“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 38 742
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
За мен убиецът е Дора, тя има мотив! Множество детайли насочват към нея.

# 496
За мен убиецът е Дора, тя има мотив! Множество детайли насочват към нея.

И аз така мисля.

# 497
  • София
Интересна ми е тезата ви за Дора. Не я изключвам, но признавам акъла не ми го побира физически как би успяла.
Защо пък Мия смята, ме копчетата от ризата са на убиеца? От любовното ложе са, ама пък тя доброволно си е спала с него. Те това го коментираха. Така де.
За Смилев наистина изненада, че е хомосексуален.
И на мен ми направи впечатление, че не дават Елдъров и Десподов.
Като цяло епизода беше леко монотонен. Да видим следващия.

# 498
  • Галифрей
Ся ако убиецът Десподов “ ще съм ок това не го очаквах” 😂

# 499
Мия не знае за любовната среща,намирайки копчетата плюс ухапванията,предполага че е имало изнасилване преди убийството.Тепърва ще се разбира,че Куката е любовника и и бащата на детето.Ние го забелязахме още във втори епизод,но е поредната партенка за истинския убиец,както беше и в първи сезон.

# 500
  • Бургас
Нали допуснахме варианта,че Куката и съдийката са имали бурен секс. Ухапванията може да са от страст.

Жената,която гладеше и забеляза липсващите копчета,май не стана ясно каква е - жена на Куката!?🤔

# 501
Мия не знае за любовната среща,намирайки копчетата плюс ухапванията,предполага че е имало изнасилване преди убийството.Тепърва ще се разбира,че Куката е любовника и и бащата на детето.Ние го забелязахме още във втори епизод,но е поредната партенка за истинския убиец,както беше и в първи сезон.

Поправка: ние го забелязахме още в първия епизод 🙂

# 502
Да, веднага след като видя убитата и промълви ужасено ”Румяна”.

# 503
Да де,ама не знаехме че са били любовници още тогава,а само че я познава и има връзка някаква между тях.
За мен си беше прислужница жената,ако беше съпругата му щеше да го пита къде са му копчетата.Май имаше някакви снимки в рамки,като ми остане време ще погледна,но до сега не са я давали,мисля и за сефте споменават че се казва Явор и че има син ученик.

# 504
  • Washington,USA
Накрая жената с ютията ще е убиеца 🤣

# 505
  • Бургас
Още една ,,жертва набедена за убиец,, освен библиотекарката 😂
То не останаха

# 506
Интересна ми е тезата ви за Дора. Не я изключвам, но признавам акъла не ми го побира физически как би успяла.
Защо пък Мия смята, ме копчетата от ризата са на убиеца? От любовното ложе са, ама пък тя доброволно си е спала с него. Те това го коментираха. Така де.
За Смилев наистина изненада, че е хомосексуален.
И на мен ми направи впечатление, че не дават Елдъров и Десподов.
Като цяло епизода беше леко монотонен. Да видим следващия.

Убиеца действа с помощни средства като шокова палка, лебедка (с която вдигна и двете жертви) и упойващи кърпи мисля видях. Иска се бързина, смелост и ум на социопат. Дора!

# 507
Пуснах си пак първи епизод и той запопва с първото убийство... А 12 часа ПРЕДИ него Мия отива до вратата на Дора, която изпитва видим гняв и изненада от Мия. Има котки (символ на убийствата до тук) около дома ѝ. И си мисля, че първото убийство е продиктувано от гняв и спонтанност, организирано за 12 часа. Само за да прикове Мия в Търново да започне да плаща греха си към Дора за брат ѝ.

# 508
Накрая жената с ютията ще е убиеца 🤣
Хаха, даже и мотив има - разчиства тези, при които той ходи и си губи копчетата. Все пак сигурно тя трябва да му ги пришива после, само работа й създава 😂

# 509
  • Враца
Как точно е починал брат и на Дора?
 Не си спомням изобщо.
И защо ядът и е насочен към Миа?
А, Филип какво общо има?

Общи условия

Активация на акаунт