“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№3

• 38 746
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • Галифрей
Интересно ми и на мен също. Добре да кажем,че тя е демона. Въпросът ми е защо й да е помага на Филип и Мия? Добре ползвала е лостове за помощт, защо й да убива тези хора толкова жестоко?
На мен ми се вижда странно нейната привързаност към брат й. Пича е загинал преди много години би трябвало да го е преживява. Ако иска да отмъщава на Мия не би трябвало да й отнеме Филип?
За мен тя е просто страна с тежка работа. Тя се нуждае от психиатър.

Братът на Дора загива в някаква акция и Мия обвинява себе си,че без да искала е дала информация и са го убили и тя е страдала.

# 511
Ей, хич не мислите на горкия Филип какво ще му е ако убиецът се окаже Дора. Малко множко ще му дойде първо брат му убиец, сега пък жената, в която се влюбва.
Завалийката, няма толкова много манерки Grinning

# 512
  • Галифрей
Мисля го. Ако наистина се окаже тя и Филип вече е спал с нея…не знам. Това ще е най- кофти ситуация евър. 😂

Но аз въобще не мисля,че е тя.

# 513
  • София
Ха-ха, Филип от манерчици, ще мине направо на туби 😂.

Мия и Филип са поканени на шоуто - Добре дошли в Ада. Ако Дора е убиецът, много добре е изиграно - първо не иска да има нищо общо с Мия - нито лично, нито професионално. После, по стечение на обстоятелствата - сближаването с Филип и “спасението” й от лудия, се сработва с тях и започва да им помага / насочва/. Добре измислено, ако е така 😉. Аз я дебна, но досега не са дали нито едно нейно действие, показващо дали е левичарка или деснячка, което е доста интересно 😜

# 514
Бяха казали, че съдийката е имала бурен секс, но доброволен.
Жената, която гладеше, според мен е съпругата на Тороманов.

# 515
И аз мисля, че е съпругата му.
За Дора не вярвам.

# 516
Мисля, че Дора не е убиецът, но е свързана с него и знае кой е. Не случайно ни я представиха в началото, а и не случайно са събрали Мия и Филип при нея.

# 517
  • София
А пък аз мисля, че Дора няма нищо общо с убийствата.
Да видим кой ще познае. Grinning

# 518
На мен ми се върти следното в главата. Фактът, че първи епизод стартира със срещата между Мия и Дора, както и многото котки около къщата ме провокира. Още в самото начало гласувах за Дора, но сте прави, че тя е твърде крехка да се справи сама. За мен убийците са двама - Дора (индиректно) и брат й. Затова не са дали в епизодите, мъжът на Мия. Той ще е на разтърсващият финал. В предните теми/постове имаше снимка на един актьор, който още не са ни го представяли до момента. За мен той ще е мъжът на Мия. Според мен, в първи епизод, когато тя припадна,  не бе само заради инсулина, а усети присъствието му и според мен той е бил в залата. Категорично убиецът е вътрешен човек, разполага с достъп до вътрешна информация. На Мия мъжът й е имал и достъп до мейла й.... А сте прави, че всичко това е свързано с Мия. Предният сериал, бе с Филип. Simple Smile Знам, че звучи налудничево, но ми се е загнездила тази идея в главата,  като повелителска муха Simple Smile

# 519
  • Враца
Не е ли много млад, за да и е мъж ?

А и , Миа нали неволно е дала информацията, не е го пратила на смърт умишлено, какви са тия отмъщения?

# 520

Мия и Филип са поканени на шоуто - Добре дошли в Ада. Ако Дора е убиецът, много добре е изиграно - първо не иска да има нищо общо с Мия - нито лично, нито професионално. После, по стечение на обстоятелствата - сближаването с Филип и “спасението” й от лудия, се сработва с тях и започва да им помага / насочва/. Добре измислено, ако е така 😉. Аз я дебна, но досега не са дали нито едно нейно действие, показващо дали е левичарка или деснячка, което е доста интересно 😜

Дадоха за наше объркване е десничар. Когато Филип отиде да ѝ монтира подслушвателя на телефона мишката на лаптопа ѝ беше отдясно.

# 521

Дадоха за наше объркване е десничар. Когато Филип отиде да ѝ монтира подслушвателя на телефона мишката на лаптопа ѝ беше отдясно.

Това нищо не значи. Аз съм левичар и ползвам стандартно повечето неща: мишка, химикал, муз. инструмент. С лява ръка обаче само се храня, гладя и рисувам.

# 522
А пък аз мисля, че Дора няма нищо общо с убийствата.
Да видим кой ще познае. Grinning

И аз. Вкарана е там, за да ревнува Мия от нея.

Не мисля, че убийствата имат общо въобще с починалия мъж на Мия.

# 523
И аз не мисля че Дора е убиеца, брат и пък лежи в гроба, който видяхме в първия сезон, така че съвсем няма как да убие никого.

# 524
  • Бургас
На мен ми се върти следното в главата. Фактът, че първи епизод стартира със срещата между Мия и Дора, както и многото котки около къщата ме провокира. Още в самото начало гласувах за Дора, но сте прави, че тя е твърде крехка да се справи сама. За мен убийците са двама - Дора (индиректно) и брат й. Затова не са дали в епизодите, мъжът на Мия. Той ще е на разтърсващият финал. В предните теми/постове имаше снимка на един актьор, който още не са ни го представяли до момента. За мен той ще е мъжът на Мия. Според мен, в първи епизод, когато тя припадна,  не бе само заради инсулина, а усети присъствието му и според мен той е бил в залата. Категорично убиецът е вътрешен човек, разполага с достъп до вътрешна информация. На Мия мъжът й е имал и достъп до мейла й.... А сте прави, че всичко това е свързано с Мия. Предният сериал, бе с Филип. Simple Smile Знам, че звучи налудничево, но ми се е загнездила тази идея в главата,  като повелителска муха Simple Smile
Това ми хареса като замисъл.

Общи условия

Активация на акаунт