“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 38 432
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Калоян Трифонов е бившият на Рут Колева.

Ето го в ролята на Джуджето в “Алея на славата“.

Идеален е за нашия убиец.

# 91
  • Галифрей
Изглежда точно като престъпник. Ся ако  се окаже,че е той направо вие разгадахте всичко 😀 Истински детективи ❤

# 92
Точно както и Христо Петков Grinning

# 93
Изглежда точно като престъпник. Ся ако  се окаже,че е той направо вие разгадахте всичко 😀 Истински детективи ❤
Още не се е появил и ние да знаем, че е убиеца 😁 Това си е направо next level 🤣

# 94
  • Варна / UK
Може да е роднина/приятел на Библиотекаря - и ето ти "ръце/мозък"... Grinning

# 95
  • Варна
Аз в анкетата гласувах, че още не се е появил убиеца и сега след тези снимки смятам, че е този.
Иначе мисля, че някой му помага и вероятно е някой полицай. Ще видим.
Интересен ми е филма, но 1/3 от него вече мина. 7 убийства едва ли, може би още 2 да са и край.

# 96
Още не се е появил и ние да знаем, че е убиеца 😁 Това си е направо next level 🤣

А аз така на много филми съм познавала Joy

Следващото е спойлер към интересен трилър, Момичето в мъглата, което слагам в скрит текст ...
Скрит текст:
... беше много оплетено, но когато се появи Жан Рено, понеже не беше детективът, знаех, че трябва да е убиецът Grinning

# 97
Аз в анкетата гласувах, че още не се е появил убиеца и сега след тези снимки смятам, че е този.
Иначе мисля, че някой му помага и вероятно е някой полицай. Ще видим.
Интересен ми е филма, но 1/3 от него вече мина. 7 убийства едва ли, може би още 2 да са и край.
Аз залагам, че ще го хванат преди да извърши 7 убийства и ще приключат.

# 98
Съдийката и адвоката според мен не са свързани САМО с делата, по които са работили вероятно заедно.
Според мен има ...НЕЩО конкретно, което може да е или съвместна работа по дело, или свързано с работа по дело, или пък нямащо общо с дело, но НЕЩО, което ги свързва, тях двамата, Мия и Филип и останалите, които ще дадат фира. Надали Смилов ще е последния. А, и според мен Тороманов НЯМА да е следващия. Blush
И аз се замислям това, защото има аналогия с 1-ви сезон с прокурор Чанов. Не че са изкопирали, но има логика за сюжета. Още при първото убийство той позна жертвата, но си замълча. Видя се, че има някаква тайна /само дето много по-добре прикриха каква до последно/. Оттогава ползва положението си да отклонява разследването - друг удобен заподозрян, опит да изгони Язова преди да разрови всичко. Със следващите отново познати жертви се чувства все по-застрашен. Дотук същата линия е с Тороманов. Та ако той е централна фигура и "връзка" между жертвите, наистина му отива да е към края или последен, убиецът до последно да го пържи в паника. А не вярвам да му се размине Grin

За седемте гряха и броя жертви също не изключвам да са по-малко, да спасят някого или планът на убиеца да е по-оплетен. Филмът Седем ми е любим и там тази част от сюжета и самият край беше брилянтен.

# 99
  • София
Всяко правило си има изключения. Нашите може да са решили да не го показват убиеца - фигура Щрих, но ритуалите говорят за него. Връзва се, ако ни хвърлят прах в очите и ние дирим знаци у Библиотекаря, Тороманов, Дора, Илчев...
Извинявам се, няма да мога утре, но ако на някого му се занимава - сега с лицето и фигурата на Калоян (дето го няма на кадро още) може да се хвърли едно око и на сцените с войниците (и снимките по стената) от лекцията на Мия в еп.1.
И все пак, иска ми се да ни бяха дали повече сламки за мотивите на убиеца (или групата му): това е половината от една разкриване. Вместо по-ясни детайли за мотив, ни се подхвърлят корумпета, извънбрачни връзки и деца, инвалид, смесени индикации за социална позиция и лични вендети.
Решили са, че още ни е рано. Но пък тъй е по-интересно.

# 100
  • Галифрей
Любопитно ми е да видим нашият демон на светло се разхожда  из  градът в нормални дрехи и никой не го подозира. Мия и Филип го подминават и той на заден план гледа лошо.
Надявам се на финала да разберем повече за него. В интервютата казват,че не е психо. Като виждам какви ги върши си е психопат, който си пада по ритуали,религиозни глупости и тн.

# 101
Калоян Трифонов е бившият на Рут Колева.

Ето го в ролята на Джуджето в “Алея на славата“.

Идеален е за нашия убиец.

Аз като му показах снимката преди няколко дена ми казаха, че е аутиста.
Покрай Рут Колева се сетих, че го знам от къртицата.
За мен той е убиеца и го предполагам още като му видях снимката на премиерата.

# 102
Идеален е, да е убиеца, но трябва да има още един, който участва.
За сам, млад човек, който още не са показали до тук, ми изглеждат някои неща прекалено: уменията да хаква технологиите - добре, но изтезанията, историята, демонологията, силата, времето за наблюдение и действие, познаването на жертвите, мотивът и т.н. всичко, като замисъл е с участието на някой друг - Директорът примерно или Дора.
Сигурно е роднина и съучастник на отмъстителя.
Той - мускулите и бързината, а всичко останало - другия.

# 103
  • USA
Ех този Директор,вече става банално.
Не само,че не е той човек на убиеца,ами ще помогне много на Мия да разплете случая.

Всичко,което си изброила съвсем спокойно може да бъде извършено от един човек (сезон 1)

# 104
  • Sofia
... изтезанията, историята, демонологията, силата, времето за наблюдение и действие, познаването на жертвите, мотивът и т.н. всичко, като замисъл е с участието на някой друг...
Точно заради това не мисля, че убийците са двама. По начина на извършване на престъпленията се вижда, че е нещо много лично. Много е работено по убийствата, но за мен това се дължи на вътрешната нагласа и силна мотивация на убиеца, а не на екипна работа.

Общи условия

Активация на акаунт