не забравяйте, че живеем в страната на неограничените възможности, ама не в оня смисъл, тука всичко е възможно, даже да си смениш ЕГН-то, както стана ясно съвсем наскоро.
А някой видял ли е експерт Николов? Защото го имаме като глас в първия епизод, но не се сещам дали са го показвали.
Хм ...май не само не сме го виждали, ами не сме го и чули, т.е говореше само Илчев.

Общи условия

Активация на акаунт